Yaneva Публикувано на Февруари 19 Report Share Публикувано на Февруари 19 музика: Денис Юлиянов текст: Анастасия Мавродиева аранжимент: Денис Юлиянов режисьор: Ерджан Кехайов - Kreon Films сценарист: Ерджан Кехайов - Kreon Films оператор: Ерджан Кехайов - Kreon Films Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Похвално, неочаквано и изненадващо! Не мога да повярвам, че песен и то по негова музика ми харесва! Да, това не е в стилът който опитва да стане популярен, определено е поп, видеото също е различно и добро. Отива му точно такъв тип музика. Този път ми хареса! Така да продължава, такива песни му се получават! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Тоя кой го спонсорира, че толкова години не се отказа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Тоя кой го спонсорира, че толкова години не се отказа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Този някой слуша ли го? Какафония с носово пеене и говорене. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Най-приятното му парче със сигурност в последните няколко години, когато случи на хит с ония мангали и реши да се концентрира само в този стил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Хареса ми от първо слушане.''Става ден'' пък си остава моят фаворит от неговите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Денисчо рядко пуска слаби песни, а тази му е една от най-яките. Поздравления за аранжимента, който сам си е направил. На всички пайнерци им е по-слаб звукът, хем с професионалисти работят. Аферин! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Тоя кой го спонсорира, че толкова години не се отказа? ДПС Разград Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 ДПС Разград Срещу какви услуги? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Денисчо рядко пуска слаби песни, а тази му е една от най-яките. Поздравления за аранжимента, който сам си е направил. Много си мил. Благодаря! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Срещу какви услуги? Баща му беше някакъв там, нз дали все още е. Много си мил. Благодаря! Пак заповядай! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Не ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Текстът не ми допада, иначе е яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.