romanibbyx Публикувано на Март 15 Report Share Публикувано на Март 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 След шеметния успех на “Ким кърдъ фъчъ лара чат чат” не ва̀жи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Знае откъде да вземе: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Е как ще пипа на Петра великите песни. Какво си позволява? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Това момиче в началото тръгна с брутални песни, всичко нейно ми беше повече от любимо, но сега... Не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 музиката същата като на Кали и Вилислав Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 След шеметния успех на “Ким кърдъ фъчъ лара чат чат” не ва̀жи! Турците направиха кавър на своя оригинал, сега сакън да не останем назад. Ким кърдъ... си остава религия! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 СтефаниО, отивай на вратата на ПайнерА, че иначе си пропиляваш таланта, МОЖЕШ ПОВЕЧЕ.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Това смеска между нищо, песента на Кали и Вилислав, песен на Петра и тази : Стефани да вземе да се спре с простотии. Тая още колко канала ще смени не знам. Няма да се получи така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Не беше редно да ми хареса, обаче го направи - не е толкова зле, колкото очаквах. А даже го гледах със звук! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Е! Браво! На мене ми допадна песента и видеото! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.