borisslav1 Публикувано на Април 12 Report Share Публикувано на Април 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Много е приятно това, чак се изненадах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Това не е поп-фолк. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Като видях заглавието се сетих за "Едно ми" на Азис Жана в Пайнер ли е? Страшен майтап... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Аз за "Едно" на Адреа и Борис Дали 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Супер добра песен! Обожавам гласа на Жана Бергендорф. А всички песни, които до момента е пуснала, ми допадат много, особено "Докрай". Между другото, и Дамян Попов пуска приятни песни. Жана едва ли е в "Пайнер". По-скоро е само проект, свързан с фирмата, с която някакъв договор има Дамян. Макар че би било добре да се продуцират и други стилове от Пайнера. Не че винаги не е имало по един-двама представители, но щеше да е по-добре да е масово и "Пайнер" да не беше просто чалга компания, а изобщо музикална компания, развиваща изпълнители, изявяващи се във всички стилове. Но да не чакаха певците в момента би било непрестижно да са по шапката на Димитров фирмата, която с годините стана нарицателно за чалга... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не ми е "уау". Жана обаче изглежда доста добре с логото на Планета. Дали няма да я видим в чалга амплоа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 7 минути, meleto каза: Не ми е "уау". Жана обаче изглежда доста добре с логото на Планета. Дали няма да я видим в чалга амплоа? Не мисля. Жана Бергендорф е с доста специфичен и различен глас, който не го виждам в чалга песен с разните му там извивки и т.н. А защо не виждам клипа в първия пост, или такъв изобщо няма? П.с.: Вече го виждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Значи Дамян и Жана са почитатели на творчеството на Андреа. И тя има "Едно", както и "Докрай" (първата Оцкова песен в Пайнер). Да очакваме ли "Жана Бергендорф - хайде дай го, дай го на екс..."... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Не е лоша песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Хареса ми. Приятна песен! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Дамян Попов има договор с Пайнер, песента е с участието на Бергендорфф следователно е в нея, причината е Попов. Едва ли е в Пайнер... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Страхотна хубава като за Дамян Попов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.