Guest Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 На мен Коцето всичко ми е разписвал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Чете ти постовете, опитва се да се съобразява донякъде. Огромен пропуск! Нали уж щеше 20 песни да включва, барем по-новите да беше набутала като бонус траЦи. Сякаш на 1 януари се е събудила с идеята за албум и за 30 дни е успяла това да изцвъка. Боже, ако ми четеше постовете, щеше да се е върнала в А група... Тази жена спешно трябва да излезе от паралелната вселена, в която се е закучила! Какъв беше проблемът да сложи чудната "Всичко е наред", ами тя не е излизала в албум? Ами "Ще ти взема всичките пари", "Мога и без теб", "Кралете"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Излезе клипът на Лияна. Снимала е малко и в дома на Коцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Същата е като Адриана и тя много се дразнеше на такива неща. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Същата е като Адриана и тя много се дразнеше на такива неща. :1000 (29): И аз се сетих за нея. И мен ме вбесяваше махането - една от причините да си махна месинджъра 😂 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 ИДОЛИТЕ ВИ !! СкандаУ се изплашиха! Очертава ли се грандиозен провал на рапърите в зала „Арена Армеец“? Едни от най-популярните лица на музикалната сцена Тото и Лъчо от „СкандаУ“ прекратяват участията си за неопределен период от време, Причина да слязат от сцената се оказва големият концерт в „Арена Армеец“ на 6 април. Изпълнителите са категорични, че подготовката на първата им толкова мащабна изява отнема време, което не позволява допълнителни клубни ангажименти. Последното им участие ще е на 31 януари в известен столичен клуб в Студентски град, пише „Телеграф“. Има и мнения, че СкандаУ спират с участията, за да може да започнат да липсват на аудиторията си и така да я подканят да си купи билети за голямото събитие. До момента се оказва, че „Арена Армеец“ е доста голяма хапка за СкандаУ и трябва здраво да стискат палци и да се надяват на чудо, за да успеят да я напълнят. Ако се случи обратното, ги очаква огромен провал, който няма да им донесе нищо хубаво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 "Сърце" е премахната от трендинг. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 "Сърце" е премахната от трендинг. :1000 (10): Време е Госпожа Ваня Калудова да се настани там Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 "Сърце" е премахната от трендинг. :1000 (10): Днес нали пак беше на 2 позиция? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Днес нали пак беше на 2 позиция? Да, но за твърде кратко време, а сега няма пайнерска песен в Трендинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Soon... Кралицата на кючеците Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 10 милиона! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 10 милиона! Какви 10 милиона, котараче? Почти 11 са Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Раманиа раздаде своите Годишни музикални награди Тази година бяха раздадени 21 престижни статуетки, които отидоха в ръцете на най-успешните изпълнители за 2018 година. http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=110810 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 "Сърце" е премахната от трендинг. :1000 (10): Защо ще я свалят за втори път в рамките на 24ч? Да не купува гледания? Много ми е странно как песента на Галена генерира трафик като този на "Задната седалка". Песента на Боро и Тита предизвика силен отзвук - скандала с Вирго, купените гледания в инстаграм, текста от частта на Тита, всичко живо хвана стирката, сума ти влогъри направиха реакции... а Галена е със същите гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Защо ще я свалят за втори път в рамките на 24ч? Да не купува гледания? Много ми е странно как песента на Галена генерира трафик като този на "Задната седалка". Песента на Боро и Тита предизвика силен отзвук - скандала с Вирго, купените гледания в инстаграм, текста от частта на Тита, всичко живо хвана стирката, сума ти влогъри направиха реакции... а Галена е със същите гледания. Пич, тва е Галена, не някоя западнала и залязла ку*ва, че да генерира по-малко от Тита. Ако не знаеш да ти кажа, Галена буди също толкова интерес към себе си, колкото и имената в конкурентния жанр. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Пич, тва е Галена, не някоя западнала и залязла ку*ва, че да генерира по-малко от Тита. Ако не знаеш да ти кажа, Галена буди също толкова интерес към себе си, колкото и имената в конкурентния жанр. Не се ядосвай драги, той за всяка песен на Галена така вика като види, че има успех. Галена няма нужда от скандал за да извади топ песен и хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не се ядосвай драги, той за всяка песен на Галена така вика като види, че има успех. Галена няма нужда от скандал за да извади топ песен и хит. Имаше нужда от скандал само за да създаде кариерата си, после не и трябваха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не се ядосвай драги, той за всяка песен на Галена така вика като види, че има успех. Глупости! Това е долна инсинуация. :1000 (29): На мен песента на Галена ми харесва, но мисля, че във форума малко се увличате във възхваляването й. Не съм забелязал да предизвиква някакви особени вълнения и реакции, че да прави гледанията на Стирката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Глупости! Това е долна инсинуация. :1000 (29): На мен песента на Галена ми харесва, но мисля, че във форума малко се увличате във възхваляването й. Не съм забелязал да предизвиква някакви особени вълнения и реакции, че да прави гледанията на Стирката. При Стирката според мен се наблюдава силен първоначален интерес, но не и много повторни гледания, с други думи песента писва бързо. При Галена обаче не е така, затова и според мен има изравняване на гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Тая да не е травестит,че се е хванала за чатала? https://www.instagram.com/p/BtRHzA-HKwD/?ut...hid=myyh6bx7qxv Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Време е Госпожа Ваня Калудова да се настани там Сладката тя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Изненадва ме как Ивана все още създава такъв интерес. За два часа 1,6к лайка като за нея е супер много. И постоянно стават повече и повече. Ако попадне на силна песен - хита го има. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Изненадва ме как Ивана все още създава такъв интерес. За два часа 1,6к лайка като за нея е супер много. И постоянно стават повече и повече. Ако попадне на силна песен - хита го има. Имам чувството, че двете с Глория зорлян бягат от масова популярност и хитове. Толкова са хаотични и неадекватни! Но си остават най-талантливите, заедно с Деса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари