Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Всичко е толкова лесно, не знам какво не му разбирате. От години форумите в чужбина са така и няма нищо трудно и сложно. Само знаете да мрънкате. Даже и ми вървят по-бързо страниците и зарежда по-лесно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 8 minutes ago, Danger. said: Така и така форума бе осран, махни бана на Кондомчо. Нали каза, че ако сме непослушни ще го махнеш. 🤣🤣🤣 Че той може да чете и да реактва. Малко ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 5 minutes ago, Yaneva said: Мен ме заболяват очите от това бяло, Меле! Всеки път като реша да пиша нов пост, автоматично в полето ми излиза текста на предишния /зверски досадно/ Клиповете са гигантски в пост. Аватарите ги няма. 1. Ще има нови теми в бъдеще. 2. Има един бутон - Clear editor и поста изчезва. 3. Може да бъде поправено. 4. И моят не се е прехвърлил. Качи го наново, не е болка за умиране. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 2 minutes ago, meleto said: Че той може да чете и да реактва. Малко ли е? Малко е, но все пак е напредък. Искаме и да пише! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 @Fast Дали получаваш ЛС и нотификация, че те тагвам? Можете да тагвате някого с '@' и потребителското име! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 1 minute ago, meleto said: @Fast Дали получаваш ЛС и нотификация, че те тагвам? Можете да тагвате някого с '@' и потребителското име! Не съм. @meleto проба Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Форума е ужасен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 3 minutes ago, Fast said: Не съм. @meleto проба На мен ми пише, че си го видял ЛС-то преди 4 минути??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 2 minutes ago, presi_fen! said: Форума е ужасен Знаем. А ти знаеш ли защо е ужасен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Just now, meleto said: На мен ми пише, че си го видял ЛС-то преди 4 минути??? ЛС-то го видях, но не получих известие че си ме тагнал в темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 1 minute ago, Fast said: ЛС-то го видях, но не получих известие че си ме тагнал в темата. @Fast интересно. Би трябвало да получиш вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 1 minute ago, meleto said: Знаем. А ти знаеш ли защо е ужасен? Защото има фенове на Преслава Форума е супер! Много бърз и удобен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Вече се виждат кои са последните потребители онлайн в темата, горе вдясно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Поздравления! Много добре е станало, харесва ми Трудът си е струвал, време е да се раздвижи малко, надявам се да се получи и да не сте едни и същи всеки ден! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 3 minutes ago, meleto said: Вече се виждат кои са последните потребители онлайн в темата, горе вдясно. Аз нищо не виждам! Ти къде ги видя? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Както с всяко нещо, това също ще отнеме време, за да се хареса. Когато форумът е бил един и същ дълги години и сте свикнали с конкретен дизайн, разликата първоначално е шокираща. Не е толкова зле, колкото го изкарвате. Време беше за нещо разчупено.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Just now, THE IIconic said: Аз нищо не виждам! Ти къде ги видя? Има бутон (Who Viewed this Topic) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 11 minutes ago, meleto said: Вече се виждат кои са последните потребители онлайн в темата, горе вдясно. Няма скрито, няма покрито 😂😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 ПС: Yaneva, не исках да те цитирам. УЖАС! Може би ни трябва период на адаптация. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 9 minutes ago, meleto said: Има бутон (Who Viewed this Topic) Това го разбирам, че се отнася за Кого е видял темата т.е. минало време. @meleto, не трябва ли да е Who is viewing this Topic, след като е в момента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Just now, MrKidGSA said: Това го разбирам, че се отнася за Кого е видял темата т.е. минало време. @meleto, не трябва ли да е Who is viewing this Topic, след като е в момента? Показва последната активност по темата. Тоест, на практика ще ти покаже последни N на брой души, които са правили нещо в темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Честит нов layout, и на мен ми изглежда малко странен и празен в момента, но ще се свикне. Реално е същия като американската Рамания - atrl, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Време е за мобилно приложение Ramania в Google Play и AppStore. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Кефи форума. Браво за старанието! Поздрав за всички! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Just now, Danger. said: Време е за мобилно приложение Ramania в Google Play и AppStore. +1 Може би по-нататък. Засега трябва да се запази активността, както и привличането на нова такава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.