Kitty Публикувано на Февруари 24 Report Share Публикувано на Февруари 24 Няма смисъл да питам защо е важен външния вид, от - ясно по ясно е, че обществото деградира, както и че, въпреки, че се е водила война за това, нацистките, по - точно арийските идеали са още живи. Иска ми се обаче да ви попитам - как така с лека ръка отхвърляте хората с увреждания, дискриминирате ги и отнемате права им? С кое право се мислите за богове? С кое право ще давате повече права на такива като Даниела, но не и на такива като мен? С кое право ще се изказвате изобщо така за мен, без да ме познавате? С кое право отнемате правото на чуждо щастие? Наясно съм, че тук смислени отговори няма да получа, че никой не иска да се постави на мое място. Вие обичате да злобеете и да се радвате на чуждото нещастие! Колкото и да ви разказвам как рядко съм била щастлива и с каква чудовищна дискриминация съм се сблъсквала, на вас не ви пука! Нямате си на представа колко тежко е да живея ден след ден сама, без любов. Не, не желая да съм с някой необразован тип. С някого, когото тепърва да опознавам и да губя ценно време. Не желая да съм с човек, който не е чаровен. Защо, по дяволите, ожалвате една, която е 10000 пъти по - самостоятелна от мен и на която животът и е дал повече? Защо тя да не си намери друг? Защо трябва тя да има право на романтични приказки, но не и аз? Защо да съм длъжна да и отстъпвам? На мен обществото никога не отстъпи! Винаги съм харесвала романтичните любовни истории, започващи от училище. Спомени, невинни отношения, случайни срещи след години........... Не е честно да ни третирате като боклуци! Боклуците сте вие! Искам просто да знам как може с лекотао да ни отнемате правото на щастие! Ако бяхме нормално общество, на нея щяха да и четат конско и да карат да се откаже от него! Откъде - накъде една скитаща по дискотеките ще е повече от мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Никой не ги мрази измисляш си 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Нали не очакваш да намериш любов във форумите и под завивките, докато си търсиш изгубените графики на певици? Не смятам, че това момиче е пречката ти да имаш любов. И тази, и друга да е, ако мъжа, в когото си се влюбила иска нея, а не теб, не значи, че някой те мрази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не, не смятам че някой тук мрази хората с увреждания. Даже и тебе конкретно не мразим. За сметка на това ти мразиш бая хора - като почнем с тая Дани, племенниците ти, дето ти били разсипали скъцоценните книжки дето вървяха гратис с Мики маус, различно сексуалните, сигурно изпускам някой, ма май беше и расистка? Виж мразим обаче когато някой толкова се е вкопчил в някви простотии от преди 20 години до степен не просто да са му фикс идея, ами епицентър на цялото съществуване. И още повече мразим, когато тука са изписани километри постове и страници със съвсем добронамерени съвети как да си решиш проблемите, ама ти не - не слушаш, не чуваш, дай само да се оплакваш как Пепи уж те бил зарязал преди 3 петилетки, и колко ти си била нещо повече от оная другата. Никой не е казал, че е повече от теб. Дори да е най-долното същество на света, колкото повече те чета, ти не си с нещо повече от нея дори да нямаше физически проблеми. За пореден път ти казвам, земи я туширай таз омраза, че не ти се отразява добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Имам една дума за теб - ПСИХИАТРИЯ!Всичко друго е бутафория. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не, не смятам че някой тук мрази хората с увреждания. Даже и тебе конкретно не мразим. За сметка на това ти мразиш бая хора - като почнем с тая Дани, племенниците ти, дето ти били разсипали скъцоценните книжки дето вървяха гратис с Мики маус, различно сексуалните, сигурно изпускам някой, ма май беше и расистка? Виж мразим обаче когато някой толкова се е вкопчил в някви простотии от преди 20 години до степен не просто да са му фикс идея, ами епицентър на цялото съществуване. И още повече мразим, когато тука са изписани километри постове и страници със съвсем добронамерени съвети как да си решиш проблемите, ама ти не - не слушаш, не чуваш, дай само да се оплакваш как Пепи уж те бил зарязал преди 3 петилетки, и колко ти си била нещо повече от оная другата. Никой не е казал, че е повече от теб. Дори да е най-долното същество на света, колкото повече те чета, ти не си с нещо повече от нея дори да нямаше физически проблеми. За пореден път ти казвам, земи я туширай таз омраза, че не ти се отразява добре. Дани е той 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Стига си насаждала омраза, бахти съществото дето си. По цял ден киснеш пред компютъра и се оплакваш, че очите ти са зле. Намери си занимание. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ама стига сте й обръщали внимание на тая.Всеки път едно и също,съжалявам,че преди бях добър с нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Дани е той Пепи е единствения известен герой от мъжки род в тая история. Нещо ми се губи заглавието по паспорт. Дани (Даниела) е тая дето уж го е отмъкнала на Китито. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Пепи е единствения известен герой от мъжки род в тая история. Нещо ми се губи заглавието по паспорт. Дани (Даниела) е тая дето уж го е отмъкнала на Китито. Вече не и чета откровенията може и така да беше :1000 (29): 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Вече не и чета откровенията може и така да беше :1000 (29): А то с времето вече различавам кое е ново и чета само него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Кита пак я захапа косата нещо! :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Как да си туширам омразата, като не мога да преглътна да ги виждам заедно? И да, повече от нея съм. Не преследвам хората в нета и не им пращам троянци. Нито им изтипосвам домашните адреси в нета. И нямам отвратително отношение към хората с увреждания. И стига сте ми се подигравали за графиките. просто исках да си събера нещата, които имах и всичко да е както преди, преди изобщо да познавам това супер злобно и дебилно същество. Племенницата ми не я мразя, но не мога да си простя, че не опазих тези книги. ако някой ме беше предупредил за Дани, щеше да е различно, нямаше да и обръщам изобщо внимание и нямаше да и пратя снимката ми. стреса, който тя ми причини, съсипа здравето ми. на вас гот ли ще е да ви преследват в нета? Дави тормозят, да се представят за други хора, да ви разпитват за всичко? Преди нейния тормоз си бях добре, но вече никога няма да се оправя. Слух и зрение не могат да се оправят. А музиката така ми липсва.........Тя ми беше единствената утеха, никой вкъщи не ме подкрепяше, всички бяха на страната на тази гадина........... Бях здрава и щастлива, всичко си ми беше наред, но това скудоумно същество не можа да понесе щастието ми и всичко съсипа! А можеше нещата да са другояче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Кити, хубуу, ако щом си решила да самосъжаляваш до края на животата, че си изтървала на Пепито златния х*й, избора си е твой, вкрайна сметка. Ама да забелязваш че всеки път едно и също вече коя поредна година - докато се оплакваш от едно и също, без да предприемаш някакви конкретни действия да излезеш от това настояще положение, е нормално да не срещаш кой знае колко разбиране, още повече във форум, където си заявявала че е едно 75% от посетителите е редно да бъдат направени най-малкото на сапун. Вкрайна сметка има хиляди хора, в същото положение като теб, че и в по-лошо, ма не се оплакват как са им се затрили графикити от форума на Планета и са си съсипали очите да се пулят в компютъра да си намират отново, ами си живеят живота пълноценно - и на работа ходят, и деца са си направили, или правят каквото друго там ги вълнува и им запълва ежедневието. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Завършен психопат, бан до живот ти е малко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не е честно да ни третирате като боклуци! Боклуците сте вие! Искам просто да знам как може с лекотао да ни отнемате правото на щастие! Ако бяхме нормално общество, на нея щяха да и четат конско и да карат да се откаже от него! Откъде - накъде една скитаща по дискотеките ще е повече от мен? Айде, сега ще си починеш, за да се научиш да не обиждаш и злобееш. 2 дни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Айде, сега ще си починеш, за да се научиш да не обиждаш и злобееш. 2 дни. Страхотно решение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Едни и същи теми всеки път. Затварям я. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари