Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 51 minutes ago, meleto said: Че той може да чете и да реактва. Малко ли е? Kondomcho: Ма за кво ми е да чета, като няма да мога да пиша бе? Хахахахах. Направо ми слагай пак перманентен. Иначе аз съм доволен от дизайна, мен ме кефи. Ще свикнат потребителите. Единствено бялото за фон малко боде очите, ако може да е светло синьо, някакъв по-мек и неутрален цвят. Поглеждайки warn-а си, всъщност си давам сметка колко по рибешки готин си, ма от готините Риби, не от ония токсичните изчадия. @Danger I love you, bitch ❤️ Поздрав за новото начало на Рамания с гърмежа на годината в Пловдив и Западна България 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Емотиконката с DJ-я и барабаните я нямааа ??? 😭😭😭😭😭😭 Или аз не я намирам. edit: Къде ми е аватараааааа 😡😡😡😡😡😡 Защо изчезнаааа 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 1 minute ago, PHILIPP PLEIN said: Емотиконката с DJ-я и барабаните я нямааа ??? 😭😭😭😭😭😭 Или аз не я намирам. edit: Къде ми е аватараааааа 😡😡😡😡😡😡 Защо изчезнаааа И моя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 @meleto а репутацията къде изчезна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 1 minute ago, THE IIconic said: @meleto а репутацията къде изчезна? Онзи модул работеше само за 2.3 версията на форума. След това са я затрили и не я поддържат. Нямаше как да я прехвърля. В текущата, нова версия репутацията е с реакции. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Това с реакциите е интересно. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 За това подобие на форум ли се говореше толкова? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Вече се вижда кой чете темите отдолу, и кой е онлайн в началната страница, както си беше по старому, 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Малко ми е различно, нетипично, може би щото съм свикнал с онази подредба, графика и изглед на форума още от "пайнерската" от 2004 година, която Момо бе интегрирал в Рамания, вероятно с идеята да се наподобява на нещо познато. Това повече прилича на сегашният "Сигнал+". Ще опитам да свикна, но на първо четене не е много ОК. От друга страна пък форума направо лети като съм от телефона. ОК, аз не съм мрънкалник, ще се нагодя и при новите условия.... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ужасен е новия дизайн, както и се очакваше. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Зле е определено. Понякога не всичко ново е добро. Не знам кой по-точно е имал проблем с ползването на форума на мобилно устройство, аз не съм имал трудности. Този дизайн е супер дървен. И с тези английски надписи не личи да е БГ форум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 11 minutes ago, pacho said: Зле е определено. Понякога не всичко ново е добро. Не знам кой по-точно е имал проблем с ползването на форума на мобилно устройство, аз не съм имал трудности. Този дизайн е супер дървен. И с тези английски надписи не личи да е БГ форум. Ще го преведем, просто трябва време. В тази връзка, кой дизайн не е супер дървен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Старият не беше. Тука бутоните на функциите не са ясно изразени и се намират трудно. Всичко изглежда някъде сбито и скрито.Прилича на форума на Калдата, който също след обновлението си позападна леко. И на фейсбук. Не ти сипвам обвинения, осъзнавам, че сме свикнали със старата визия, но тази и на мене, като мнозинството тука, не ми харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Мелето, обмисляш ли да върнеш стария дизайн? Новия е супер неудобен. Мерси! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 3 minutes ago, -A. said: Мелето, обмисляш ли да върнеш стария дизайн? Новия е супер неудобен. Мерси! Много си е удобен даже и лесен. И през телефона е лесно, и много е удобно и за постването на клиповете. За мен изобщо не е нов дизайна тъй като съм свикнала с чуждите форуми, нищо сложно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 1 hour ago, -A. said: Мелето, обмисляш ли да върнеш стария дизайн? Новия е супер неудобен. Мерси! Няма шанс. Старият дизайн не е mobile-friendly и не се поддържа от новата версия. Предполагам, че най-драматичното е, че не е преведен и това все още обърква, но и това ще стане 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Наистина доста ми е странен форума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 hour ago, meleto said: Няма шанс. Старият дизайн не е mobile-friendly и не се поддържа от новата версия. Предполагам, че най-драматичното е, че не е преведен и това все още обърква, но и това ще стане Не мисля, че изобщо трябва да се говори за връщане на стария дизайн, защото: 1: няма и ден от новия дизайн и за всеки е ново ( не и за мен ) 2: като свикнат ще казват, че е добре и т.н 3. винаги ще има хора, които няма да го харесат и ще мрънкат 4. супер удобен е и нямам проблем с постването на коментари ( като преди ) 5. виж си лс-то 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Новия дизайн по ми хареса, особено тва че е с responsive design 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 2 hours ago, pechenko said: Не мисля, че изобщо трябва да се говори за връщане на стария дизайн, защото: 1: няма и ден от новия дизайн и за всеки е ново ( не и за мен ) 2: като свикнат ще казват, че е добре и т.н 3. винаги ще има хора, които няма да го харесат и ще мрънкат 4. супер удобен е и нямам проблем с постването на коментари ( като преди ) 5. виж си лс-то 5. Май нямам нищо от теб? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Защо се вижда че съм активен когато влизам като скрит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 30 minutes ago, serbotinche said: Защо се вижда че съм активен когато влизам като скрит? Не се показва за останалите потребители. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Мобилната версия е супер. Вече доста по-лесно се ползва Рамания от смартфон. И излъчването е свежо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Чудно е форумчето. Харесва ми. Само не мога да реагирам на коментари, защо така? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 преди 7 минути, Vancho said: Чудно е форумчето. Харесва ми. Само не мога да реагирам на коментари, защо така? Сега вече трябва да можеш. Просто има 100 групи и на всяка трябваше да добавя опцията и съм пропуснал Респект 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.