Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Това няма да го пусна, дори с опрян пистолет до главата. Но, ако аз ти кажа, ще го пуснеш. Спокойнооо, няма да ти го причинявам, ценя те като човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Слабо, иначе през годините направи големи хитове и в последните си опити, приятни песни. Но това е много ретро, твърде мудно и няма да се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Обожавам Теодора и цялата й дискография!Новата песен не прави изключение - изпипани музика и текст, отлично изпяване, приличен клип!Ето такива песни трябва да се правят! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Прекрасна песен, трябваха ми няколко слушания за да ми хареса. Винаги съм харесвал проектите на Теодора, радвам се, че се върна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.