dan!el Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ще се сетят. Такива фирми имат няколко изпълнители вече и то от години. Пак ще си сътрудничи с Пайнер, де. Значи пак нищо ... Щом вече имат такива фирми, а промяна няма, защо и при Константин да се очакваме такава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Охооо, ами да започна да ви диагностицирам тогава... Ти не терапевтираше ли? Няма ли подходяща песен за терапевтиране, която да ни споделиш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Константин има доста фирми в ТР, но нито една от тях не е свързана с музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 :1000 (29): Ти травестит ли си? Пратиха ми твои снимки, на които си с червило и маскиран като еднорог. На една друга пък мисля, че имитираш фолк певицата Адриана - джуките са ти като нейните и е обработена със снапчат, сещаш се - там, където има някакви цветенца и очичките са ти като желаеща да бъде обладана от надарен кон нежна Лолита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ти травестит ли си? Пратиха ми твои снимки, на които си с червило и маскиран като еднорог. На една друга пък мисля, че имитираш фолк певицата Адриана - джуките са ти като нейните и е обработена със снапчат, сещаш се - там, където има някакви цветенца и очичките са ти като желаеща да бъде обладана от надарен кон нежна Лолита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За първи път видях еднорог с червило. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ти травестит ли си? Пратиха ми твои снимки, на които си с червило и маскиран като еднорог. На една друга пък мисля, че имитираш фолк певицата Адриана - джуките са ти като нейните и е обработена със снапчат, сещаш се - там, където има някакви цветенца и очичките са ти като желаеща да бъде обладана от надарен кон нежна Лолита. Да не си се припознал в песента та търсиш внимание ? Fast и Stela и този пост ли с обиди ще подминете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За първи път видях еднорог с червило. :1000 (29): Скандал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Да не си се припознал в песента та търсиш внимание ? Fast и Stela и този пост ли с обиди ще подминете! Песента "Нищо мъжко" ли? В мъже с наднормено тегло с женски грим и червило няма нищо мъжко принципно, предполагам откриваш себе си в нея. Обиди аз не видях. Коментирах твои снимки, които сам си си правил и разпращал доброволно на хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Песента "Нищо мъжко" ли? В мъже с наднормено тегло с женски грим и червило няма нищо мъжко принципно, предполагам откриваш себе си в нея. Обиди аз не видях. Коментирах твои снимки, които сам си си правил и разпращал доброволно на хората. Знам какво целите, ама няма да ви огрее ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Жалко,очаквах,че под болднатия и подчертан текст са снимките,че ми стана любопитно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Знам какво целите, ама няма да ви огрее ! И току-що издаде и изобличи модератора FAST в измяна и изнасяне на секретна информация от модераторския раздел. @Fast, честито! Знаеш, че и твоят задник се пече на бавен, но изпепеляващ огън. @Stela Мисля, че нещата са ясни. Колега ти модератор винаги вътрешно те е ненавиждал, а сега започна и прикирито да ти прави сечено под масата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Захарче, защо не разкажеш малко за 25 и 26 юли 2017 когато ми гостува в Несебър? Бас ловя,че на никой не си разказал. Ако искаш да разкажа за креватните ти умения? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 @Stela мисля, че трябва да уведомиш momo, че в екипа ви има предател и човек, който манипулира постовете за наградите на Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Нека има драмааа.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 @Stela мисля, че трябва да уведомиш momo, че в екипа ви има предател и човек, който манипулира постовете за наградите на Рамания. как разбра ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 И току-що издаде и изобличи модератора FAST в измяна и изнасяне на секретна информация от модераторския раздел. @Fast, честито! Знаеш, че и твоят задник се пече на бавен, но изпепеляващ огън. @Stela Мисля, че нещата са ясни. Колега ти модератор винаги вътрешно те е ненавиждал, а сега започна и прикирито да ти прави сечено под масата. Това пък откъде го измисли? Никога не съм изнасял инфо от раздела. Рядко контактувам с Дойчо, дори го нямам в приятели във Фейсбук, а със Стела сме в отлични отношения. Моля да на ме намесваш във вашите скандали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 как разбра ? Doketo е разбрал за информация от модераторския раздел - няма кой друг да му я каже освен Fast. Другото, в което съм убеден е, че Fast е човекът, променил вота на Western за Певица на годината. Говорих с бивши модератори. Оказа се, че преди време имало тема изцяло с хейт по Преслава. Някой обаче ненадейно заключил темата и отрязал достъп до нея. Тръгнало разследване кой го е направил. Всички подозорения паднали върху Fast, но momo го покрил - казал, че бил станал бъг във форума. WTF? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Това пък откъде го измисли? Никога не съм изнасял инфо от раздела. Рядко контактувам с Дойчо, дори го нямам в приятели във Фейсбук, а със Стела сме в отлични отношения. Моля да на ме намесваш във вашите скандали. Кой му казал за плановете на Stela? Боровинката? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Кой му казал за плановете на Stela? Боровинката? Не изключваш ли варианта, че може да си измисля и да е познал?Аз съм последния човек, който би изнесъл информация от раздела, най-малко на Дойчо. Едит: Видях му поста: "Знам ви целите" . Ама той може да говори за всичко. :1000 (29): Защо ми скачаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Само за ценители! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Не изключваш ли варианта, че може да си измисля и да е познал?Аз съм последния човек, който би изнесъл информация от раздела, най-малко на Дойчо. Едит: Видях му поста: "Знам ви целите" . Ама той може да говори за всичко. :1000 (29): Защо ми скачаш? Много добре знаеш за какво говоря! И не не е Фаст. От друго място дочух! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 @Stela мисля, че трябва да уведомиш momo, че в екипа ви има предател и човек, който манипулира постовете за наградите на Рамания. Какво човек няма да измисли за да не се говори какво къде е правил, ужас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ти не терапевтираше ли? Няма ли подходяща песен за терапевтиране, която да ни споделиш... За да тръгнеш да терапевтираш, хубаво е да придобиеш и някакви диагностични познания, за да имаш все пак идея какво да интервенираш и къде да пипнеш. Но това е дълга и дълбинна тема, която на теб би ти била прекалено сложна и не ми се ще да те затормозявам. Иначе песен подходяща има, при това чудна. За теб я качвам много специално! Хубаво е да обясниш как така Фиклена си пише, след като уж беше банната за обида на потребител. Иначе, какво стана с разкошната Таня Боева и кога смята да пуска нещо ново? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари