Stela Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Абе дай и там, колкото решиш и колкото заслужава според форумните правила и да си живее на воля. Щом това и прави кефа, нека си избива патологиите тука, вместо да избие някъде другаде, няма да продължавам, че влизам в същата графа като нея да обсъждам личния живот на форумците. Дала съм й 7 дни. Лично от мен ще получава и повече, докато не се научи какво е предназначението на форума. И същата тази жена се натиска да става глобален модератор... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ми ти започна темата с флоповете, аз ти показвам че Гив ми Лов се приема повече от добре от публиката на концерта, което означава че може и да не е най-големия хит на 2018 или с най-големия прием на концерта, ама не е и някъв чутовен провал. След което, понеже фактите на теб нещо почнаха да не ти изнасят, изведнъж засилваш кой бил с най-голям прием на концерта. Ако ша сравняваме голи цифри, нека сравняваме. Изкушение на Яница също е с към 5 милиона, но не и попречи да е приета прекрасно на концерт, един от хитовете на края на 2017, и изобщо на Яница, както и да бъде кавърдисана само 1 година по-късно от коя?то там я кавърдиса. И това ли ще кажеш че е флоп? Схващаш ли че две песни със същи гледания могат да бъдат с различна степен на популярност Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Беше ясно че Теофиков е боклук. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Бързо пускайте новия топ химн! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Схващаш ли че две песни със същи гледания могат да бъдат с различна степен на популярност Аз го схващам, ама на теб тоя тънък момент ти се губи - Колкото и да ти се иска Гив ми лов да е същия флов като Ревлива и загубена или там която песен цитира в началото, че била със същите гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Какво пак съм направил, без аз да знам? Сега на кой снимки съм пращал? Освен на Ружа и 5-6 души, никой друг нямам в приятели от форума. И от тях влизат само Филип. Никола и Баш-а. Спрете да ме намесвате в евтините си интриги Кондоме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 OMG Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От всяка група за финала се класират само първите двама с най-много вот! Имате право да гласувате за трима изпълнители във всяка група! ГЛАСУВАЙ ТУК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Беше ясно че Теофиков е боклук. :1000 (29): То тва продължава да е ясно, въпреки очевадния фотошоп на ниво Дора. Междудругото тва ша е единия път дето ша го оправдая, дори да го е казал тва наистина - да сигурно има много досадници, дето му пращат съобщения по всевъзможни канали, пък тоя е на колко беше, 17? Да кажем, че никой не го е информирал за тая страна на славата и прочее (евентуално). От друга страна, има не по малко начини да ги разкара, както и не става - ако си решил да ставаш известен, си носиш кръста с плюсовете и минусите от тая работа. Ти по добре кажи защо триеш коментари, за да манипулираш вота на наградите. Фиклената и сички останали поне само призовават да се гласува за този или онзи, или ти точно затова се размрънка одеве - щото ти пречат да си ги нагласиш както си искаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 OMG Певица на 2019! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Певица на 2019! Ц, вече е заето за Clea! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ти по добре кажи защо триеш коментари, за да манипулираш вота на наградите. Фиклената и сички останали поне само призовават да се гласува за този или онзи, или ти точно затова се размрънка одеве - щото ти пречат да си ги нагласиш както си искаш? Тритите коментара които съм скрил са на потребители, непокриващи минималното изискване за гласуване от 100+ коментара. Двама от тях са използвали акаунтите си ексклузивно за гласуване. Става дума за MaKony и malkiqomv Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тритите коментара които съм скрил са на потребители, непокриващи минималното изискване за гласуване от 100+ коментара. Двама от тях са използвали акаунтите си ексклузивно за гласуване. Става дума за MaKony и malkiqomv МалкияОMV е Регистриран: 30-July 08 не е Фейк Профил. Могат да гласуват потребители с над 100 поста и отдавна регистрирали се. Наскоро създадени профили, които започват да спамят във форума с цел трупане на постове и гласуване в темата няма да бъдат зачетени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Никога в историята на тези награди не са се зачитали гласове на подобни потребители фантоми и това няма да се промени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Никога в историята на тези награди не са се зачитали гласове на подобни потребители фантоми и това