BeSeN_FeN Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Коцето като направи дуетите с Райна още си беше в Орфей и сега се сещам, че се премести в Пайнер, когато продуцентите от Орфей са му обявили, че спират да се занимават с продуцентска дейност на изпълнители и ще развиват само разпространителската си, която правеха още от 90- те с излъчването и лиценз на чуждестранни клипове за българските канали. Те и без това май само Лияна и Коцето им бяха останали. Тогава Константин се премести в Пайнер, а Лияна в Сънни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Така е, съгласен съм, но никой не го знае като изпълнител на Орфей А и ако не бяха Райна и Пайнер, той нямаше да е това, което е сега. Винаги е бил, даже според мен най- силният му период е точно с "Като сън", "Да те усещам" и "Ти си само осми клас", тогава мачкаше, то нямаше и други готини мъже изпълнители във фолка, по които да въздишат момичетата, хаха. За Орфей като име на компания сигурно вече са забравили всички, понеже само той и Лияна останаха като техни изпълнители от 2000 до към 2005, които издаваха. Цялата друга дейност на фирмата беше с разпространение на чуждестранна продукция, но за мен най- големите му успехи са тогава. В Пайнер през последните години също поддържаше добро ниво действително, изкара няколко хубави песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Винаги е бил, даже според мен най- силният му период е точно с "Като сън", "Да те усещам" и "Ти си само осми клас", тогава мачкаше, то нямаше и други готини мъже изпълнители във фолка, по които да въздишат момичетата, хаха. За Орфей като име на компания сигурно вече са забравили всички, понеже само той и Лияна останаха като техни изпълнители от 2000 до към 2005, които издаваха. Цялата друга дейност на фирмата беше с разпространение на чуждестранна продукция, но за мен най- големите му успехи са тогава. В Пайнер през последните години също поддържаше добро ниво действително, изкара няколко хубави песни. Аз помня Орфей. Свалих си всичко от канала на Планета, така няма да ме е яд, че няма да ги имам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Аз помня Орфей. Свалих си всичко от канала на Планета, така няма да ме е яд, че няма да ги имам. Ние като по- старата генерация е нормално да помним. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Ние като по- старата генерация е нормално да помним. Андреа как си е запазила всички клипове и изяви в Пайнер в канала си? Платила ли е солидна сума на Пайнер, за да си ги вземе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Андреа как си е запазила всички клипове и изяви в Пайнер в канала си? Платила ли е солидна сума на Пайнер, за да си ги вземе? Някой тук беше казвал, че си ги е платила. Те затова май са пускали и още пускат и пайнерските й по Фен, защото са откупени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Някой тук беше казвал, че си ги е платила. Те затова май са пускали и още пускат и пайнерските й по Фен, защото са откупени. На Коцето явно не му се дават пари да си ги купи. Негови неща дето си е плащал за песни и клипове да не може да си ги вземе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Вечен хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Балансирам аз по острието, колко много струва ми това, всеки миг предавам сърцето, как един да избера. Няма начин двамата любими във един да събера. Знам това е недопустимо, любовта била една... Страшна песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 На Коцето явно не му се дават пари да си ги купи. Негови неща дето си е плащал за песни и клипове да не може да си ги вземе. Екстра Нина, като беше напуснала, също си взе клиповете и ги даде на Фен ТВ, те доскоро въртяха Любовница в някакъв ретро микс. Индивидуална договорка е. Зависи в какви отнощения се разделят. Пък и тя си ги беше плащала и си имаше фирма, Пайнер само я издаваха. Продължиха да й печатят рекламни материали, а и по някое участие уреждаха. Ако няма проблем между продуцента и Коцьо, може и да си ги вземе. Може и затова да чака и да се мота с пускането на своя канал. Те все още му излъчват клипове, концертни изпълнения... Не вярвам да има драма. Щом ти е казал, едва ли се готви да им забие ножа. Иначе щеше да си трае. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Балансирам аз по острието, колко много струва ми това, всеки миг предавам сърцето, как един да избера. Няма начин двамата любими във един да събера. Знам това е недопустимо, любовта била една... Страшна песен! Остро, остро наточен, моят мерник е винаги точен! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Галин снима клип. Излиза до 2 седмици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Остро, остро наточен, моят мерник е винаги точен! Айде ти си... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Ивано, как може само осем трака, ма? Иначе е похвално, че се е сетила за "Не ме боли" и "Не искам да знаеш", които заеба най-безразсъдно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Ивано, как може само осем трака, ма? Иначе е похвално, че се е сетила за "Не ме боли" и "Не искам да знаеш", които заеба най-безразсъдно! Къде забрави вечните хитове 100 патрона, Вик, Късно е, Добра среща приятели, Уморени и студени? Абе като цяло първия и албум си беше най! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Къде забрави вечните хитове 100 патрона, Вик, Късно е, Добра среща приятели, Уморени и студени? Абе като цяло първия и албум си беше най! Няма правата на "100 патрона" и "Късно е". Старите песни - остави, ами защо поне не е запълнила до 10 с "Ще ти взема всичките пари" и "Кралете"?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Няма правата на "100 патрона" и "Късно е". Старите песни - остави, ами защо поне не е запълнила до 10 с "Ще ти взема всичките пари" и "Кралете"?! Дето се казва много шум за нищо! Разочарован съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Галин снима клип. Излиза до 2 седмици. Кой е Галин? Айде ти си... :1000 (29): Ивано, как може само осем трака, ма? Иначе е похвално, че се е сетила за "Не ме боли" и "Не искам да знаеш", които заеба най-безразсъдно! Чете ти постовете, опитва се да се съобразява донякъде. ами защо поне не е запълнила до 10 с "Ще ти взема всичките пари" Огромен пропуск! Нали уж щеше 20 песни да включва, барем по-новите да беше набутала като бонус траЦи. Сякаш на 1 януари се е събудила с идеята за албум и за 30 дни е успяла това да изцвъка. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 За последното денонощие: Максим - Мило мое 42.5К #13 Преслава - Да гори в любов 41.5К #15 Май Максим не смаза само старата генерация! А Тоти пак е скочила на 110К! :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 За последното денонощие: Максим - Мило мое 42.5К #13 Преслава - Да гори в любов 41.5К #15 Май Максим не смаза само старата генерация! А Тоти пак е скочила на 110К! :1000 (6): На Галена двете песни и на Джена как са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Сякаш на 1 януари се е събудила с идеята за албум и за 30 дни е успяла това да изцвъка. То е така буквално. Преди седмица видях пост на Ивана от страницата й с въпрос какъв албум искат почитателите й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 На Галена двете песни и на Джена как са? Сърце 144K #1 Феноменален 64К #9 Яко ми е 67К #8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 На Лияна новата също ли ще е от 18 часа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 На Емилия албума ще излиза ли скоро??? Има и нужда от нов хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари