borisslav1 Публикувано на Март 7 Report Share Публикувано на Март 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Тази песен вече я е пял! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Много тъп проект! Sorry! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хареса ми още като демо, ноо така е адската! Успех! Напомня на стария попфолк, може би за това така ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 фсаскааашшш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ужас - всеки втори случаен на улицата ще е по-пеещ от този младеж. Харизма - нула. Песента и тя скука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Е, кой налива пари в такива изпълнители и песни? Равен скучан глас, лоша обработка, устните и веждите да фрапиращи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ба, те жените са по-мъжествени в това видео. :1000 (29): Този е яко демоде, слаб старт. Перфектен заместител на Малина в баладите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Избива ме на хомофобия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Ба, те жените са по-мъжествени в това видео. :1000 (29): Перфектен заместител на Малина в баладите. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Не става - дори клипа не ми беше интересен без звук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Не става - дори клипа не ми беше интересен без звук. Ти поне си го погледнал. Аз се ориентирах по стопкадъра. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Това не е ли Алек , който участваше в песента на Камелия-"Плюшено мече ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Ти поне си го погледнал. Аз се ориентирах по стопкадъра. Мда, бая се прекарах като го гледах и си искам 4те минути от живота обратно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Карлос е един, втори не ни трябва сякаш... Не ме изкефи, няма заряд като в песните на първия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Т'ва е Алек и песента е "Алек-Само мен". Тва вече и трета версия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Този не става. Да взимат това момче. Това напоследък не го спирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.