Jouey Публикувано на Януари 30 Report Share Публикувано на Януари 30 музика: Armin Movsisyan текст: Мариета Ангелова аранжимент: Спас Лазаров Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Пенсионерска песен. Заспах. Съжалявам. Каква беше през 2004, какви бози пуска през 2019.... Не го виждам да мине половин милион това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Да се пенсионира вече. Не става за нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Обичайно добре изпято, обичайно силен текст, но липсва пауър за хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Супер досадна песен..Звучи като 30 други нейни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Напомня на старите нейни песни, но за съжаление без хитов заряд, както казаха. Жалко! Липсва ми Ивана която гърмеше с хит след хит и яки песни. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Кантото от куплета го има в поне още 5 нейни песни сигурно, няма смисъл. Да се отказва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Да се пенсионира вече. Не става за нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 музика: Armin Movsisyan Кавър ли е някакъв? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Съжалявам,Секси Иви,този път не се получи както и очаквах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Тази песен май вече я е пяла 10 пъти. Много добро изпяване, но никакво творчество в музиката и никакъв потенциал и заряд, макар да обичам някои баладично направени песни тази няма да е от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Като мелодия и настроение напомня изцяло на "Скитам се". Не я асоциирам с други песни. На мен ми харесва, някакъв голям хит няма да стане, но това си е с марка "Ивана". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Като мелодия и настроение напомня изцяло на "Скитам се". Не я асоциирам с други песни. На мен ми харесва, някакъв голям хит няма да стане, но това си е с марка "Ивана". И аз се сетих за "Скитам се", но сякаш онази беше доста по-зарибяваща. След третото слушане се ядва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Обичайно добре изпято, обичайно силен текст, но липсва пауър за хит. Мисля, че слушах това само че с по-бавен вариант. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Освен "Скитам се", също и "Изключен телефон" е подобна, но и двете са с много повече заряд и по- добър аранжимент от новата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не е това, което се надявах да пусне. Но след 3- тия път става. С времето ще ми хареса! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Напомня на ''Скитам се'' - няма как да не ми хареса. А ако цялата песен беше изпята с хъса от последния припев можеше да стане голям хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Приятна мелодия, но не я запомних. Не държа на клиповете, но точно такива има още поне 2. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Много хубава песен! Аз съм доволен от чакането! Обаче "Твое копие" ми харесва повече и звучи по-хитово. Дано не си останем само с този проект за цялата година. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Страхотен текст, много силен. Очаквах и исках точно това, но на първо слушане не ме грабна като цялостен проект. Може би ми липсва нещо в мелодията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Разочароващо ... за пореден път. Ивана явно е решила да прави музика за своите връстници. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Очаквах повечко от Ивана. Когато излезе и на Глория баладата я упрекнах, че тектсът няма дълбочина. Е, и тука е така. Пята песен. Иначе изглежда много добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Изчерпала се е явно. Никаква емоция, заспах! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Много е хубава песента. За друг таргет е, не за тукашния. Можеше да се сложи един по-ударен аранжимент. @meleto Какъв половин милион нямала да може да направи, това парче ще издялка поне 1.5 mln. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Текста е много добре, Ивана е страхотна, но наистина прилича на други нейни по-стари песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.