чушка. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Засега не ме кефи, но не изключвам да ме зариби, както става с повечето песни на Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Засега не ме кефи, но не изключвам да ме зариби, както става с повечето песни на Емануела. + че няма клетва, а тя е вещица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Нещо не ми върви след "Няма да ми мине" и "Леко психо". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Жестока Емануела и до там. Не ме кефи песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много хубав клип, Емица е красива както винаги. Без звук погледнах, с превъртане. От онуй участие ми се стори редова чалгица. Пробвах със звук, но ме заболяха ушите и реших да пробвам по твойта стратегия без. Много ми допадна, направо съм впечатлен. Клипа е много красив, солидни 5 иот 7. Виж Емануелция мен лично не ме кефи, колкото и да се старае не може да се отърси от излъчването на ефтина магистралка, ама за вкусове няма да спорим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Яка е песента, но Емануела не е изглеждала толкова зле в клип от периода си в Ара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Рядко ме грабва песен от раз,но тази е страхотна. Емануела си е хит терминаторка!''Нотариално заверен''също ми допадна от първо слушане и все още я обожавам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Оооо, клипът излезе в 15:00 часа докато бях първа смяна. Като я пуснах на колегата и вика много е готина тая Емануела и клипа му хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Нищо впечатляващо. Като започна и си помислих,че съм пуснала без да искам “Официално чужда” на Алисия. На Емануела не ме зарибявала песен от “Виновна” . Много ми е еднообразна като изпълнител. Не може да ме изненада с нищо. По един калъп са й песните. Само като я поставя до Галена или Преслава за борба за “трона” и ми става смешно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 По-добре е от предишната, ще бъде хит, това е ясно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 По принцип харесвам Емануела, не помня да ми е била толкова грозновата в клип. Песента бива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Клипа напомня за "Като стъкло" на Немска и "Тук и сега" на Мария, макар, че този на Немска е най-добрия, признавам. Преди нея последния "леден" клип беше един стар на Пепа. Песента е различна от тези на Емануела, не е лоша, самия клип пак си е добър, напомня на "Мистър грешен", но не е чак толкова фатално, а и песента на Алисия не е нова или от миналата година, че чак да е толкова фрапантно. Не е лошо, но "Гледай ме на снимка" ме кефи в пъти повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Пробвах със звук, но ме заболяха ушите и реших да пробвам по твойта стратегия без. Много ми допадна, направо съм впечатлен. Клипа е много красив, солидни 5 иот 7. Виж Емануелция мен лично не ме кефи, колкото и да се старае не може да се отърси от излъчването на ефтина магистралка, ама за вкусове няма да спорим Чух я, не е идеално зле, но без звук си остава по-добре. Повече бива от Преса и Галин. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 За 24 часа: Гледания: 315 101 Харесвания: 17 447 Нехаресвания: 430 Коментари: 691 Споделяния: 11 270 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Както винаги стабилни гледания за Емануелица. Песента мен ми хареса, много различно звучене като за мея и за жанра в момента, радвам се, че рискува поне с музиката, макар текстът да е както винаги един и същ, тя даже в песента си го казва, че вече я е пяла. 😃 В клипа обаче не изглежда много добре, за първи път го забелязвам това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Както винаги стабилни гледания за Емануелица. Песента мен ми хареса, много различно звучене като за мея и за жанра в момента, радвам се, че рискува поне с музиката, макар текстът да е както винаги един и същ, тя даже в песента си го казва, че вече я е пяла. 😃 В клипа обаче не изглежда много добре, за първи път го забелязвам това. Шшш, да не те чуят как тия гледания били стабилни ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Шшш, да не те чуят как тия гледания били стабилни ... Изостанала е. Вече пазаруват отдругаде. Затова е с по-малко Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Изостанала е. Вече пазаруват отдругаде. Затова е с по-малко Еми не промотира цигари или неЧипсове, така че не е имало смисъл да и купуват гледания, знам ли. Само показва обаче кой се хаби да харчи излишно за глупости Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Еми не промотира цигари или неЧипсове, така че не е имало смисъл да и купуват гледания, знам ли. Само показва обаче кой се хаби да харчи излишно за глупости Тя преди рекламираше някакви сокчета или дъвки, докато беше в Ара-та. Защо не е имало теми, че рекламира вредни продукти? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Добра е, но трябва и' малко повече иновативност и в песните и в клиповете за да изпъкне като лидерка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Много чупки, мимики и една визия в стил Глория: Не е зле, имала е и по-силни песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Готина е песента, мен ме кефи повече от рекордьорските парчета, дето излезнаха в последно време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Песен като на Алисия, клип като на Соня Немска. На сцена - и голяма, и малка е кръгла нула. Лидерка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Доста ме зариби в крайна сметка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Да продължава все така. Тази песен слушам най-много в последно време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.