asylum Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Блудният син се завърна! 😁 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Блудният син се завърна! 😁 Такава зарибявка няма как да не ме завърне! Но и аз вече изпитвам нуждата от ново парче и нов клип. Дано да не се забави прекалено много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Такава зарибявка няма как да не ме завърне! Но и аз вече изпитвам нуждата от ново парче и нов клип. Дано да не се забави прекалено много. Сериозно ли я харесваш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Сериозно ли я харесваш? Несъмнено много й се кефя на проекта, много зарибява и те кара постоянно да си го превърташ отново и отново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Несъмнено много й се кефя на проекта, много зарибява и те кара постоянно да си го превърташ отново и отново. Мен пък не може да ме накара дори да си го пусна отново.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Мен пък не може да ме накара дори да си го пусна отново.. Не просто си я пусни, а и я гледай- това е едно от основните неща, които ни превърнаха в изтрещели сектанти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Не просто си я пусни, а и я гледай- това е едно от основните неща, които ни превърнаха в изтрещели сектанти. Какво да гледам - травестит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Какво да гледам - травестит. Всеки един кадър е брутално зарибяващ, сериозно не мога да си обясня защо, но е ФАКТ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Какво да гледам - травестит. На Лейди Гага и трябваха 4-5 клипа докато почнат да тиражат клюката как била травестит, а суперзвездата от с. Воден я обсъждате още от първия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Такава зарибявка няма как да не ме завърне! Но и аз вече изпитвам нуждата от ново парче и нов клип. Дано да не се забави прекалено много. Аз нова не искам, нека тази си изживее живота първо, макар че ще държи влага поне до 2029! Да пуска по 1-2 на година е достатъчно, за да поддържа хитово ниво! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Аз нова не искам, нека тази си изживее живота първо, макар че ще държи влага поне до 2029! Да пуска по 1-2 на година е достатъчно, за да поддържа хитово ниво! Еми така е, младежта не е научена да цени истинския хит, и им бил омръзнал за няма и 2-3 седмици! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Честита нова седмица! 25 040!!! FilmoraTutorials 2 days ago Даи му даи му не го мачи FilmoraTutorials 2 days ago Наща шефка обива ги днезка Stephan Vassilev 3 days ago KLEA айди айди бате шефеееее. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Щракам си каналите и виждам по Фен Тв поздрав с Клеа! Така я произнесоха, впоследствие и изписаха на кирилица Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Коя жалка изтривалка за под трие гледания на Клея? Кой завидя на успеха на народното момиче от Воден? Коя змия, коя отровница се огледа в гледанията на химна на ниския корпоративен данък? Това опит за преврат от синдикатите ли е? Искам спешен отговор, и не търся помощ, а я изисквам!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 По жалка от тая няма Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 По жалка от тая няма По жалко от това да ходиш по темита за певици, които не ти харесват, да обясняваш на феновете им колко са зле, няма! НО - не съм и очаквал друга реакция от феновете на зациклилото статукво, важното е че Клеа предизвиква реакция у всички, забелязва се от далече още с дебютната песен! Амин! Междудругото, друг път като зарежа ютуба да си свири се изключва сам, но явно не и когато съм си пуснал Клеа на рипийт! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Коя жалка изтривалка за под трие гледания на Клея? Кой завидя на успеха на народното момиче от Воден? Коя змия, коя отровница се огледа в гледанията на химна на ниския корпоративен данък? Това опит за преврат от синдикатите ли е? Искам спешен отговор, и не търся помощ, а я изисквам!!! Цял Пайнер се е обединил срещу нея и трие гледания, докато по Фен се спукват да я поръчват вечер в поздравите! Никой не може да потисне истинския хит, направен такъв от целокупното народонаселение. Клеа разби митовете, че са нужни много пари и връзки, за да пробиеш, въпреки че клипът й е скъп, де. Но е видно, че се дистанцира от шоубизнеса и не разкрива нищо за себе си. Познава ги всичките и как да им се довери? Само Бойка от Пазара й е вярна, комай! По жалка от тая няма Чий го дириш тук тогава? Аз защо никога не съм влизал в темата на Деса, примерно? В на Преса влязох преди месец да й честитя отрочето и толкоз! Междудругото, друг път като зарежа ютуба да си свири се изключва сам, но явно не и когато съм си пуснал Клеа на рипийт! И при мен е така! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 По жалко от това да ходиш по темита за певици, които не ти харесват, да обясняваш на феновете им колко са зле, няма! НО - не съм и очаквал друга реакция от феновете на зациклилото статукво, важното е че Клеа предизвиква реакция у всички, забелязва се от далече още с дебютната песен! Амин! Междудругото, друг път като зарежа ютуба да си свири се изключва сам, но явно не и когато съм си пуснал Клеа на рипийт! Чий го дириш тук тогава? Аз защо никога не съм влизал в темата на Деса, примерно? В на Преса влязох преди месец да й честитя отрочето и толкоз! И при мен е така! Защото превърнахте една крастава жаба в принцеса Всеки си има мнение и мойто е такова съжалявам че ви развалих густото Отпадъка в чалгата винаги са ви били любими :1000 (29): Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Защото превърнахте една крастава жаба в принцеса Всеки си има мнение и мойто е такова съжалявам че ви развалих густото Отпадъка в чалгата винаги са ви били любими :1000 (29): Не си ни развалил густото, не се притеснявай. Просто се учудваме, че посещаваш, четеш и коментираш, пък уж не ти харесва. Все пак тази тема си е само за Клеа, не е някаква обща, че случайно между другото да попадаш на инфо за нея. Добре си ни дошъл все пак. Аз вярвам, че я харесваш по свой начин. П.С. И не е принцеса, а Шефка и Шеф! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Защото превърнахте една крастава жаба в принцеса Всеки си има мнение и мойто е такова съжалявам че ви развалих густото Отпадъка в чалгата винаги са ви били любими :1000 (29): И теб кво те бърка точно? Искаме да обсъждаме Клеа, обсъждаме си, имаме си тема за което. Не вървим по темите на останалите утайки да обясняваме колко зле сте щото ви кефят. И като не ти харесва новата кралица, чий точно го дириш в специализираната тема, посветена единствено и само на нея? И кой точно е по-зле в тоя случай - ние, които разпознахме качествата на новата лидерката от първа нота, или ти, дето само злобееш и завиждаш, понеже не можеш да оцениш шедьовъра подобаващо и си зад борда? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 И теб кво те бърка точно? Искаме да обсъждаме Клеа, обсъждаме си, имаме си тема за което. Не вървим по темите на останалите утайки да обясняваме колко зле сте щото ви кефят. И като не ти харесва новата кралица, чий точно го дириш в специализираната тема, посветена единствено и само на нея? И кой точно е по-зле в тоя случай - ние, които разпознахме качествата на новата лидерката от първа нота, или ти, дето само злобееш и завиждаш, понеже не можеш да оцениш шедьовъра подобаващо и си зад борда? Остапа е прав, че й завиждат певиците и й трият гледанията. Следователно й завиждат и ощетените от Клеевото засенчване фенове! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Най-накрая се сетих на кого ми прилича. Доказателството, че Клеа може наистина да е 20-годишна. Дано следващия клип да е нещо такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Нашето производство е по-хубаво - и като певица, и като клип! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 И ще има по-дълга кариера от въпроснота щатска Коя?, дето даже и номер си няма след въпросителната ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Наща шефка Обива ги и днеЗка! 26177 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.