Denis Публикувано на Февруари 19 Report Share Публикувано на Февруари 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 На мен лично не ми харесва, но има шанс да стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 На мен лично не ми харесва, но има шанс да стане хит. Ама ако беше трио с Преслава щеше да е неземен хит! :3fdb8960598fa63e: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не ми хареса. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Различно парче, което кефи. Браво, клипа също е много готин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Харесва ми, но не го виждам като голям хит. Галин ще им даде една Арабия утре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Имах някакви очаквания за този трак, но за изненада – не са оправдани. Засега не ме изкефи никак. Чакаме Галин! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не оправда очакванията ми. Симпатизирам на Атанас, ама каква е тая песен .. :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Супер слабо, слушано и на моменти противно. Много ме дразни акцентът на Тото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Много слабо. Текста е тъп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.