THE IIconic Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Дано й е последната година на сцена. Пепел ти на устата! Бройте гледанията, ама кралица Мария взе: Балада на 2018- Кажи и Видеоклип на 2018- Кажи и Секс символ на 2018 :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Дано й е последната година на сцена. Ти нали беше голям фен на Мара, какво стана? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Към повече отиват - 250 са от снощи по никое време до днес на обяд. От тогава досега гледам е направила още 200. Да, добре съм тамън беше почнала да ми допада, но Цлеата смаза просто. Иначе Преса като пееше Права е жената си е мечтала да има и 1/3 от сегашната визия на Няголета. Силен месец - Цлеа, Няголета... Ще бъде интересно в анкетата за хит на януари! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Честити 19 години на сцена на Мария! Колкото и да е противна последните години с бълването на песни, имаше и някои брутално яки дето заслужаваха да станат хитове. Примерно: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Има ли фенове на тази топ песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Ти нали беше голям фен на Мара, какво стана? :1000 (29): Тя сама ме отказа от себе си с постоянното си и ненужно присъствие. Няма как да харесвам човек, който пуска песни за "добро утро", без никаква стратегия за нищо, да си живее в собствен свят, където тя е най-голямата, най-важната, а реалността да е съвсем друга. От чисто любопитство пускам новите й песни, но някои даже не ги слушам целите, нетърпими са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Тази песен защо не се забеляза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Има ли фенове на тази топ песен? Да, хитът на 2018! Клеа постъпи учтиво, забавяйки премиерата си за 2019! Дует през 2020! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Тя сама ме отказа от себе си с постоянното си и ненужно присъствие. Няма как да харесвам човек, който пуска песни за "добро утро", без никаква стратегия за нищо, да си живее в собствен свят, където тя е най-голямата, най-важната, а реалността да е съвсем друга. От чисто любопитство пускам новите й песни, но някои даже не ги слушам целите, нетърпими са. Според мен тя избива комплекси от миналото си. Самозабравила се към момента. В началото покрай "Спомен" съм я харесвала, но като цяло никога не ми е била много на сърце. В момента много ми прилича на Глория. И двете си пускат песни, които само те и шепа хора слушат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Преслава кога писка хита? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Според мен тя избива комплекси от миналото си. Самозабравила се към момента. В началото покрай "Спомен" съм я харесвала, но като цяло никога не ми е била много на сърце. В момента много ми прилича на Глория. И двете си пускат песни, които само те и шепа хора слушат. Мара от години си мечтае да е Глория и го постигна, когато другата залезе! Чупки, превземки, много лошо копие е, но си личи, че се е учила от нея. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Преслава кога писка хита? Хит? Когато Клеа благоволи да я включи в свой. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Според мен тя избива комплекси от миналото си. Самозабравила се към момента. В началото покрай "Спомен" съм я харесвала, но като цяло никога не ми е била много на сърце. В момента много ми прилича на Глория. И двете си пускат песни, които само те и шепа хора слушат. Мария е най-голямата комплексарка в чалгата. Само за да се докаже, че има пари, купува си награди, най-скъпите кавъри, които малко биха си позволили, работи със Стенли, Башмоушън, а разултат е на ниво Юнона. Тя е олицетворение на това да имаш пари, а да си тъп като гъз. Ако някоя друга беше на нейно място, щеше да пуска брутални проекти, изпипани от-до. Ама то се иска аъл за тая работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Мара от години си мечтае да е Глория и го постигна, когато другата залезе! Чупки, превземки, много лошо копие е, но си личи, че се е учила от нея. И се прави на резачка точно като Глория. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Тази песен защо не се забеляза? Как не се забеляза? 2 милиона на песен качена след 2 години е отлично Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Мария е най-голямата комплексарка в чалгата. Само за да се докаже, че има пари, купува си награди, най-скъпите кавъри, които малко биха си позволили, работи със Стенли, Башмоушън, а разултат е на ниво Юнона. Тя е олицетворение на това да имаш пари, а да си тъп като гъз. Ако някоя друга беше на нейно място, щеше да пуска брутални проекти, изпипани от-до. Ама то се иска аъл за тая работа. С пари сякаш само Галена и Андреа прокопсаха. Цура чат-пат уцелва песен, но никога не е била и няма да бъде любимка. И се прави на резачка точно като Глория. :1000 (29): Да, според мен си е повярвала, че може да я надмине, когато Гюра е отказала рекламата на Ариана и Мара е влязла на нейно място. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Преслава кога писка хита? За хит вече ти беше обяснено, колкото до пискането - само ако види, че някой я снима за ютуб. Иначе ша си слушкаш плейбека като всички останали! Ако ти се слуша хит на живо - има още време да стигнеш до Бар Рио, където кралицата дори на ушенце ша дойде да ти изпее #aydiaydiaydibatibatibatishef Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 С пари сякаш само Галена и Андреа прокопсаха. Цура чат-пат уцелва песен, но никога не е била и няма да бъде любимка. Да, според мен си е повярвала, че може да я надмине, когато Гюра е отказала рекламата на Ариана и Мара е влязла на нейно място. Искам екскурзия до паралелната реалност, където Гло е приела ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 За Глория е по-важно да организира вечеринки в дома си с фенове, отколкото да пусне нещо качествено. Тотално е загубила връзка с всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Така, оплюхме Гюра, Мара и Преса, коя да е следваща? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Тази песен защо не се забеляза? Ехее как не се е забелязала. Аз имам приятели които я знаят и са си я споделяли. А и гледанията са страхотни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Как не се забеляза? 2 милиона на песен качена след 2 години е отлично Ехее как не се е забелязала. Аз имам приятели които я знаят и са си я споделяли. А и гледанията са страхотни. Ами за мен е страхотна песен и заслужава да има много повече гледания. Клипа също много ми харесва. Тази също ми е много любима: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Ааа, достатъчно ви е, че си имате цяла тема. Чак форума - няма нужда. Виж, ако предложиш нещо свързано с Галена ще си помисля. Значи ще чакаме да излезе Клеа ft Галена-Оправителката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Мария след 2011 (откакто се хвана с Гущеров) за мен е една пълна смешка. Да взима и да се маха. Пълна никаквица и неадекватница. Яд ме е че на времето имаше много хубави песни и пееше на живо на концерти, никак зле между другото. Но от поне 7 години е някаква пародия на певица. За това време е пуснала сигурно 30 песни и клипове, от които и 5 не съм запомнил. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 СПРЕТЕ С ТАЯ СЕЛЯНКА ЧЛЕЯ ЛИ Е, ЦЛЕЯ ЛИ Е , КЛЕЙМА ЛИ Е !!!!!!!!!! СПРЕТЕ С ТАЯ СЕЛЯНКА ЧЛЕЯ ЛИ Е, ЦЛЕЯ ЛИ Е , КЛЕЙМА ЛИ Е !!!!!!!!!! СПРЕТЕ С ТАЯ СЕЛЯНКА ЧЛЕЯ ЛИ Е, ЦЛЕЯ ЛИ Е , КЛЕЙМА ЛИ Е !!!!!!!!!! СПРЕТЕ С ТАЯ СЕЛЯНКА ЧЛЕЯ ЛИ Е, ЦЛЕЯ ЛИ Е , КЛЕЙМА ЛИ Е !!!!!!!!!! СПРЕТЕ С ТАЯ СЕЛЯНКА ЧЛЕЯ ЛИ Е, ЦЛЕЯ ЛИ Е , КЛЕЙМА ЛИ Е !!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари