xroflx9 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Очаквам Сергей пак да смаже с шоу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Ауу, много е добра македонската песен, много емоционална. Крайно време е вече да се класирате на финал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Швейцария е номер едно ! Това има шанс да стане европейски,дори световен хит ! Победителят обаче мисля,че ще е това А оная СерГия отвратителна досадна .... дано този път остане извън топ3 дори ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 малееееееее брутален е ! Сенхор коментирали този хит ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Швейцария определено имат попадение тази година Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 А оная СерГия отвратителна досадна .... дано този път остане извън топ3 дори ! Лазарев ли визираш? Швейцарската песен могат да я направят радиохит, което би помогнало много за телевота. Днес в 17:00 излиза песента на Лазарев, възлагам много големи надежди на него и се надявам да ми оформи крайният топ 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Лазарев ли визираш? Швейцарската песен могат да я направят радиохит, което би помогнало много за телевота. Днес в 17:00 излиза песента на Лазарев, възлагам много големи надежди на него и се надявам да ми оформи крайният топ 3. ето ти Сергей Лапсаров ! скучна,умряла,депресарска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Ауу, много е добра македонската песен, много емоционална. Крайно време е вече да се класирате на финал. Силно е, но и малко клиширано, дано LIVE изпълнението бъде на ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 ето ти Сергей Лапсаров ! скучна,умряла,депресарска Невероятна! И как ще коментираш, че най-накрая разкрива за сексуалните си предпочитания "I swallow hard"? Топ 3: 1. Scream 2. Soldi 3. She got me @Lelqtian, коментирай фаворитите ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Невероятна! И как ще коментираш, че най-накрая разкрива за сексуалните си предпочитания "I swallow hard"? Топ 3: 1. Scream 2. Soldi 3. She got me @Lelqtian, коментирай фаворитите ми. какво значи ' I swallow hard' ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 какво значи ' I swallow hard' ? Гълтам здраво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Невероятна! И как ще коментираш, че най-накрая разкрива за сексуалните си предпочитания "I swallow hard"? Топ 3: 1. Scream 2. Soldi 3. She got me @Lelqtian, коментирай фаворитите ми. От тия 3те, последната най-става ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Ето го и шведският победител: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Ето го и шведският победител: Кои песни още не са излезли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Кои песни още не са излезли? Само на Малта,Армения и Израел Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Кои песни още не са излезли? Израел, Армения и Малта. За третата знаем, че излиза утре и е дело на Боби Миланов, за останалите две се знаят изпълнителите и имената на песните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Утре излизат и трите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Израел, Армения и Малта. За третата знаем, че излиза утре и е дело на Боби Миланов, за останалите две се знаят изпълнителите и имената на песните. Песента на Миланов за Азербайджан е доста биваща междудругото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 България няма ли да участва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 България няма ли да участва? Не. Косвено участваме де - Боби Миланов (автор на последните ни 3 песни) е писал за Малта и Азербейджан, а Филип Киркоров - за Русия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Вие какво мислите за песента на Холандия? Гледам, че е фаворит при букитата. За мен е скучна, от баладите тази на Лазарев ми е много по-силна. Иначе очаквам балада да спечели - или поне не upbeat песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Холандия и Швейцария са ми фаворити на мен ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Вие какво мислите за песента на Холандия? Гледам, че е фаворит при букитата. За мен е скучна, от баладите тази на Лазарев ми е много по-силна. Иначе очаквам балада да спечели - или поне не upbeat песен. На мен ми хареса, но определено не ми е номер 1. Изпълнението му е добро, ако измислят и оригинална сценография, като нищо печелят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Личен Топ 10 засега: 1.Replay 2.Arcade 3.She Got Me 4.Hatrin Mun Sigra 5.Scream 6.Proud 7.Truth 8.Better Love 9.Wake up 10.Roi Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари