Kriminal Публикувано на Февруари 26 Report Share Публикувано на Февруари 26 Пускам темата защото на мен ми е интересно, а може и на вас да ви е, кои са първите 9 (или колкото и да се виждат от първия скрийншот) най-пускани песни в телефона ви? Аз започвам: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Мда, когато се изчерпа всички други методи да хвалим толбухинкса Пепа ... Иначе гледам единствените чалги дето са се промъкнали в най-въртяния топ на телефона ми са Марче - Не те обичам и Алина и Кости - Necazuri si suparari. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Със сигурност не са песни на толбухинската купувачка. Ключ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Със сигурност не са песни на толбухинската купувачка. Ключ Ако почне да ми плаща, със сигурност не само ще си сложа нейна песен на телефона, но даже и ще си я пусна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Откъде ги гледаш? Аз музика от телефона не съм слушала от Бог знае кога, имам предвид свалена - слушам от Спотифай. Там най-слушаната чалга ми е "Твоя бях" на Джулия (13 място сред всички), а само още "Купих ти сърце" (15) влиза в топ 50. От изпълнителите ми е Галин (14 сред всички), Алисия (25), Галена (26), Преслава (43) и Емануела (46). Поп-фолк слушам основно от YouTube, а там за съжаление няма такива статистики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Не и тези. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 Откъде ги гледаш? Аз музика от телефона не съм слушала от Бог знае кога, имам предвид свалена - слушам от Спотифай. Там най-слушаната чалга ми е "Твоя бях" на Джулия (13 място сред всички), а само още "Купих ти сърце" (15) влиза в топ 50. От изпълнителите ми е Галин (14 сред всички), Алисия (25), Галена (26), Преслава (43) и Емануела (46). Поп-фолк слушам основно от YouTube, а там за съжаление няма такива статистики. Аз в Самсунг мюзик ги гледам от плейлиста "Najcesce slusano" (най-слушаното) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 Не и тези. :1000 (29): Темата се казва "кои се най-пусканите песни, не кои не са. Ако не искаш да пишеш, недей, никой не те кара, ама недей и да спамиш с излишни коментари само защото ме мразиш. Със сигурност никой няма да пуска същите песни като мен, това не е целта на темата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Единствената чалга, която имам в телефона си, се зове "Шефа и Шефката" и е в изпълнение на Клеа. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аз си поддържам много прилежно last.fm, така че измервам не само телефона, ами всяка песен, която съм слушал по всяко време на деня. Топ 10 от началото на годината ми е следния: 1. Mahmood - Soldi - 33 2. Conan Osiris - Telemуveis - 29 3. Галена - Сърце - 28 4. Ariana Grande - 7 rings - 25 5. Anitta & Kevinho - Terremoto - 24 5. MARUV - Siren Song - 24 7. Dhurata Dora - Jake Jake - 18 8. Miki - La venda - 16 8. Seemone - Tous les deux - 16 10. Simge - Цpьcem - 14 10. Преслава - Изтрезняваш ли - 14 Като цяло първата половина на годината винаги съм само на вълна Евровизия, макар че засега е само 50/50. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Единствената чалга, която имам в телефона си, се зове "Шефа и Шефката" и е в изпълнение на Клеа. Друго какво слушаш? Смятах те за заклет чалгар В телефона си чалга нямам. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Друго какво слушаш? Смятах те за заклет чалгар В телефона си чалга нямам. Арабски и турски песни 😂 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Miki - La venda Seemone - Tous les deux Simge - Цpьcem Преслава - Изтрезняваш ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.