няма да се промени. миналата година когато Денис гласуваше за Пресава с Фейк профили ? тогава ти зачита тези гласове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тритите коментара които съм скрил са на потребители, непокриващи минималното изискване за гласуване от 100+ коментара. Двама от тях са използвали акаунтите си ексклузивно за гласуване. Става дума за MaKony и malkiqomv Така, дори да не покриват изискването, не си ТИ огранизатор на тия награди, не решаваш ТИ чий вот е валиден и чий не, за да ги триеш, и освен ако не си бил помолен от огранизатора да ги разкараш от темата, поради еди ква си причина, това си е манипулация на вота. Има си обявени правила, ако се съмняваш че някой е гласувал в разрез с тях, вдигаш аларма както прецениш за добре към организатора - а не понеже имаш права и не ти изнася вота на въпросните хора, пък бил той и в разрез с правилата, да злоупотребяваш с тях като направо криеш триеш или квото там. И за капак имаш претенциите да скачаш, че огранизатора нямало да бъде обективен, понеже бил пращал покани да се гласува? Не смяташ ли че прекаляваш с лицемерието днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ц, вече е заето за Clea! Има време, кралица Клеа ще вземе Дебют, Прогрес, Песен и Клип на 2019, Певица може и догодина! Нека подкрепяме повече младите таланти като Клейчето и Мис Тигрова и да разкараме старите чанти! Clea will CLEAn up чалга небосклона от омръзналите до болка имена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Има време, кралица Клеа ще вземе Дебют, Прогрес, Песен и Клип на 2019, Певица може и догодина! Нека подкрепяме повече младите таланти като Клейчето и Мис Тигрова и да разкараме старите чанти! Clea will CLEAn up чалга небосклона от омръзналите до болка имена! А не, she'll be CLEAning up everything! CLEA ели смарт! Мис Тигрова все още не съм убеден че е истинска, сигурни ли сме че не става въпрос за анимационен герой? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Никога в историята на тези награди не са се зачитали гласове на подобни потребители фантоми и това няма да се промени. И аз пак да ти кажа, добре, никой не е казал че ще бъдат зачитани, но не е това начина, това да триеш тия постове е манипулация на вота и злоупотреба с правата ти на модератор! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ц, вече е заето за Clea! Във фейсбука на Клеа има умилителни снимки със Стилиян и Джошкун - веднага надушихме накъде отиват нещата. Има и със Соня Немска, Магда, Бони и Лейди Би, но те са ниска топка за CLEA! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Клеа или Цлеа ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Така, дори да не покриват изискването, не си ТИ огранизатор на тия награди, не решаваш ТИ чий вот е валиден и чий не, за да ги триеш, и освен ако не си бил помолен от огранизатора да ги разкараш от темата, поради еди ква си причина, това си е манипулация на вота. Има си обявени правила, ако се съмняваш че някой е гласувал в разрез с тях, вдигаш аларма както прецениш за добре към организатора - а не понеже имаш права и не ти изнася вота на въпросните хора, пък бил той и в разрез с правилата, да злоупотребяваш с тях като направо криеш триеш или квото там. И за капак имаш претенциите да скачаш, че огранизатора нямало да бъде обективен, понеже бил пращал покани да се гласува? Не смяташ ли че прекаляваш с лицемерието днес? Това са официалните награди на форума, не наградите на Фиклена. Разбира се че имаме право да се намесваме, когато е наложително. Нужно ли е да ходиш след всеки мой пост и да ме опонираш? От отдавна съм го забелязал и става банално вече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 OMG коя пък е тази ? иска да е като Стефифешън ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Това са официалните награди на форума, не наградите на Фиклена. Разбира се че имаме право да се намесваме, когато е наложително. Нужно ли е да ходиш след всеки мой пост и да ме опонираш? От отдавна съм го забелязал и става банално вече. :1000 (29): тези правила важат само за фейк профили.. МалкияОМВ не е фейк. регистриран е преди 11 години ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Това са официалните награди на форума, не наградите на Фиклена. Разбира се че имаме право да се намесваме, когато е наложително. Нужно ли е да ходиш след всеки мой пост и да ме опонираш? От отдавна съм го забелязал и става банално вече. :1000 (29): Щом не намираш за нередно да злоупотребяваш с модераторските си права, явно ще е нужно да ходя по тебе и да ти упражнявам качествен контрол, колкото и банално да ти се вижда. Официални или лични на Фиклена, да ти кажа още един път, не е това начина и не това е правилната намеса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари