Fast Публикувано на Февруари 25 Report Share Публикувано на Февруари 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Изненадващо, но ми харесва. А по принцип не понасям баладите на чалга изпълнителите. Дори Тони не го харесвам чак толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Много е добра! Харесва ми. Дори Тони Стораро тук не ме дразни. Особено ме кефят музиката и нахъсаното изпълнение на Кали. И поздравявам Кали, че се поспря с бълването. Ако пуска по-рядко, но качествени неща като тази песен, ще е много по-добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Нещо не ми допадна особено, обикновено Кали ме грабва с баладите си. За Тони нямам какво да кажа, рядко одобрявам нещо негово. Мисля, че припевът е можел да бъде по-силен, текстът също ми е слаб. Петя сериозно трябва да разбере какво значи "рима", не просто да наслагва думи все едно рецитира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Страхотно започва годината за поп-фолка. Хубава е песента,най-вече изпяването,браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Много ми харесва, бравоо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Слабо, манджа с грозде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Много заспала и скучна песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Бошлаф работа. Хафиф. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Сцените с гората и баирите са готини. Песента дори няма да я коментирам, щото не се впечатли клипа да си я пусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 И на мен не ми допадна тази балада. Текста ми е прекалено елементарен - ако бе изпял само Стораро дори нямаше да си я пусна. Но Кали е пяла песни като "Недей, сърце" и след представя това - елементарен припев и 3 реда куплет на някаква абсолютно равна и безинтересна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Одеве чух откъс за малко. Сякаш имаше и нещо добро в песента, ма не много. Тони да спре да угажда на всички, които му свирнат за общо парче. Втора "Шефка" няма да има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Хубава балада със страхотно изпълнение. Прекалено сте критични към някои и хвалебствени към други. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 На половината я спрях за мен не е нищо впечатляващо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Мен ме зариби, но аз съм лесен с баладите, Кали хубаво я е изпяла и ще си я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Не бих казал, че е нещо толкова добро предвид какви песни имат и двамата самостоятелни, но е едно от най-добрите техните неща в последните 2 години. Видеото е хубаво и типично за сезона, музиката ми хареса и толкова. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Просто да заспиш. Нищо не запомних. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.