Denis Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 След нещата,които Андреа говори по участията си за него-надали ще я огрее. Тя Андреа само с Преслава и Анелия си остана дружка - любимките на Пайнера. Няма шанс да й помогнат да излезе от блатото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Тя Андреа само с Преслава и Анелия си остана дружка - любимките на Пайнера. Няма шанс да й помогнат да излезе от блатото. Анелия да й избере песен както направи с "Най-добрата". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Анелия да й избере песен както направи с "Най-добрата". Поздрав, бейби. Ще ти хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Поздрав, бейби. Ще ти хареса. Оф,от няколко дни избягвам да я слушам,но аайде ще се прежаля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ох, ох и до днес се пуска по дискотеките. Голям хит е. Лияна извади голям късмет тогава. После Забий ми ножа. И дуетът с Нел се въртеше. Харесвах Кус-кус, но бе провал. С един мъж дует й чувам понякога. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Значи да се готвим. Пайнер. ще изтрие всички клипове на Коцето. Сега ми писа, че ще си качва новите песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ох, ох и до днес се пуска по дискотеките. Голям хит е. Лияна извади голям късмет тогава. После Забий ми ножа. И дуетът с Нел се въртеше. Харесвах Кус-кус, но бе провал. С един мъж дует й чувам понякога. "Забий ми ножа" пропуснах, знаех, че ще изтърва нещо от поредицата хитове. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Започвам да свалям всичко на Коцето от канала на Планета докато не са ги изтрили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Значи да се готвим. Пайнер. ще изтрие всички клипове на Коцето. Сега ми писа, че ще си качва новите песни. Още преди месеци в Блиц и останалите сайтове се написа, че Коцето дори вече бил напуснал Пайнер и се разбрали с Димитров да е тихомълком, но някой тук твърдеше, че не било вярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 "Забий ми ножа" е страхотна! В текста се пее за секс,а посланието в клипа е да не правим война,а любов-гениално! Само императрица Клеа може да й се опре! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Следващата в компанията на Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Следващата в компанията на Галин. Жалко, надявах се да е Клеа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Следващата в компанията на Галин. И аз си мисля, че ще е тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Двата ми най-любими сингъла на кака Лили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ПОТРЕСЕН СЪМ!!! Днес в градинката чух как една майка обяснява на петгодишното си момиченце: - Най-добрата певица е Преслава, маме. Тя прави смислени песни и се облича елегантно като истинска дама. И е най-талантливата изпълнителка в "Пайнер". Когато пораснеш, си мечтая да станеш като нея, маме... Слушах я тая майка и се възмутих до дъното на душата си. Замислих се, какво поколение отглеждаме... Как възпитаваме децата си... Какъв пример им даваме... Та всеки нормален човек знае, че най-талантливата и най-елегантна певица е Анелия!!! :phpgrin2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ПОТРЕСЕН СЪМ!!! Днес в градинката чух как една майка обяснява на петгодишното си момиченце: - Най-добрата певица е Преслава, маме. Тя прави смислени песни и се облича елегантно като истинска дама. И е най-талантливата изпълнителка в "Пайнер". Когато пораснеш, си мечтая да станеш като нея, маме... Слушах я тая майка и се възмутих до дъното на душата си. Замислих се, какво поколение отглеждаме... Как възпитаваме децата си... Какъв пример им даваме... Та всеки нормален човек знае, че най-талантливата и най-елегантна певица е Анелия!!! :phpgrin2: Такива майки да има!!! Дайте й орден "Стара планина" мигом! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Такива майки да има!!! Дайте й орден "Стара планина" мигом! Е то Ахмед Доган има Орден Стара Планина, та Преса ли не заслужава? :1000 (29): Колко дрога трябва да шмърка още, че да се квалифицира за престижната стауетка? Но пък мисля, има и други две страхотни претендентки - Жалка заради Ваната и Цура Пеевска. Мара отварачката и Анелия трябва да получат Нобелови награди, също както Рени си помечта за такава във Вип Брадър. Нищо, че остана само несбъдната проекция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Страхотна продукция от Лорена. Да продължава все така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Добре, че този клип с 21млн е в канала на Ара От Пайнер ще загуби само 4,9млн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Коцето винаги е бил най-добрият певец в поп-фолка, за мен. Има много изцепки в публичното пространство, но има страшна харизма и където да се появи, винаги прави впечатление. Отделно е от много години в жанра и песните му винаги са представлявали интерес. Баладите му са ТОП и едни от най-силните. Дано има късмет с новата фирма и всичко, което си е намислил. П.С. zai4eto82 не ми е хакнала профила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Това момче само на мен ли ми прилича на Галин в лице? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Константин за какво напуска? Ако се отказва да пее, ok, има си бизнеса, но ако вади песни да ми се мести в Балканика? Не е добре... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Коцето винаги е бил най-добрият певец в поп-фолка, за мен. Има много изцепки в публичното пространство, но има страшна харизма и където да се появи, винаги прави впечатление. Отделно е от много години в жанра и песните му винаги са представлявали интерес. Баладите му са ТОП и едни от най-силните. Дано има късмет с новата фирма и всичко, което си е намислил. Любимите ми песни на Константин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари