borisslav1 Публикувано на Март 19 Report Share Публикувано на Март 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Радвам се, че ме послуша. Ама да бяха да пуснали по-рано. Предполагам, че нова песен няма да има до лятото. И все пак дано се популяризира повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Радвам се, че ме послуша. Ама да бяха да пуснали по-рано. Предполагам, че нова песен няма да има до лятото. И все пак дано се популяризира повече. Да и беше казал видео да снима поне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Има масово положителни коментари, но нещо не ме грабва мен, много пискливо е пеенето, предполагам отдавна е записвана... Иначе последната седмица сигурно в топ 3 на най-въртяните ми песни е "Не бях ли", уникална балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Браво! Така се прави! Най-много ми допада от новите песни в албума и аз доста я въртя. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Брутална е наистина. Май както е тръгнало "5-6 минути" ще е с клип за лятото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Брутална браво на Райна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Свежа е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.