Ergeni Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Забелязах, че имаше учудващо много позитивни коментари в Рама, а хората, от които се очакваше да им хареса по презумпция, бяха някак let-нати down така да се каже. Хайде някой спец в трафиците да се произнесе: Нормален ли е скок от 47К на 116К заради факта, че тръгваш автомат след много песни? @meleto @Danger. @Willy ? Не е изключен, когато се появява като аутоплей. Но все пак имам подозрение, че Тотя бууства трафика си, така както са правили и други през странични канали. Все пак, за да го поддържа й трябват средства. Да видим колко ще удържи. Песента, колкото и да я бууства, няма да стане хит. Предните й бяха къде, къде по-запеваеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Според мен ще трупа като Каква съм луда на ФеКали и Помти перфектен на Емануелция. Ако купува, ще си проличи до ден-два. Не ми се вярва. Тотя е все по-харесвана, подобно на Яница. Малките им се кефят - за тях са нови певици. Дебютантки няма. Клея не я броя - тя се приема като легенда с 10-годишен стаж вече. Е малките не се кефят на такъв песни, а харесват песни като "Мамасита". Трафика надали идва от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не е изключен, когато се появява като аутоплей. Но все пак имам подозрение, че Тотя бууства трафика си, така както са правили и други през странични канали. Все пак, за да го поддържа й трябват средства. Да видим колко ще удържи. Песента, колкото и да я бууства, няма да стане хит. Предните й бяха къде, къде по-запеваеми. Лошото е, че нали е хванала някакъв богатир, дето я води в Дубай, и не се знае колко му е дълбока кесията, дано не се наложи да я търпим твърде дълго. Само разваля пейзажа в топа на класацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не съм забелязала да ми излиза. Може би защото не съм я слушала. Ми то и аз бях толкова дисапойнт кат си я пуснах първия път, чак не я изтърпях до края. Но полека ми се вижда не чак толкова зле, колкото първоначално - не съм от най-бързите с риплея, ко да правят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Лошото е, че нали е хванала някакъв богатир, дето я води в Дубай, и не се знае колко му е дълбока кесията, дано не се наложи да я търпим твърде дълго. Само разваля пейзажа в топа на класацията. Абе по-добро топа да го бърка Тотя, отколкото Коя? не мислиш ли? Пък и сега и е паднало на Тотя - толкоз време се хаби да тренира зарад някъв кравар, ся сина и е достатъчно голям, тя е в подходяща възраст да се разкурви едно хубаво и да се наслаждава на живота. Ако това включва да я потърпим малко из класациите - така или иначе ни досажда от край време, ша я изтраем още малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Хайде някой спец в трафиците да се произнесе: @Willy ? Намерил си кой да питаш.Същия,който твърдеше,че "Употребена" е с купени гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Лошото е, че нали е хванала някакъв богатир, дето я води в Дубай, и не се знае колко му е дълбока кесията, дано не се наложи да я търпим твърде дълго. Само разваля пейзажа в топа на класацията. При някакъв по-ясен индикатор директно ще получи strike. И няма да влиза в чартовете. :1000 (27): И тя като Ваня бууства трафика си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Абе по-добро топа да го бърка Тотя, отколкото Коя? не мислиш ли? Пък и сега и е паднало на Тотя - толкоз време се хаби да тренира зарад някъв кравар, ся сина и е достатъчно голям, тя е в подходяща възраст да се разкурви едно хубаво и да се наслаждава на живота. Ако това включва да я потърпим малко из класациите - така или иначе ни досажда от край време, ша я изтраем още малко. Проблемът е, че бърка топа в период, в който Галена е с две песни в него, разбираш нали. Разбира се, че е по-добре Тотя, отколкото Коя? Селяндурщината на Тотя поне е гениална, в Коя? няма нищо гениално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Забелязах, че имаше учудващо много позитивни коментари в Рама, а хората, от които се очакваше да им хареса по презумпция, бяха някак let-нати down така да се каже. Хайде някой спец в трафиците да се произнесе: Нормален ли е скок от 47К на 116К заради факта, че тръгваш автомат след много песни? @meleto @Danger. @Willy ? Купени, разбира се! Не са от показване щото харесванията са забили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Проблемът е, че бърка топа в период, в който Галена е с две песни в него, разбираш нали. Разбира се, че е по-добре Тотя, отколкото Коя? Селяндурщината на Тотя поне е гениална, в Коя? няма нищо гениално. Абе нека да се радват, докато могат. Идва ред Клея! Ти не се ли беше отказал от Галена в Държавен вестник, щото не си е поръчала муска за безплатно промотиране и бутане във форума при теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не се оцени този хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не се оцени този хит. Нещо различно ли очакваш от мъжката Коя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Намерил си кой да питаш.Същия,който твърдеше,че "Употребена" е с купени гледания. Я пак. Щe се налага ли да търся назад за да ти докажа, че просто попитах като хората и казах, че ако греша ще си го призная. Както и направих де, но след като Денис обясни подробно, а не ти. Ама не, не си заслужава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Абе нека да се радват, докато могат. Идва ред Клея! Ти не се ли беше отказал от Галена в Държавен вестник, щото не си е поръчала муска за безплатно промотиране и бутане във форума при теб? Не, просто не съм правил муски за "Сърце". Тези за "Шефката" и "Феноменален" мисля, че бяха достатъчни на този етап. Нека сега да се оправя малко със собствени сили. Тя и така може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Да няма някакъв бъг в popnable? Не ми излиза Преслава. Тото пък според класацията е направил 105К, виждат ми се много скочили. Другите резултати обаче си изглеждат реални. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Да няма някакъв бъг в popnable? Не ми излиза Преслава. Тото пък според класацията е направил 105К, виждат ми се много скочили. Другите резултати обаче си изглеждат реални. На Тото са за 2 дни, Преслава е пропусната днес поради бъг. Утре и тя вероятно ще е с трафика за 2 дни. Стават бъгове чат-пат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Преслава е получила букет и картичка от Митко Димитров за 15 години на сцената m___dimitrov Никога няма да забравя, какво ми каза преди години... Беше в 5 ч. сутринта в р-т Приказките, след една моя забележка, че няма смисъл повече да пееш, защото сме си останали само ние! Ти спря за малко, върна се отново при мен и ми каза тихо...”Шефе, аз пея за да се напея” И за Галена има такава история, но не за пеене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Добре дошла на "Майката" на форума :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Лошото е, че нали е хванала някакъв богатир, дето я води в Дубай, и не се знае колко му е дълбока кесията, дано не се наложи да я търпим твърде дълго. Само разваля пейзажа в топа на класацията. Този май го разкара преди почти година. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Този май го разкара преди почти година. А сърцето на Клеа дали е свободно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 А сърцето на Клеа дали е свободно? Не, за съжаление. Има мъж, отговарящ на името Димитър, зодия Лъв. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Забелязах, че имаше учудващо много позитивни коментари в Рама, а хората, от които се очакваше да им хареса по презумпция, бяха някак let-нати down така да се каже. Хайде някой спец в трафиците да се произнесе: Нормален ли е скок от 47К на 116К заради факта, че тръгваш автомат след много песни? @meleto @Danger. @Willy Защо не съм тагнат и аз? Сърдя ти се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Има ли фенове на Майчето? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Има ли фенове на Майчето? Всички! Постни която песен искаш ти, че ми е бавен ннетът. Мерси! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не, за съжаление. Има мъж, отговарящ на името Димитър, зодия Лъв. Не се знае дали ще издържи на славата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари