Само_мене_нямаш Публикувано на Март 25 Report Share Публикувано на Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Уникална музика,текст и най-вече цигулка! Скоро не ми беше харесвала така песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Уникален проект, но за жалост върви слабо с гледанията и според мен няма да се оцени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Ето така трябва да изглежда и звучи чалгата през 2019. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Опит за мелодичен, сърцераздирателен шлагер тип 90-те. Виждам какво са искали да постигнат като цялостен продукт - замисълът е похвален, обаче ми звучи изтъркано и познато. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Майка ми точно влиза в стаята и пита с възхищение: "Ама ти и Слави Трифонов ли слушаш?" Аз: "Да, защо? Ти не знаеш ли, че харесвам и неговата музика" - "Браво" Ами песента е доста добра, като повечето негови такива! Харесва ми! Явно и на къщните се хареса! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Харесва ми, тесктът е доста докосващ и различен, не се е пяло точно от тази гледна точка, а е актуално. Само че нещо липсва, обикновено тези му проекти стават огромни хитове и остават, предната такава повече ме кефеше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Бруталната песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.