Loka Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Тая лигла кога е идвала да снима в любимия ми лабиринт??? Ходя там всяка неделя, край! Няма да мога по същия начин. Няма ли къде да си вее байрака или скоро е гледала "Парфюмът"..... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Не ме грабна песента. Продукцията на звук и аранжимент е на високо ниво, но самата мелодия е ужасно монотонна. Както казах и в темата на Теодора, нашите композитори имат голям недъг спрямо балади и изобщо нещо различно от тупса-тупса. Къде е сниман клипа? Честно казано гонитбата ми напомни на Екстра Нина - Любовница. Барселона. Тук снимаха и "Парфюмът" Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Второ място в Трендинг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ей това е Галена!Изненадва отново и то много приятно!ХИТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Страхотен проект! Просто съм без забележки... Огромно браво!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ето това Галена която харесвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Приятна е, не е кой знае какво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.