THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Най- доброто за 2019! Брутална е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не е лоша песента, ретро нотката ми допада. Лидия е хубаво момиче, но гласът и ми е някак си "рандъм", тип неуспяла изпълнителка на Пайнер Про Мюзик от преди 17 години. Време му беше на Галин да изкара и една песен в която "пее". Напоследък обаче прекалява с разкрасителните интервенции, постига обратен ефект, поне според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Много хубава песен и въздействаща.От доста време не бях виждал клип с история и това ми харесва.Просто цялостно е 6 + Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Музиката е на Галин. Страхотна е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Много е яка песента, от първия път ти влиза под кожата. На Лидия не и се получи в попа и решила да става чалга певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Лидия прави песента. Много хубаво пее. Куплетите на Галин ми идват слабички. Парчето трябваше да е на Лидия, а Галин просто да участва в клипа и да се чува в припева. Точно обратното! Не харесвам Галин, но този път песента му е хубава и е по-добре от рапирането му. А тя дразни с много гаден глас е. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 От много време не ми е харесала така песен на Галин .. Тази кефи много! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Гръмнаха брутално, Галин убива с последните си парчета, а и на визия също. Толкова са готини, песента е убиец... Като цяло жанрът много кефи тази година. Видеото също кефи на макс, ей така се прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Нищо не запомних. Боза. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не можах да изслушам докрай. Боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Най-после попфолк от Галин! Много ми харесва песента,с Лидия добре си пасват като гласове.И видеото е много ефектно. Галин има добър усет за нови изпълнители.Дано като види успеха на песента да се ориентира и той към попфолка,че с тези рапирания песните му минават и заминават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Мегахит. Браво на Галин, а на Лидия много й отива да пее чалга, евала, че не се е правила на интересна да пее поп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Готина песен и клип, хит е. Гласът на Лидия ме напряга, ужасен е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Песента не е лоша, но не ми звучи като нещо нечувано и не ме грабва. Гласа на Лидчето малко ми е стран. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Радвам се че най-накрая чуха хората и почнаха да правят истински поп-фолк!Лидия пее добре и определено е по-добра от Десита.Галин най-накрая запя, след толкова години рапиране - браво! Иначе за мен песента е слаба и няма да стане кой знае какъв хит.Харесвам Галин, но последните му големи хитове са "Парата ако хвана" и "Царя на купона" - песните след тях дори не мога да определя в какъв стил са.Фараона също беше голям хит, но аз не я харесвам.През последните 2 години Криско пуска повече поп-фолк парчета от Галин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Страхотна песен, типичен ударен поп-фолк. :1000 (33): Лидия е страхотна - хем талантлива, хем красива. Няма база за сравнение с роботизираната и безлична Десита. Браво на Пайнер, че са я прилапали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Галин пак набляга на себе си! На припева, няма как да пее по-силно от мацката... При Преслава и Стораро ок... Ама Галинчо.... Иначе, песента КЪРТИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Песента на годината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не е лоша, но не е нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.