Danger. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Няма ли Галена да я разкарат от Трендинг, ебати и простотията вече И от какъв зор да разкарват актуален хит на 10 дни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Няма ли Галена да я разкарат от Трендинг, ебати и простотията вече Ако е за да сложат Клеа, няма смисъл, на нея такива неща не са и нужни. 24045!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ако е за да сложат Клеа, няма смисъл, на нея такива неща не са и нужни. 24045!!! Много тъпа тая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Много тъпа тая. + 1000000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Много тъпа тая. Всеки има право на грешно си мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Официално Галена мина Тита и Боро по гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Конди вече официално песента ме кефи ! Спри за него да биеш, глупаче.!!!!!! БРУТАЛНААААААААА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Конди вече официално песента ме кефи ! Спри за него да биеш, глупаче.!!!!!! БРУТАЛНААААААААА Оуу не! Снощи имах провиденчески сън - в Плевен са правили муски оттук нататък песен на Галена да не ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Оуу не! Снощи имах провиденчески сън - в Плевен са правили муски оттук нататък песен на Галена да не ми хареса. Още по добре - Клеа е тук, правилно е на Галена вече да не ти харесват ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Още по добре - Клеа е тук, правилно е на Галена вече да не ти харесват ... Искам някой да подуе сурата на Клеа от юмруци. Не за друго, а за да имаме какво да коментираме. Еуфорията по дебютния й хит вече отминава. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 И от какъв зор да разкарват актуален хит на 10 дни? За да сложат Ваня К. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Искам някой да подуе сурата на Клеа от юмруци. Не за друго, а за да имаме какво да коментираме. Еуфорията по дебютния й хит вече отминава. :1000 (30): Е не с лошо поне. Има достатъчно какво да и коментираме. Еуфорията тепърва започва ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 За да сложат Ваня К. Голям виц. Дори кокошарника не са чак толкоз прости да си дадат 2рото място за 22ро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Официално Галена мина Тита и Боро по гледания Разликата е 2К :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Разликата е 2К :1000 (29): Джуджка, ти защо не харесваш Гальошата? Само заради старата конкуренция с Андреа или има и друга причина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Джуджка, ти защо не харесваш Гальошата? Само заради старата конкуренция с Андреа или има и друга причина? Защото ми е антипатична като човек и визия. На нея всички проекти и класа са й благодарение на екип, самата тя за нищо не става. Виж на концерти колко е неадекватна и скучна. Там няма кой да й помпа балона. Само около тоя й период я харесвах много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Защото ми е антипатична като човек и визия. На нея всички проекти и класа са й благодарение на екип, самата тя за нищо не става. Виж на концерти колко е неадекватна и скучна. Там няма кой да й помпа балона. Само около тоя й период я харесвах много. Боже, ти сериозно ли ? Била скучна ? Ходи на нейно участие ще се изпразниш от кеф... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Защото ми е антипатична като човек и визия. На нея всички проекти и класа са й благодарение на екип, самата тя за нищо не става. Виж на концерти колко е неадекватна и скучна. Там няма кой да й помпа балона. Само около тоя й период я харесвах много. Е, относително е, защото най-интересните визии и клипове на Андрейче също са благодарение на Вила и Маура. Нормално е да разчитат на екипи, за да са иновативни нещата, тъй като повечето от тях нямат никакъв поглед. Освен Андреа, коя друга в чалгата харесваш? Знам, че не е Ванча... :1000 (27): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Боже, ти сериозно ли ? Била скучна ? Ходи на нейно участие ще се изпразниш от кеф... Да се лигави и мята на сцената също не го намирам за забавно или интересно. Е, относително е, защото най-интересните визии и клипове на Андрейче също са благодарение на Вила и Маура. Нормално е да разчитат на екипи, за да са иновативни нещата, тъй като повечето от тях нямат никакъв поглед. Освен Андреа, коя друга в чалгата харесваш? Знам, че не е Ванча... :1000 (27): Андреа е кръгла нула. Към днешна дата осъзнавам, че просто ме кефят нещата които Кости е правил, а тя просто му беше редовната. Също беше красива, но вече няма нищо от това което съм харесвал, така че... Другата която харесвам е Анелия, но съм симпатизирал и на Джена, Глория, Емануела и Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Букет глухарчета и бегай във архива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Другата която харесвам е Анелия, но съм симпатизирал и на Джена, Глория, Емануела и Яница. За Анелия, Джена и най-вече Глория съм напълно съгласна! Прекрасни гласове и стабилен репертоар. Андреа никога не ми е харесвала по обясними причини, но съм имала няколко много любими песни от нейните: А тук беше премахнала и евтинджос русото, та и на визия се ядваше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 За Анелия, Джена и най-вече Глория съм напълно съгласна! Прекрасни гласове и стабилен репертоар. Андреа никога не ми е харесвала по обясними причини, но съм имала няколко много любими песни от нейните: А тук беше премахнала и евтинджос русото, та и на визия се ядваше. Периода 2007-2012 бяха модерни кифлите и всякакви евтини на вид жени, та затова Андреа беше толкова желана. Аз я харесвах в курвенския период, защото беше в свои води. 2013 обаче тая вълна отмина, та с нея отнесе и Андрю. Поне сега не бълва постоянно, иначе резила щеше да е още по-голям. Аз с тая песен й станах фен, макар никога да не е била хит. После прослушах и чалгарските й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 А това беше първата песен на Андрю,която чух аз.Дори не знаех,че е българка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 А това беше първата песен на Андрю,която чух аз.Дори не знаех,че е българка. Ти си я прослушал точно в периода на залеза без зора. Тоя клип беше голям скандал, а песента гръгна като мегахит, но след 2 седмици угасна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 1 Милион!!! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари