Born to Die Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Пак пръсна, велика жена! Интересна песен, брутална е във видеото, артистична и готина, наистина изглежда психо малко... Най-важното обаче е хитовия заряд, който носи парчето, нейната запазена марка. Притеснявах се от флоп, но това е поредната десятка в серията й. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 @Fast Коментирай, че Преслава рекламира цигари, нали обвиняваше Галена за същото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Яка си е песента, но не ме грабна както "Феноменален". Клипа горе-долу става като за Преслава, но очаквах много повече след като обяви, че ще е с този режисьор. Ще е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Където е на полилея наистина е като психо. Страхотна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Имах големи очаквания за нищо. По-малоумен текст скоро не съм чувал, тие текстописци са за разстрел, това с един хубав текст би звучало поносимо. Преслава взе, че се изложи и само седналите си на ушите биха го отрекли. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 СМАЗВА! 1 h: 44,063 views 4762 likes 58 dislikes Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 В Instagram-а й коментарите са скандални, седна и започна да благодари, че чете такива неща и толкова се е харесала песента. Първоначалният интерес този път съм сигурен, че ще разбие! Мен пък точно текста ми харесва, особено на припева е много добър, драма, запомнящи се рими... Точно каквото исках! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 В Instagram-а й коментарите са скандални, седна и започна да благодари, че чете такива неща и толкова се е харесала песента. Първоначалният интерес този път съм сигурен, че ще разбие! Мен пък точно текста ми харесва, особено на припева е много добър, драма, запомнящи се рими... Точно каквото исках! Текста и песента не са на нивото на Преслава и образа, който гради, и който вие й изкарвате. Ниво Емануела - да, но не и Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 СМАЗВА! 1 h: 44,063 views 4762 likes 58 dislikes 5543 споделяния Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Текста и песента не са на нивото на Преслава и образа, който гради, и който вие й изкарвате. Ниво Емануела - да, но не и Преслава. ok, това си е моето мнение, сега кой се заяжда на всеки коментар. Кефи ме песента супер много, както ме кефи и "Сърце". Естествено, че втората е по-качествена като текст, но тази пък е за избухване. Честно казано Преслава не си позволява да пее кой знае какви неща или да скандализира, нека малко опита и с такъв проект, да е по-агресивна, да ги реди... Иначе не смятам, че на Емица месечните хитове могат да се сравнят с която и да е песен след "Не се изтриваш", нито са забравени, нито някой ще ги обърка една с друга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 ok, това си е моето мнение, сега кой се заяжда на всеки коментар. Кефи ме песента супер много, както ме кефи и "Сърце". Естествено, че втората е по-качествена като текст, но тази пък е за избухване. Честно казано Преслава не си позволява да пее кой знае какви неща или да скандализира, нека малко опита и с такъв проект, да е по-агресивна, да ги реди... Иначе не смятам, че на Емица месечните хитове могат да се сравнят с която и да е песен след "Не се изтриваш", нито са забравени, нито някой ще ги обърка една с друга. Изобщо не се заяждам. Казвам си мнението. Аз лично от Преслава очаквам песни като "Да гори в любов", "Не се изтриваш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 @Fast Коментирай, че Преслава рекламира цигари, нали обвиняваше Галена за същото. Като гледах клипа и аз се сетих за тоя спор преди месеци тук. Не поння кой участваше в него де, но феновете на Преслава колко възмутени бяха за цигарите, а накрая ква се оказа. Мен лично не ми хареса песента, за разлика от предните. Доброволно не бих си я пуснала, но ще е хит по клубовете със сигурност. И музиката и текста са правени точно по този модел Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Това пак си е тотален хит! Разкошна песен изкара отново! Видеото този път ми хареса, визията е повече от прекрасна, най-вече с правата коса. РАЗМАЗА!!!!!!!!!!!!! Ей така се прави - хит до хит! Имам очаквания за тази песен! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 @Fast Коментирай, че Преслава рекламира цигари, нали обвиняваше Галена за същото. той вече пуши Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 той вече пуши Не и в този живот. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не и в този живот. Защо подминаваш въпроса за цигарите в клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Чух я веднъж и не ми хареса. Много ми слабее текста - доста неритмично ми стои подреден. За мен дори "Обратно в играта" е по-силна от тази песен. За момента не бих си я пуснал доброволно втори път, както скъсвам от въртене Цветина примерно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Изпяването ми напомня за стария и период, силно е. Мелодията верно бие на "Зоопарк", но тя и "Феномен" биеше на същата. Няма лошо де, мазния отсвир ми напомня за стила на Кости и "За да ме имаш", съвсем леко. Клипа за Преслава си е направо върха. За Преслава конкретно говорим. Пак е нещо. Допадна ми, най-вече изпяването, има нещо готино в него. Преслава е красива в клипа. То в клиповете всички са красиви де. Одобрявам го, т'ва с психото кефи. Бива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента е яка, харесва ми. В клиповете има прогрес обаче... сменила е диваните с лампа 😂😁 след като Яница се натиска в клип с лампион, Галена с плюшена играчка, Преслава отвръща на удара с тоя полилей 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 След бременността, се е разхубавила още повече. Не мога да отрека, че е много красива и пръска с харизма. Песента е със срок на годност, правена е за клубовете, ще се върти и така до следващата. По-различно мнение нямам. Наистина песента е от подобните "Въртележката", "Шефката" и т.н. Не е нещо кой знае какво, но не е и лошо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Загасете интернета до 31-ви декември че хита на годината излезе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Обичайните заподозрени започнаха за пореден път да обръщат палачинката. :1000 (29): При Преслава няма слабо от доста време насам!Несъмнено ще стане голям хит, това е повече от ясно.Ако продължава с това темпо не виждам коя може да я детронира от трона /изключвам от това число Clea/.Не е лесно 15 години да си най-обичаната певица!Фатме има много да наваксва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 да си припомним първият клип на Галена след първото раждане :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 да си припомним първият клип на Галена след първото раждане :1000 (19): Това е темата за новата песен на Преслава, не за ретро песните на Галена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.