Guest Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Толкова сериозно интервю с Коце при Мон Дьо. За първи път толкова сериозен Коце на интервю. Толкова верни неща каза и за ситуацията в момента, и живота си, семейството си, кариерата. Толкова земен и истински както винаги. Удоволствие е да гледаш всеки път интервютата на Мон Дьо. Много интересно беше, Коце. ❤️ https://www.vbox7.com/play:6c09c715b8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Eто гооооооооооооо и в HD: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Коце на третия рожден ден на Паола- дъщерята на Преслава: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Още снимки от рождения ден на Паола. Коце е много готин <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Коце има нов член в семейството си котката Фънкалито. Много е интересна: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Ха-ха, много яка котка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 43 минути, i810 каза: Ха-ха, много яка котка! Ориенталска е като го питах снощи. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Честита годишнина от сватбата на Коце. Да е все така щастлив и обичан. И честит имен ден на Надя: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 13 часа , zai4eto82 каза: Коце има нов член в семейството си котката Фънкалито. Много е интересна: То май някой им е пробутал котката си 🤔 Кой си взима толкова пораснала котка? Животно се взима като е малко бебе 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 3 минути, Just_Me каза: То май някой им е пробутал котката си 🤔 Кой си взима толкова пораснала котка? Животно се взима като е малко бебе Такава ѝ е породата вероятно. Аз не харесвам такива. Има и едни сфинксове. Всякакви диви видове опитомиха, но са доста враждебни. Тая ми изглежда да е лоша. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 23 минути, Just_Me каза: То май някой им е пробутал котката си 🤔 Кой си взима толкова пораснала котка? Животно се взима като е малко бебе Ами не. Цяла година Коце е търсил такава котка. От Виена е. От 1 месец я има, на 4-5 месеца е. И ще има още по-големи уши. Ориенталска е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 час, zai4eto82 каза: Честита годишнина от сватбата на Коце. Да е все така щастлив и обичан. И честит имен ден на Надя: A изневерите преброи ли му 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 15 часа , zai4eto82 каза: Коце има нов член в семейството си котката Фънкалито. Много е интересна: Много грозно създание, тамън си е намерило мястото при Кокаин. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 От 15.09.2021 г. от 16:05, zai4eto82 каза: Още снимки от рождения ден на Паола. Коце е много готин ❤️ Страхотен анцуг. Само фолкваген голфа липсва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 С анцуг на рожден ден. Боже Господи..! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 4 часа , adorable каза: Тая ми изглежда да е лоша. Вече виждам как скача върху зайка и ѝ разваля фризурата. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 10 часа , zai4eto82 каза: Ориенталска е като го питах снощи. Горкото животинче...Само негативни коментари прочетох за него, колко било грозно. На мен ми е изключително интересно и сладурско. 😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 час , i810 каза: Горкото животинче...Само негативни коментари прочетох за него, колко било грозно. На мен ми е изключително интересно и сладурско. 😍 Все едно разбира или го интересува. На мен ми изглежда друсано. Може би са стари другари с Коцака...на по линия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 2 минути, DarkChild каза: Все едно разбира или го интересува. На мен ми изглежда друсано. Може би са стари другари с Коцака...на по линия. Или на две. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Току що, asylum каза: Или на две. Ти мани, ама тука на стоп-кадъра е едно към едно с котарака. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Котката стана сензация. Галин, Софи, Тони Стораро, Лияна и Алисия, Фънки харесват котката. А Коце е отговорил подобаващо на Иван и Андрей дето обиждат котката. Също така племенникът на Коце, който е доктор обяснява, че това е много рядка порода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Коце е станал кръстник на дъщеричката на Велислав Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Коце е на Малдивите с жена си, Преслава с Павел и Софи Маринова с Лоренцо: https://signal.bg/голям-смях-в-мрежата-със-софи-маринова/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Koце от вчера е на Малдивите с Надя, Преслава, мъжа й Павел и Софи Маринова със сина си Лоренцо: И си пеят "Черна роза" и се забавляват без да им пука за нищо. Радват се на живота: https://www.tiktok.com/@preslava_tiktok/video/7013423604461227270?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 То на Малдивите и аз ще се радвам на живота 😂 Щом пътуват сигурно всички са се боцнали, а ти, зайке? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.