Blueberry Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Ето и песента на Малта. Май това е Colors, с която Поли Генова е кандидатствала миналата година, но е избрана Bones. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ето и песента на Малта. Май това е Colors, с която Поли Генова е кандидатствала миналата година, но е избрана Bones. Не е това колърс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 3 млн :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Голема скука тая година ... Да не може човек да се впечатли от една песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Голема скука тая година ... Да не може човек да се впечатли от една песен. Според повечето (мен включително) е по-силна от миналата. Аз пък имам поне 6 песни, които искам да сложа в топ 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 И на мен ми харесват много песни. Доста по-силен е подбора от миналата година, ще видим със сценичните представяния как ще се раздвижат нещата. Основни фаворити са ми Холандия, Русия, Швейцария, Италия, Кипър, Малта, но харесвам още и Швеция, Азербайджан, Исландия, Словения, Унгария, Гърция, Армения, Белгия, Норвегия... почти 41 фаворита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Айде честит ни победител, мисля да затварям темата Прогнозата ми е: 1. Холандия 2. Швейцария 3. Кипър, Малта или някоя друга женска денс чалгия (то май няма други) 4. Русия 5. Тук някаква изненада заради стейджинг... 6. Италия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Марув щеше срути залата,Жалко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Гърция, Италия, Португалия, Малта, Швейцария, Холандия Тези са най-добри и съвременни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 05.04.2019 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Шедьовър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Шедьовър! нямам думи !! ПРОСТО БЕШЕ СИГУРЕН ПОБЕДИТЕЛ !!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 MARUV щеше да направи най-бруталния performance ever на сцената на този песенен конкурс! Много, много жалко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 със сигурност ще спечели БАЛАДА. имаме си победител: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Швейцарците най ми харесват май от първо слушане! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Жалко за Марув. Беше готов хит и победител. Швейцария, Холандия, Франция, Малта и Италия. Това са ми фаворитите. Като цяло, нито една песен не ме грабна от първо слушане. Според мен ще има доста разпилян телевот тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Аха балада "Hate will prevail and Europe's heart impale...then rise in unity!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Да, много жалко за Марув. Тия украинци не се спряха с политическата си пропаганда, трябваше още през 2017-та да бъдат санкционирани поради възпрепятстване на руската представителка от участие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Припевът на македонската песен страшно много ми прилича на Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Има ли линк към официалния албум с всички песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Кога е финала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 14 часа , bandidodido каза: Кога е финала? 18 май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 От 14.04.2019 г. от 20:38, meleto каза: Припевът на македонската песен страшно много ми прилича на 1:1 е с One last breathe на Гърция 2015. Btw по-късно или утре ще кача албума с всички песни както и караоке албума. Личен топ 10 засега: Топ 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Гласувайте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Голямото заключение от тази година - Украйна тотално се прецакаха! MARUV щеше да им донесе победата и то толкова скоро след Jamala. Щяха да смажат Киркоров и Сергей Лазарев, да ги изравнят със земята. Нека им е за урок! https://www.youtube.com/watch?v=Io1fJ-MRQBc Поредното зверско парче от MARUV Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари