asylum Публикувано на Февруари 4 Report Share Публикувано на Февруари 4 През последното десетилетие жадуващите за фолкслава гърли са все по-малко, но за сметка на това - все по-атрактивни! Опитах се да събера на едно мЕстО всички мераклийки, но все пак може да съм изтървал някоя. Допълнете, ако се сетите. Изберете си от списъка и коментирайте ЗАЩО И КАК ТОЧНО ви е пленила вашата фаворитка. От мен да мине - може и няколко да коментирате. Clea – Шефа и Шефката Sarah – Любов или не Адриана – Без дъх Алекса – Помни ми думата Александра – Вдигнеш ли Анджелина – И без теб ще мина Анди – Питам за една позната Ашли – Ще остана Ванеса – До стената Веселина – Нещо мое Гергана Димова – Прах Дебора и Кристиана – Всичко или нищо Десита – Мусала Ева-Марти – Моето момче Ерика – Асансьора Зара – Смени си дилъра Зоя Мутишева – Чао, довиждане Kрисия Ди – Нищо не печелиш Kристина /по-късно станала Kриси/ – Закъсняла любов Kристина – Любов за продан Лорена – Все ми е тая Лоренция – С теб Марая – Ела ме виж Марина Тошич – Любовница Нанси – Най-добрият Нефи – Kак ми се живее Пресила – Смешно е Роксана – Две сълзи Сара – Kак не Теди Александрова – Стрела в сърцето Тереза – За пред хората Цветина – Обещай ми Може и като цяло да им обсъждаме кариерите Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Цветина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Лорена – Все ми е тая Цветина-Обещай ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Джулия Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 CLEA Джулия Ванеса Цветина Лорена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Кралицата на кючеците!!! АДРИАНА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Цветина и Лорена - двете ми допадаха с първите няколко проекта, след това не ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Клеа разбира се, с далече в подножието подгласнички Лоренция и Пресила от изброените. Няголета в някое друго десетилетие ли е дебютирала и с коя песен, че съм изтървал? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Ванеса Цветина Лорена Всичко друго по-добре да не е дебютирало май... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Лорена, Цветина и Десита Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 Клеа разбира се, с далече в подножието подгласнички Лоренция и Пресила от изброените. Няголета в някое друго десетилетие ли е дебютирала и с коя песен, че съм изтървал? Съществен пропуск! Няголета дебютира с Роксана в Шоуто на Слави! Първият й хит е "Мокро коте", но го има само във вбокса, а ти май си в чужбина? По темата - Клеа стана звезда за една нощ. Друга в това десетилетие не го е постигала. Симпатизирам и на Пресила, която дебютира и се оттегли веднага. Не можа да понесе успеха, но поне го постигна! От всички до момента само Адриана има кариера. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Съществен пропуск! Няголета дебютира с Роксана в Шоуто на Слави! Първият й хит е "Мокро коте", но го има само във вбокса, а ти май си в чужбина? По темата - Клеа стана звезда за една нощ. Друга в това десетилетие не го е постигала. Симпатизирам и на Пресила, която дебютира и се оттегли веднага. Не можа да понесе успеха, но поне го постигна! От всички до момента само Адриана има кариера. Ами то нормално, аз мислех че дебютира сега с Да, добре съм Пропуска с Мокро коте ще го оправим при първа възмножност. Пресила не смяташе ли да се завръща по едно време? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 Ами то нормално, аз мислех че дебютира сега с Да, добре съм Пропуска с Мокро коте ще го оправим при първа възмножност. Пресила не смяташе ли да се завръща по едно време? Уж записа нещо, ама нищо не направи! Няголета - Басня кючек(мокро Коте Танцува - Байно ле Старо Куче Марсува Текст Абе дяволе кофти пич си, пак ме правиш за мезе, огън,бяс,рога и влажно от къде ли идват те, върху маса кое е важно, тебе питам царят си. Припев: мокро Коте Танцува - Байно ле Старо Куче Марсува, лесен е светът нали,споко не боли, леле как се целуваш,можеш ли да надуваш дрегера, трупай лев за да струва, мацка мишка ли яде, бегай кой от де, ти си вече камшика. Само тримата първо бяхме. Бог,Ева и Адам.Кокалът си пожелахме Имаше скандал голям. Кой золумът лош направи. Луцифер е бил пиян. Ябълката даде.В грях ни удави. Това си беше стабилен хит: Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Уж записа нещо, ама нищо не направи! Това си беше стабилен хит: Предусещала е разбиването на статуквото, което се случва в момента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 Предусещала е разбиването на статуквото, което се случва в момента! Да, и Сузанита е изпреварила с песен за Луцифер! (редактирах си поста, може да погледнеш пак) Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Уж записа нещо, ама нищо не направи! Няголета - Басня кючек(мокро Коте Танцува - Байно ле Старо Куче Марсува Текст Абе дяволе кофти пич си, пак ме правиш за мезе, огън,бяс,рога и влажно от къде ли идват те, върху маса кое е важно, тебе питам царят си. Припев: мокро Коте Танцува - Байно ле Старо Куче Марсува, лесен е светът нали,споко не боли, леле как се целуваш,можеш ли да надуваш дрегера, трупай лев за да струва, мацка мишка ли яде, бегай кой от де, ти си вече камшика. Само тримата първо бяхме. Бог,Ева и Адам.Кокалът си пожелахме Имаше скандал голям. Кой золумът лош направи. Луцифер е бил пиян. Ябълката даде.В грях ни удави. Това си беше стабилен хит: А имало го в ютуб Иначе правилно сме я пропуснали в списъка с дебютите. Може да пропуснем и Клеа на същия принцип. Мокро коте и Шефа и шефката са песни, които не търпят никакви темпорални рамки от сорта на месеци, години, десетилетия и прочее. Таймлес класики са си направо, а изпълнителките - не дебютантки а напрао феномени! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 А имало го в ютуб Иначе правилно сме я пропуснали в списъка с дебютите. Може да пропуснем и Клеа на същия принцип. Мокро коте и Шефа и шефката са песни, които не търпят никакви темпорални рамки от сорта на месеци, години, десетилетия и прочее. Таймлес класики са си направо, а изпълнителките - не дебютантки а напрао феномени! Предопределено им е да впечатляват, без значение кога. Ефектът е траен! Вечен! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 Пропуснали сме Венеция и Патриция! Имаха хитове, после и трио с Денислав Дюнера. Джанис пък не я и знаех. https://www.slavishow.com/category/%D1%88%D...B7%D0%B4%D0%B0/ Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 90% не ги знам какви са .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Джулия къде е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Цветина и Лорена - двете ми допадаха с първите няколко проекта, след това не ми харесват. Забравих и Ванеса, и тя има 2-3 проекта които ми допадат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Author Report Share Публикувано Февруари 5 Джулия къде е? Коя? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Адриана Лорена Ванеса Джулия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Лорена, Ванеса, Джулия, Цветина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Марина Тошич, Теди Александрова, Тереза, Крисия Д, Джулия, Адриана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.