Jouey Публикувано на Февруари 8 Report Share Публикувано на Февруари 8 музика: Ljupco Antovski текст: Петя Радева аранжимент: Ljupco Antovski режисьор: Николай Скерлев сценарист: Николай Скерлев оператор: Николай Скерлев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Доста е тъпа,да не кажа дори неслушаема. Текстът е изключително глупав и дори частта на Десислава е вяла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Мен ме върна " Спаси ме любов" и "Усмихната ме запомни". Много приятна песничка, харесвам я Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Аз на нейно място бих се застрелял в главата ако имам възможността да включа Галена и Деси Слава в песните си и ги направя възможно най-тъпите си в кариерата ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Кому е нужно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Цъ.... Очаквах повече, а включването на Деси Слава с нищо не прави песента по-хубава, едва се усеща това мрънкане. Скука... Харесвам Магда, но явно ще си остане с баладите от миналото десетилетие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Мен ме върна " Спаси ме любов" и "Усмихната ме запомни". Много приятна песничка, харесвам я И аз очаквах да ме върне там, но за съжаление не се получи. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Нали казаха,че Александър Кенаров ще участва в клипа? Това е неслушаемо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Надявах се кралица Магда да напомни за емблемите на жанра като "Спаси ме любов" или "Нямам душа", но не го получих, а с балада щеще да е по-лесно, при нея те са били сила години наред... Не успя, Деси и тя не се знае защо се е включила, съвсем не напомня на включванията й в баладите на Коце. Като цяло самата тя е време да направи някоя нормална песен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Не е като уникалните балади "Хронична липса на любов", "Утре късно е", "Спаси ме, любов" и други, но е приятна за слушане. Харесвам Магда! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Аз на нейно място бих се застрелял в главата ако имам възможността да включа Галена и Деси Слава в песните си и ги направя възможно най-тъпите си в кариерата ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Поредната тъпа песен и пълнеж на Магда. Не ми хареса. Текста също е много глупав. Да се отказва вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Това звучи като отпаднала песен от албума "Щастието е магия" на Глория от 1994-та. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 В последните 5 години е трагична Магда, язък за чудесните песни в началото на кариерата, много от които боготворя. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Все едно Галена пее. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Аз на нейно място бих се застрелял в главата ако имам възможността да включа Галена и Деси Слава в песните си и ги направя възможно най-тъпите си в кариерата ми. Така си е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Приспивна песен. На някои присъствието на заможно гадже в живота им се отразява положително, други като Мария и Магда вадят боза след боза. Албумите й са силни, в периода около беста 2012-2014 също имаше период, в който правеше много добри песни, но в последно време никаква я няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Хубава е на мен ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.