asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 "100 пъти" е класа. Много ми е любима. Харесвах много и тази, помните ли я? Да, сред малкото й, които слушам и до днес. А помниш ли, че имаше два аранжимента - един преди албума изтече, после малко го промениха. А този мегахит? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Знам я от дебюта й още, когато я пишеха "Галя". Обаче ми беше една такава Гвендолин Селска... Със "100 пъти" ми направи много силно впечатление какво предстои да предложи на музикалната сцена тази жена, а следващата година с "Диагнозата" просто избърса пода с всичко живо. От "Диагнозата" я харесвам, от "Спри ме" съм в нейната гвардия. Аз пък не харесвам "Диагнозата" толкова много, въпреки че беше огромен хит. Това е песента, която я издигна на върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Аз пък не харесвам "Диагнозата" толкова много, въпреки че беше огромен хит. Това е песента, която я издигна на върха. Това е химн на всички кикимори и терапевти, как не те е срам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Да, сред малкото й, които слушам и до днес. А помниш ли, че имаше два аранжимента - един преди албума изтече, после малко го промениха. А този мегахит? Не ми е любима тази точно. И тази ми беше много любима: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Аз пък не харесвам "Диагнозата" толкова много, въпреки че беше огромен хит. Това е песента, която я издигна на върха. Не съм съгласен. Тогава Преси властваше. А глупаците направиха "Първата-последната" на Елена песен на годината. Днес никой не я слуша, за разлика от "Новата ти" и "Диагнозата". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Не ми е любима тази точно. И тази ми беше много любима: О, да, тази й беше първият голям хит, некючек, според мен! До днес ми харесва, два пъти годишно поне я слушам. И й отива на гласа. Мразя Диагнозата! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Това е химн на всички кикимори и терапевти, как не те е срам? Такава съм аз - безсрамница. Кажи си топ 5 на Галена, ако не те мързи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Не съм съгласен. Тогава Преси властваше. А глупаците направиха "Първата-последната" на Елена песен на годината. Днес никой не я слуша, за разлика от "Новата ти" и "Диагнозата". Льона тогава идава при мене да й правя муски за спечелване на "Песен на годината". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Такава съм аз - безсрамница. Кажи си топ 5 на Галена, ако не те мързи. 1. Диагнозата 2. Спри ме 3. Кой 4. Моро му 5. Завиждайте Твоят какъв е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Същият куриоз като с Песен на 2014 - истинските хитове, които се слушат до днес са "Моето слабо място" и "Хавана", а не Дженевата песен Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Не съм съгласен. Тогава Преси властваше. А глупаците направиха "Първата-последната" на Елена песен на годината. Днес никой не я слуша, за разлика от "Новата ти" и "Диагнозата". "Първата последната" беше огромен хит, към днешна дата не се слуша, защото Елена се отказа. Хората забравиха за нея, а хлапетата сега не я знаят даже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 "Първата последната" беше огромен хит, към днешна дата не се слуша, защото Елена се отказа. Хората забравиха за нея, а хлапетата сега не я знаят даже. Беше огромен хит, но още следващата година спря да се слуша, когато Елена пусна "Още". Причината не е в това, че се е отказала. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Същият куриоз като с Песен на 2014 - истинските хитове, които се слушат до днес са "Моето слабо място" и "Хавана", а не Дженевата песен "Моли се да не почна" ли? Тогава седях и се чудех кой Бог беше позволил тая песен да стане такъв хит, нищо мелодично и зарибяващо не откривах в нея, много противна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Поздрав с този уникален хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 "Моли се да не почна" ли? Тогава седях и се чудех кой Бог беше позволил тая песен да стане такъв хит, нищо мелодично и зарибяващо не откривах в нея, много противна песен. Да, същата. Тя не беше чак толкова голям хит, просто нямаше каква награда да дадат на Джена. Даже по мои наблюдение "Да ти се доказвам" е нейният хит за 2014 г. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Да, същата. Тя не беше чак толкова голям хит, просто нямаше каква награда да дадат на Джена. Даже по мои наблюдение "Да ти се доказвам" е нейният хит за 2014 г. Ами да, много по-яка песен. Защо не дадоха на нея наградата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 1. Диагнозата 2. Спри ме 3. Кой 4. Моро му 5. Завиждайте Твоят какъв е? Много ми е трудно да избера само 5... 1. Спри ме 2. Една жена 3. 100 пъти 4. Моро му 5. Ще се проваля Бих искала да сложа още..Например бих добавила и "Сърце" сред любимите ми. И като споменахме, "Спри ме" направи 3 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Знам, мило, но после пак се разклатиха нещата при нея. Не, че не пускаше пак хитове, но изгуби лидерството. В години като 2014, 2016, 2017, 2018, бяха много на кантар поне няколко имена. Не мисля! Тя и през 2014 имаше най много хитове, а след нея беше Джена, после Преслава.Но, това бяха годините в които се коментираше спадът при Преслава с песни като Скоро, дуета с Стораро, с Ваня, Аматьорка, дори и Нашето любов е. При конкурентката беше точно обратното пък, вдигна страшно нивото на клиповете, всяка песен различна и накрая наградата пак взимаше друга. 2017 и първата половина на 2018 наистина бяха на кантар, а зимата Преслава отново я беше минала дори, но след Шефката, Феноменален и Сърце, мисля че Галена отново си върна едноличното лидерство и май тази година е решила да мачка като през 2015. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Моли се да не почна на Аладина ми беше фаворит и още ме кефи! Дженовева е много прецакана - имаше две години на върха, а не бе оценена. Сякаш тогава се озлоби... или поне си показа зъбките! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Ами да, много по-яка песен. Защо не дадоха на нея наградата? Обаче сега погледнах и се шокирах от факта, че "Моли се да не почна" има 20 милиона гледания в Ютуб. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Беше огромен хит, но още следващата година спря да се слуша, когато Елена пусна "Още". Причината не е в това, че се е отказала. "Още" според мен не е по-добра от "Първата последната". И все пак към момента само заклети чалгари като нас се сещат за Елена и песните й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Не съм съгласен. Тогава Преси властваше. А глупаците направиха "Първата-последната" на Елена песен на годината. Днес никой не я слуша, за разлика от "Новата ти" и "Диагнозата". Първата-последната беше основоположничка на нова мода. След нея излязоха безброй песни-копия. А и не знам кой слуша днес Новата ти, което е апогея на Пресиното кифладжийство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Обаче сега погледнах и се шокирах от факта, че "Моли се да не почна" има 20 милиона гледания в Ютуб. Това е най-отвратителната й песен, такова виене, няма никъде другаде. Когато я пускаха по дискотеките, излизах навън, не може да се трае това чудо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Първата-последната беше основоположничка на нова мода. След нея излязоха безброй песни-копия. А и не знам кой слуша днес Новата ти, което е апогея на Пресиното кифладжийство. Има 5 милиона гледания в Ютуб. Трябва да я забие на някой концерт, започвайки с ехидното кикотене Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Моли се да не почна на Аладина ми беше фаворит и още ме кефи! Дженовева е много прецакана - имаше две години на върха, а не бе оценена. Сякаш тогава се озлоби... или поне си показа зъбките! Надя Стоева настоявала да си сложи фасети заради разстоянието между предните два зъба. Тя Надя ще я оправи, свекървите знаят как... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари