Danger. Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Бургаска версия на Шефката https://streamable.com/2766q :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Днес Коцето е в Пловдив. Утре е в Ревю в София. Бургаска версия на Шефката https://streamable.com/2766q :1000 (29): Щото тя е измислила "оф, оф" и цялата песен изобщо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Утре е в Ревю в София. Щото тя е измислила "оф, оф" и цялата песен изобщо... Коментирай - снощи Галена е честитила годишнината на Ивана и е изпяла няколко нейни песни. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Утре е в Ревю в София. Знам, нали го следя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Коментирай - снощи Галена е честитила годишнината на Ивана и е изпяла няколко нейни песни. :1000 (30): Докато не видя, не вярвам... Макар да помня, че едно време Галя пееше "Това е парчето" и "Празник всеки ден". Знам, нали го следя. Ще се уредиш ли с пост в новата му фирма? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Съвестта не я познавам, нито чувство за вина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Съвестта не я познавам, нито чувство за вина! Един от вечните хитове на Галка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Един от вечните хитове на Галка Беше уникален хит, когато излезе. Нямаше човек в България, който да не е чувал за тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Съвестта не я познавам, нито чувство за вина! Обожавам тази песен. Като песен все едно е от последните години, а не 2009. Друг хайлайт от същата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Докато не видя, не вярвам... Макар да помня, че едно време Галя пееше "Това е парчето" и "Празник всеки ден". Ще се уредиш ли с пост в новата му фирма? Едва ли. А, той в момента е онлайн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 2 милиона! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Софка и Тита :1000 (29): https://www.facebook.com/sofimarinovaooffic...53870538510372/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Софка и Тита :1000 (29): https://www.facebook.com/sofimarinovaooffic...53870538510372/ Какво ти е мнението за този дует? На мен лично тази версия ми харесва повече от оригинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Какво ти е мнението за този дует? На мен лично тази версия ми харесва повече от оригинала. Дизайнерско пеене.. Аз си предпочитам оригинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 оу йеаа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 оу йеаа Оле, много е якааааа. Ти си откривател! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Оле, много е якааааа. Ти си откривател! :1000 (19): Този е правил песни за Алисия. Май "На ти ми говори" е негова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 оу йеаа Знаеш какво да слушаш Оле, много е якааааа. Ти си откривател! :1000 (19): За първи път ли я чуваш? Доста хитове направи Той и още един са ми любимци Този: Песен беше страшен хит, но изтриха клипче с около 30 милиона, защото май се разделиха с жена му.. Познахте ли я? Този е правил песни за Алисия. Май "На ти ми говори" е негова. "На ти ми говори" е на Флори. Mr.Greshen, Официално чужда и На кръгъл час са негови Флори е автор на най-големия хит в България за 2018 ( и твоя любима песен ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Флори е автор на най-големия хит в България за 2018 ( и твоя любима песен ) Не знаех, че Флори е сътворил това съкровище! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не знаех, че Флори е сътворил това съкровище! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Тази прилича на Клеа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Тази прилича на Клеа. Епа като си казал ... Добрутро или лека нощ, според отношението към леглото в момента, и честита събота! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ехаа, Валя ще пуска 2 албума- фолклорен и след това и попфолк. Нямам търпение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Няма ли Галена да я разкарат от Трендинг, ебати и простотията вече Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Помним ли я? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари