Senhor Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Siren Song е брутална, както се очертава ужасна година, ще е сигурен топ 5... но най-вероятно няма да е тя. Украинската телевизия я изнудва да си отмени всички изяви в Русия до край на май. Баси тъпанарите. Как ще си жертва кариерата заради някакви мижитурки. След 19 песни, това е очевидния победител за сега - модерна, силна, грабваща, хубав изпълнител, послание, minority момент: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Кипър май и тази година ще се борят до дупка за победата. От sample ти идва да затанцуваш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Изтече демо от 2 минути на Replay. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Изтече демо от 2 минути на Replay. Чух го, много в стил Fuego но е top, toooop! Очаквам и клипа да е брутален! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Много слаба година се очаква, много лошо... Време е Швеция да детронира отново, защо пък не и Русия или Белгия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Много ме е яд, че Украйна закопа Марув. А имаха готов хит и евентуално много добро класиране. Голямо изнудване падна, и финансово, и политическо... в минали години имаха изцекпи, но тази беше върха. Украйна няма да участва на Евровизия 2019 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Много ме е яд, че Украйна закопа Марув. А имаха готов хит и евентуално много добро класиране. Голямо изнудване падна, и финансово, и политическо... в минали години имаха изцекпи, но тази беше върха. Украйна изпуснаха не много добро класиране, ами направо победата Едва ли щеше да има по-добро цялостно представяне на сцената от нея. Много, много ме е яд! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Всичките песни от Беосонг (сръбските квалификации за Евровизия) са дъно, не знам как журито ги одобрява въобще. Ще бъдем щастливи ако сме на предпоследното място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Украйна изпуснаха не много добро класиране, ами направо победата Едва ли щеше да има по-добро цялостно представяне на сцената от нея. Много, много ме е яд! +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Siren Song е брутална, както се очертава ужасна година, ще е сигурен топ 5... но най-вероятно няма да е тя. Украинската телевизия я изнудва да си отмени всички изяви в Русия до край на май. Баси тъпанарите. Как ще си жертва кариерата заради някакви мижитурки. След 19 песни, това е очевидния победител за сега - модерна, силна, грабваща, хубав изпълнител, послание, minority момент: +1 За мен това е победителят, страшен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Ясен е Победителят тази година! SLAYYY BITCH! божеееееееее защо няма да участват ????? Песента е брутална с брутален шоу = гарантирана победа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 00:57 ВИЖТЕ Я БЕ БРУТАЛНААААААААААААААААА !!! ИМА ЛИ ПРАВО ДА УЧАСТВА С ДРУГА ДЪРЖАВА.. МНОГО МЕ Е ЯД :@:@ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 00:57 ВИЖТЕ Я БЕ БРУТАЛНААААААААААААААААА !!! ИМА ЛИ ПРАВО ДА УЧАСТВА С ДРУГА ДЪРЖАВА.. МНОГО МЕ Е ЯД :@:@ Да я взимат България и да ходим догодина в "Арена Армеец". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Днес ще са ясни още 5 песни. Аз имам големи очаквания от Кипър, Гърция и Русия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Siren Song е брутална, както се очертава ужасна година, ще е сигурен топ 5... но най-вероятно няма да е тя. Украинската телевизия я изнудва да си отмени всички изяви в Русия до край на май. Баси тъпанарите. Как ще си жертва кариерата заради някакви мижитурки. Марув мачка с гледания за 6 дена 5,5 млн + 2.6 от полуфинала просто беше сигурен победител. тази година няма кокошки,мокошки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 00:57 ВИЖТЕ Я БЕ БРУТАЛНААААААААААААААААА !!! ИМА ЛИ ПРАВО ДА УЧАСТВА С ДРУГА ДЪРЖАВА.. МНОГО МЕ Е ЯД :@:@ На теория - може. Изпълнителката поне със сигурност, за песента евентуално не би трябвало да е невъзможно. На практика - тази година няма как да стане просто. Абе че е голяма скука досега, така е - от тия излезли песни дося точно две ми грабнаха ухото - чешката и испанската. Преполагам френския джендър също може да има някви шансове за добро класиране, въпреки че по тая тема Евровизията в 20на година напред ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 този перформънс трябва да участва в Евровизия !!!!!!!!!!! 01:02 - 01:20 и 02:17 - 02:35 щеше да срути залата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 4 Author Report Share Публикувано Март 4 Аз си имам нов топ фаворит, още не се сдържам на едно място, че спечели в Португалия: Брутална песен и изпълнение. Това като нищо ще донесе още една победа за Португалия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 22:00 часа Ще мачка!! https://www.instagram.com/p/BuoYe8TBYHG/?ut...g_web_copy_link Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Вече мачка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 И аз съм за Португалия ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 ОМГ песните на Холандия и Швейцария просто пръснаха ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Вече мачка Сори след МАрув не върви ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Боби Миланов говореше за почивка от "Евровизия", но явно само българската - песента на Азербейджан е негово дело. Много стил Сам Смит, за мен зависи от представянето къде ще я наредя, но със сигурност е далеч от фаворитите ми Италия и Швейцария. Още не е поствано това денс хитче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Песента на Малта също ще е от Миланов. Харесах си доста песни... Засега Португалия ми е фаворита, различно и готино парче. След полуфинала им се бях притеснил, че няма да го изберат, но на финала журито дадоха по-високи оценки. Италия - супер модерна песен и характерен глас - ще се отличи със сигурност. Словения ми хареса, навява ми някаква сладка меланхолия... Унгария - радвам се, че пратиха Йоси, отново е с яка песен. Исландската песен е доста интересна, тук се говори малко за нея но според мен ще е се класира високо. Швейцария е задължителен топ 5 - може би първия тотален хит тази година. И така... утре излиза предложението на Русия, спрягат Сергей за победител, въпреки че не ми се вярва да се повтори случая с Дима Билан... ще видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари