Guest Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Участията му рекламират ли се по Планета, защото в сайта на Пайнер ги няма, а и в каталога им го няма като изпълнител?! Не. В личните му профили са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Странно, на 8-ми март е Коцето в Планета Пайнер Сливен, те сложили Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Участието за утре отпада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 9 март: Велико Търново, ORGANZA. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Много са сладки с кученцето му, как му пее само, че го обичка и днес ще го води на разходка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Единствената хубава дискотека Планета Пайнер в Бургас и той вече няма да пее там. Плей е толкова тъпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Единствената хубава дискотека Планета Пайнер в Бургас и той вече няма да пее там. Плей е толкова тъпа. Защо няма да пее повече там? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Защо няма да пее повече там? Защото като вече е извън Пайнер, няма да пее в заведенията им. За 8-ми март трябваше да пее в Планета Пайнер Сливен, но не. Обявиха после Яница. Писах на клуба, после на фейс страницата на Яница. Админът на Яница ми каза, че представа си нямат защо е така. Докато бях на работа, звъннах на Планета Пайнер Сливен, там пък ми вдигна една, която ми каза, че работила от една седмица в клуба и изобщо не знае, че Коцето щял да пее там, обявена е Яница и взе да ми предлага оферти за 8-ми март и кой щял да пее идните дни без да знае, че съм от Бургас. Коцето ми каза, че е станало объркване в Пайнер и още малко ще е така и скоро няма да е така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 В техните дискотеки пеят и външни изпълнители. Камелия също има участия там. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 В техните дискотеки пеят и външни изпълнители. Камелия също има участия там. Не знам. Факт е, че Коцето в Планета Пайнер Сливен вчера не пя, а е била Яница. Заменили са го с нея, това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Танче, тези дискотеки на са на Пайнер.Просто ако си кръстиш клуба с техните имена получаваш огромна отстъпка на техните изпълнители.В тях пеят и много изпълнители извън Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Планета Пайнер в Сливен е пълен шит. Никаква организация. Познавам хора, които работят там и казват, че е пълен хаос. Откакто е отворена персоналът се е сменил 3 пъти. Щяха да я откриват с ДесиСлава, не успяха да наемат персонал дотогава, отложи се. След това се пусна постер с Преслава за кратко, пак не можаха да смогнат. Отвори сесмици по-късно с Теди А. ако не се лъжа. Интериорът вътре все едно е купуван втора ръка. Дискотеката е в бивша зала на кино, която вече не се използва. Няма да оцелеят дълго с тези цени и входове. Нищо учудващо, предвид това кой я държи... ПС: Дочух, че са сключили 2-годишен договор с Пайнер и ако канят само техни изпълнители, като 1 от изборите за месеца е на Пайнер, отстъпката е 50% от каталога им. Малко не ми се вярва, ще поразпитам пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Братовчедка ми сега ми написа за Коцето: Много го харесвам като певец, уникален глас и талант, но с Райна бяха готин дует. Брей, толкова ли е купуван: https://www.emag.bg/cd-konstantin-hits-mp3-...art-history_2_1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Айде поръчана е от мен последната бройка току-що. Просто не мога да го оставя да свърши и някой друг да го купи и да го нямам оригинален. Доставката ще е от Орфей мюзик Ще имам повод да отида при Коцето пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Според тази статия от 15 февруари 2019: Константин ще остане в музикалната компания до средата на годината. До месец юни той е поел ангажименти и ще ги изпълни. След броени дни в ефира на телевизия „Планета“ ще се завърти и най-новото парче на Константин. http://www.razkritia.com/581806/%D0%BA%D0%...BD%D0%BE%D1%81/ A според тази статия пък съвсем друго пак от 15 февруари: Засега единственият коментар, който Константин дава е, че все още е в преговори с продуцентите си и съвсем скоро ще стане ясно дали отново той ще бъде част от изпълнителите на Пайнер. „Водим преговори за нов договор, до две седмици ще стане ясно какво се случва“, казва поп фолк изпълнителят. Константин обаче отказва да даде повече информация за войнствената ситуация между него и Митко Димитров. Константин и Митко Димитров водят преговори за връщането му в Пайнер http://bradva.bg/bg/article/article-158109#.XIWFeSIzaM8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Да питат тебе, ти знаеш най-добре. В това Брадва само фалшиви новини, майната им! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Да питат тебе, ти знаеш най-добре. В това Брадва само фалшиви новини, майната им! Новината я има и в хотарена и в други сайтов, какво и в blife. Aз какво знам освен, че ще го излъчват по ФЕН и Балканика и че ще се продуцира сам и има участия до юни и ще има собствен ютуб канал. И че клипът вече е сниман. Не обича много да му задават въпроси Коцето. В момента Константин с Джулия "Ще ме научиш ли" по Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Какво открих, последният албум на Константин "Докато сърцето бие" е бил номер 1 най-продаван албум през януари 2017 година: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Последна бройка и е мой. Съвсем друго е да слушаш оригинала. :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Таньо,стига си си давала парите за глупости! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Те па едни пари. Преоценени дискове с колекционерска стойност. По-добре, отколкото цигари. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Не спамете в темата. Излишните коментари са изтрити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 В неделя в "Папараци" Константин гримиран като пребит и ранен за новия си клип. https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/vid...asa-po-btv.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Клипът ще е брутален: Днес: Megami, Пловдив: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Тази неделя в "Папараци" от 21:30 часа Константин за новия му клип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.