Yaneva Публикувано на Април 9 Report Share Публикувано на Април 9 текст и музика: Свобода Даскалова аранжимент: Пламен Велинов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Уникална Нина. Обожавам тази песен, не беше ли стара? Звучи ми като от младите ми години? Такива песни ми се слушат. Голям кеф, браво Нинче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Янева, пусна темата за любимата си песен. Песента е от 2009 някъде, но не беше добре реализирана. ТВ версия е, но по-добре, отколкото нищо. Доста нейни фенове я харесват, в последния албум и аз й обърнах внимание. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Втората ми най-любима песня на Нинчока след "Отказвам да приема"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Напомни ми на хубавия стар мелади фолк. Не я бях чувал. Радвам се, че не се отказва, въпреки че не и осигуряват участия от Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Напомни ми на хубавия стар мелади фолк. Не я бях чувал. Радвам се, че не се отказва, въпреки че не и осигуряват участия от Пайнер. На мен хич не ми харесваше, когато излезе, още имаше радио Сигнал Плюс :D Биеше ми на ретро. А сега много ме кефи това звучене. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Това има много приятно меланхолично звучене... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 На мен хич не ми харесваше, когато излезе, още имаше радио Сигнал Плюс :D Биеше ми на ретро. А сега много ме кефи това звучене. Свга се оценява сред всички шитни, с които ни заливат. Можеш да пуснеш донос до Нина, пе форумс се побърква оо новия и проект :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Свга се оценява сред всички шитни, с които ни заливат. Можеш да пуснеш донос до Нина, пе форумс се побърква оо новия и проект :1000 (29): О, първо трябва да се запозная с нея! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Прекрасен, истински поп-фолк! Браво на Екстричката! А гласът ѝ е уникален. Винаги съм обичал да го слушам. Клипът е супер семпъл, но супер готино си пасва с настроението на песента. Ето как с малко средства, но подходено правилно, нещата се получават много добре. Сводоба Даскалова, Пламен Велинов... Автори, които бяха част от тези, които създадоха добрия облик на жанра. Надявам се повече изпълнители да се върнат към тях и към другите стари, както и да залагат и на съвсем нови, че да се поизчисти от еднотипното звучене. Между другото, на Екстра Нина не ѝ трябва да прави нови песни. Има десетки стари, които са забравени или неизвестни. Да вземе постепенно да си ги реализира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Янева, пусна темата за любимата си песен. Песента е от 2009 някъде, но не беше добре реализирана. ТВ версия е, но по-добре, отколкото нищо. Доста нейни фенове я харесват, в последния албум и аз й обърнах внимание. Да, аз също я чух от него. Песента наистина има адски приятно и меланхолично звучене като старите нейни ретро песни. Видеото също напомня на клиповете от онова време. Няма лошо, че е решила да я реализира. Хубава е и наистина ми допадна! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Преживяна песен и много точна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Преживяна песен и много точна. Сестри по съдба сме, Танче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Ами прекрасна е, направо ти трепва сърцето като го чуеш този поп фолк и Свобода Даскалова, Пламен Велинов, човек... Мелодично, меланхолично и такава носталгия буди. Върна ме във времето на "Отминал спомен", когато всяка певица имаше песни, които се слушат и до днес. Ясно е, че новите фенове ще се присмеят, но с такива песни някога този жанр спечели народа, защото просто са истински и докосващи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 О, първо трябва да се запозная с нея! Нали ѝ беше на сватбата? Да нямате Алцхаймер? Сестри по съдба сме, Танче! Баджаначки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Нали ѝ беше на сватбата? Да нямате Алцхаймер? Баджаначки Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Нина ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Нина ли? Аз съм роден през 2012 г, не знам за какво говориш Радвам се, че тази песен върви по-добре от дуета с Весела, който за два дни събра 15 000 гледания, уж комерсиална. Тази има 25 000 за ден и 8 часа, което за Нина е добре. Нека се правят по-мелодични песни, аман от пластмаси. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.