pechenko Публикувано на Март 15 Report Share Публикувано на Март 15 Лорена - За тебе Оригинал: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Едва ли ще я пуска официално. Звучи ми като демо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 15 Author Report Share Публикувано Март 15 Едва ли ще я пуска официално. Звучи ми като демо. Лорена май е гепила песента първа, но Бони сега ще прави дует с сърбина на тази песен и Лорена да духа супата.. Лорена и прави мръсно като пуска песента и Бони го духа :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Лорена май е гепила песента първа, но Бони сега ще прави дует с сърбина на тази песен и Лорена да духа супата.. Лорена и прави мръсно като пуска песента и Бони го духа :1000 (29): Тоя кавър мяза все едно е народна песен. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Безсрамници Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Безсрамници Няма ли емотиконка на нож тука? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Напомня на песните на Нина от "Деветият елемент". Як текст, яка музика, на изпяването нещо куца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Тази кога ще се откаже да мяука и да блее? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Добре, че няма да я пуска официално, защото това щеше да е най-слабата й песен след толкова яки песни като Все ми е тая, Нищо, Вредна, Грешка, Ако можеш, Жена за лудницата .... то направо е грехота! А и честно казано оригинала ми харесва повече! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Тази кога ще се откаже да мяука и да блее? Като хората спрат да я харесват, но докато прави такива брутални песни, няма изгледи. Мацката е супер, не е големия талант, но прави страхотни неща. Една песен слаба няма. Тази също е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Link mp3? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Свикнала съм Лорена да пуска само силни парчета.Както казаха по-горе,вярно е че не е голям талант,но нещата,които прави си струват.А тази песен не ми допада никак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Уф, не мога да я спра тази песен, много повече ми харесва от оригинала и е супер тъпо, че няма да я пуска... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Това би било егати хита, жалко, че Лора не залага на нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Някой има ли я песента ? Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Яка както винаги Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.