Stela Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Музиката е добра, но изпяването е ужасно. Развалила е песента. Трябваше да я изпее друга. Тази е повече от бездарна и жалка. Включването на Галена ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Галя как може да си слага името до това ?!?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Вероятно прави песен от Оцко, затова. Тя и Яница се съгласи да направи дует с Оцковица... Вероятно е промоция - половин цена ако се съгласиш на дует с жена ми :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Музиката е добра, но изпяването е ужасно. Развалила е песента. Трябваше да я изпее друга. Тази е повече от бездарна и жалка. Включването на Галена ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Много ме кефи, но ме мързи да я слушам. Случвало ли ви се е? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Музика и текст страхотни но до там Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Изобщо не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.