Starboy Публикувано на Февруари 20 Report Share Публикувано на Февруари 20 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Страшен ХИТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Супер трак! Най-после нещо различно от Галин, очаквам да стане голям хит! Клипът е типичен като за него, няма изненада там. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Първата песен на Галин от не знам кога, в която няма никакво рапиране. Чалга та дрънка. И разбира се, това ще е най-успешната му песен от "Ме густа" насам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Страшна е, браво! Песента, клипа, изпяването - всичко е много добре направено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Хубава е. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Първата песен на Галин от не знам кога, в която няма никакво рапиране. Чалга та дрънка. И разбира се, това ще е най-успешната му песен от "Ме густа" насам. Няма ли да коментираш купените лайкове и гледания на този трак? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Няма ли да коментираш купените лайкове и гледания на този трак? Ще сравним утре по това време гледанията на тази с вашата да видим кой прав, кой крив. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ужасна песен. Тея се конкурират кой е по-бездарен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Бездарното гей джудже проваля цялата песен.Няма ли да се откаже най-сетне? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ще сравним утре по това време гледанията на тази с вашата да видим кой прав, кой крив. Не си търси оправдания. Ето сега за първия час ще направи повече харесвания от Преслава, но ти изобщо няма да се впечатлиш и да надуваш гайда до небесата. Песента ще е хит и е значително по-приятна от всичко, което пусна в последните 2 години. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не си търси оправдания. Ето сега за първия час ще направи повече харесвания от Преслава, но ти изобщо няма да се впечатлиш и да надуваш гайда до небесата. Песента ще е хит и е значително по-приятна от всичко, което пусна в последните 2 години. Какъв обективен фен на Преслава има тука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Музиката е яка, обаче гласовете им не ми харесват и не ми пасват на тази песен. Не са лирични. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не си търси оправдания. Ето сега за първия час ще направи повече харесвания от Преслава, но ти изобщо няма да се впечатлиш и да надуваш гайда до небесата. Песента ще е хит и е значително по-приятна от всичко, което пусна в последните 2 години. Не търся никакви оправдания. Ако тази песен не прави по 300-350к поне 5-6 дни, значи изводът е ясен. Между другото на тази Лидия може и да й се получат нещата. Изглежда харизматична, за разлика от Десита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 1 h: 47 829 показвания 6300 харесвания 111 нехаресвания Още сега започват да прозират разни неща. 1500-1600 повече лайкове от Преслава и едва 3000 гледания повече от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Мен пък ме впечатли повече видеото. Доста тъжно ми стана накрая, самата песен и клип са носталгични. Харесаха ми, не знам дали ще е хит, но наистина е хубав проект! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 1 h: 47 829 показвания 6300 харесвания 111 нехаресвания Още сега започват да прозират разни неща. 1500-1600 повече лайкове от Преслава и едва 3000 гледания повече от нея. По тази логика значи Галин купува лайкове. Потвардено!!1! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Нова песен на Галин, която не е боза, да не повярваш. Има усещане за хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Лидия прави песента. Много хубаво пее. Куплетите на Галин ми идват слабички. Парчето трябваше да е на Лидия, а Галин просто да участва в клипа и да се чува в припева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Супер трак! Най-после нещо различно от Галин, очаквам да стане голям хит! Клипът е типичен като за него, няма изненада там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Много хубава песен. Клипът също ми хареса. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не помня коя беше последната песен на Галин, която ми беше харесала. Най-сетне песен в типично поп-фолк звучене, без излишно и дразнещо рапиране. Кефи ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Еми това вече е сериозна заявка за хит - има всички предпоставки! Отсвирът е супер и със сигурност ще помогне на песента да стане още по-голям хит. Единствено гласчето на Лидия ми е леко странно за момента, но не е неприятно със сигурност и песента радва. Най-запеваемото и най-пристрастяващо от началото на годината ... поне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ужасна песен. Тея се конкурират кой е по-бездарен. Най-после мненията ни се припокриват изцяло. Двама некадърници са окепазили една до болка позната мелодия, запълнена с клиширан текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.