Denis Публикувано на Февруари 1 Report Share Публикувано на Февруари 1 Дъщерята на Саня Армутлиева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Тъкмо щях да й направя темичка, но Денис ме е изпреварил. Има някаква страшна магия в това момиче, в песента, в изпяването... Не мога да я спра. Много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Някой да пуска мастър на момента 🤗 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Хубава е ама .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Брутална е, една от малкото, които реално имат шанс да пробият отвън. Дано продължава с песните на английски. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Най-яката песен за 2019! Единствения минус е, че е прекалено дървена в клипа, а песента е много танцувална. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Вчера съм я слушал 7-8 пъти един след друг. Почти побърках хората около мен. :1000 (29): Жалко, че има толкова малко гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Всичко много ми харесва, само не ме кефи това, че като гледам клипа постоянно мисля за Саня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cris Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Мен ме радва много и гласа и парчето и сексапила на мацката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 От 4.02.2019 г. от 22:14, Dinnev каза: Всичко много ми харесва, само не ме кефи това, че като гледам клипа постоянно мисля за Саня Ще се съглася с теб. И аз малко ненавиждам Саня, тей като съм си имал проблеми с нея. А за песента, Алма е готино момиче, което всъщност е открито от Monoir, от гледна точка на талант. Кефи ме как песничката от един език минава на друг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Много готина песничка, много радва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Определено много добра песен, не се харесва на масовката тук и затова няма толкова гледане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Супер зарибяваща песничкаа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.