Guest Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Koцето днес в "На кафе" вика, че пере, готви, чисти, прозорци бърше, прахосмукачка пускал- ставал към 6:00 сутринта, оправял децата. С Надя имали постоянно скандали и драми, че заради участията не можели да отидат на почивка и той вика, че лятото може някои участия да отпаднат. Трябва да си търсим мъж като Коцето. А аз днес на работа бърсах прозорци, пусках прахосмукачка, мих пода, врати, метах, а Надя нищо да не прави. Коцето е мъж- мечта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ако се вземете с Коцето, ще се изпокарате за парцала! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 1 час , zai4eto82 каза: Надя нищо да не прави. Прави, прави. Затова коцкарят е с нея и върти метлата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Коцето утре е трябвало да пее в Бушидо клуба в Пловдив, но ще пее там Азис. Коцето утре пак е в Пловдив, но в Оникс. Надя пък какво вдига скандали на Коцето. Той между участията има почивки все между 5-7 дена, тая му се развикала. Ей го утре тръгва на участия, ама имаше 5 дена почивка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Участията на Коцето за юли окончателния списък вече, защото има и прибавени нови участия. Толкова е търсен, че и без Пайнер си има участия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Надя трябва да му забрани всякакви контакти с теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Днес отново започват участия. Днес е в Пловдив Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Таа па Нада е бати селянката тъпа. Не струва пред наща Таня. Тоя Коцко е луд, има жена мечта, а държи оная развалена баклава у дома. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Аз си мислех, че оная е просто слугиня и бавачка, а то какво излезе - абдикирала е от единственото, за което изглеждаше да става. С какво се занимава изобщо, вегетира ли само? 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 3 минути, asylum каза: Аз си мислех, че оная е просто слугиня и бавачка, а то какво излезе - абдикирала е от единственото, за което изглеждаше да става. С какво се занимава изобщо, вегетира ли само? Мав той е луд, има си нащо Танче. Може да му чисти, да го задоволява, да му следи кариерата. А и е готинка като човек. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Аз не мога да си представя, че Надя не мие и чинии. Кога изобщо спи Коце. Уж има няколко дена почивка от участия, а той ставал в 6:00 сутринта, в 6:30 бил на пътеката, в 7:00 будел семейството, в 7:30 оправял сина си. Прави им закуска, пере, готви, чисти прозорци, прахосмукачка пуска, чисти, градина оправя, нощно време пък работи по заведенията. А Надя какво прави изобщо? За какво знае няколко езика и е адвокат като нищо не прави. Коцето е мъж- мечта. Става ми жал за него как тая го използва само. Аз бих го гушнала, не да го тормозя тъй. Коцето има нужда от любов, не да слугува само. Всичко, което го е изброил, повечето неща ги правя. Константин: Оказа се, че всичко е мъжка работа Константин споделя как след толкова години приятелство с Тони Стораро са успели да реализират първия си дуетен сингъл. Двамата изненадаха меломаните със сингъла „Кома“ в средата на юни, а Коцето се надява това парче да е един от летните хитове. „Някак си винаги сме имали една бариера помежду си, всеки си е скатавал нещо, сега се открихме един към друг. Той е страхотен човек Аз в момента съм влюбен в него, направо ми е супер любим.“ – казва Константин. Той добавя още, че трудно са избрали песен, защото всеки от тях е имал своите претенции към авторите: „Но се получи много яко, надявам се, че лятото ще гърми навсякъде“. Братът на Борис Дали от години работи за Константин, взема участие и в клипа. Признава, че откакто е направил новата си фирма има страшно много поети участия, дори не му остава време за почивка със съпругата и децата. „В жестока драма съм, сега се чудя… Някои концерти сигурно ще отпаднат за лятото и ще си направим някаква почивка, но много скромна“ Певецът коментира темата има ли мъжка и женска професия. „Всичко правим, така е! Животът е несправедлив, оказа се, че всичко е мъжка работа. Нощно време да се работи, да се изкарват пари, сутрин с децата…“ – разкрива той и обяснява как протича един негов ден със семейните и професионални ангажименти. https://signal.bg/константин-оказа-се-че-всичко-е-мъжка/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Мав той е луд, има си нащо Танче. Може да му чисти, да го задоволява, да му следи кариерата. А и е готинка като човек. Оооо, мерси. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Оооо, мерси. Е за нищо. Поне няма да си с него заради парите, а защото те кефи:))) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Е за нищо. Поне няма да си с него заради парите, а защото те кефи:))) Както каза Патрашкова вчера: Такива като Коцето са рядка порода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Кома стигна 2 милиона гледания: 2,027,691 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ще се окаже, че се е продрусал, за да смогва хем кариерно, хем семейно и битово-комунално! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 konstantin_official7: Нещо не ми харесвате доматчето😢 Бързо ще снимам някоя от колите😂😉 Коцето обаче много подкрепя Емануела. Споделил е в сторито си новия й клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 И от Пловдив снощи, днес в Opium Bar Карлово, 2 дена подред Коцето е на участия и на път. Надя 2 дена няма да го вижда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Тъкмо да разхвърли и изцапа достатъчно, че да има какво да чисти като се прибере. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 И след 2 поредни дена на участия в Пловдив и вчера в Карлово, следват 3 дена почивка до 3 юли. Че то и аз така- моята почивка съвпада с тази на Коцето. След почивката съм и аз на работа на 3 юли. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 минута, zai4eto82 каза: И след 2 поредни дена на участия в Пловдив и вчера в Карлово, следват 3 дена почивка до 3 юли. Че то и аз така- моята почивка съвпада с тази на Коцето. След почивката съм и аз на работа на 3 юли. Аз като ти казвам, че режимът ти няма да се промени особено, ако заработиш с Коцето! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Току що, asylum каза: Аз като ти казвам, че режимът ти няма да се промени особено, ако заработиш с Коцето! Но неговото настроение рязко ще се вдигне. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 OqqPYNZzuyY Ще го наточи... Настроението! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Току що, asylum каза: OqqPYNZzuyY Ще го наточи... Настроението! Ти ако беше на мястото на Таня щеше да действаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Ти ако беше на мястото на Таня щеше да действаш Ама тя действа, но ни лишава от детайлите! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.