mitak_94 Публикувано на Април 3 Report Share Публикувано на Април 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Като цяло е добра песен. Има елементи от “Твоя бях” и според мен определено е по-добра от миналите му песни. Видеото също става. Изглежда добре в него, чаках да му падне хавлията :DDD Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ударно е парчето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 За първи път песен на Фики да ме кефи толкова от 3-4 години насам. Браво! Много яка песен, хубав клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Да, прилича на "Твоя бях" на Джулия, но учудващо песента отново не е никак лоша. Клипът не става! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 липсва само Лейъъъуу лейъуу лей лей лейууу на брат му Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Става този път, не е лоша... А и отдавна не му бяхме виждали гърдичките... :1000 (29): Само че не върви да се прави на Галин с таз хавлия, не всички носят това, което имат Галин и Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Пусна ми се автоматично и изобщо не ме впечатли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Изненадващо, но ми хареса, това е хита на годината! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 излезе ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много е яка! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ужас, най-неритмичната песен която бях чул, че не изтърпях да я изслушам докрай, клипът също е виждан милиарда пъти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Е,тоя път му се получи! Браво,много яка!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Като мъжка версия на "Твоя бях" е, но не е лоша. Доста евтин клип, но пък Фики е бита карта отдавна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Става този път, не е лоша... А и отдавна не му бяхме виждали гърдичките... :1000 (29): Само че не върви да се прави на Галин с таз хавлия, не всички носят това, което имат Галин и Галена. Чано, стига си са барала. Пууу, пуска ютуба и загалва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Чано, стига си са барала. Пууу, пуска ютуба и загалва. Малко хумор никога не е излишен, но защо винаги така злостно и със заяждане, после аз съм бил негативен... тцтцтц Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Малко хумор никога не е излишен, но защо винаги така злостно и със заяждане, после аз съм бил негативен... тцтцтц Не знам. На който му се случа, си ме е заслужил. :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Малко хумор никога не е излишен, но защо винаги така злостно и със заяждане, после аз съм бил негативен... тцтцтц В тоя случай си беше закачка, не видях нищо злостно. Песента я пуснах от средата, за да не хабя нет, явно не уцелих добър момент и я спрях веднага. Ще чакам да се чуе от някоя кола в Южна София. А какво е Твоя бях, това ли? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Копие на миналогодишния боклук на брат му, който по чудо стана хит. Не става. Времето му свърши и излишно се напъва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Става но не ме грабна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много яка песен, единствената нова чалга, която слушам в последно време 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Почна доста да ме кефи. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cris Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Галин, колкото и да ми е противен, отдавна издуха Фикито.... (не буквално но знае ли се...)... Да успееш без талант си е даже по-голям талант.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nicky111 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Този път горе долу му се получи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Фикиии ударно парчеее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.