Danger. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Да, с "Ела и си вземи". Тази песен стартира с 200 или 300К. Милион за денонощие още никой няма. Рекорда за 24 часа го държат Криско и Тита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Да, с "Ела и си вземи". Ехе чак над милион ли са били. Верно, че тогава тя беше абсолютна сензация и беше обсъждана в де що има сутрешни блокове и магазинни предавания, но чак пък милион реални гледания... Интересът към нея сега май е на ниво Фики иначе, угасна по-бързо и от него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Щом ти потвърждааваш, че гледанията са реални, няма какво повече да се говори. Имайки предвид, че се занимавал с това и си по - навътре в нещата. Айде, стига и ти.. все едно не може да купи лайкове заедно с гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Айде, стига и ти.. все едно не може да купи лайкове заедно с гледанията. Е то тогава всички гледания, трябва да се поставят под съмнение, ако изхождаме от тази логика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Айде, стига и ти.. все едно не може да купи лайкове заедно с гледанията. Ротация в клубовете, споделяния, мястото в Spotify, трендинг? Всичко ли си купува? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Тази песен стартира с 200 или 300К. Милион за денонощие още никой няма. Рекорда за 24 часа го държат Криско и Тита. Може и да греша, но имам спомени, че се пишеше и коментираше дори по телевизията. Да не е било с друга песен на Гера? Слави и Криско колко имаха с първата песен? Не минаха ли милион? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Е то тогава всички гледания, трябва да се поставят под съмнение, ако изхождаме от тази логика. Ех, чушке, чушке, стегни се малко. Някой поставил ли е под въпрос гледанията на "Да гори в любов"? Песента си стана хит, правеше си много добри ЛОГИЧНИ гледания, СЪИЗМЕРИМИ с всички останали хитове от такъв ранг. Същото важи и за всички песни на Галена, Анелия (с изкл. на "Гот ми е", която ми е съмнителна), Емануела, Галин, Джена. Просто YT-интересът към тази новата песньовка на Преса е в абсолютен разрез с всички логики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Може и да греша, но имам спомени, че се пишеше и коментираше дори по телевизията. Да не е било с друга песен на Гера? Слави и Криско колко имаха с първата песен? Не минаха ли милион? Мисля, че ставаше въпрос за "Направо ги убивам". По новините май ги даваха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ротация в клубовете, споделяния, мястото в Spotify, трендинг? Всичко ли си купува? Не знам на какъв принцип вкарват клиповете в трендинг. Много пъти е ставало на въпрос. За там не знам дали може да се купува, но с тази бройка ще е странно ако не е там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 "Ела и си вземи" не е правила милион за денонощие никога. Най-силният старт на Гери беше "Напрао ги убивам" с над 800К за първото денонощие, сигурно и тя е купувала, хъ хъ. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Остави хората да имат мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Наистина ли вярвате, че Преслава е направила реални 1,8 за 4 дни? Вие от коя планета падате? По-малко жалко ще изглеждате, ако не отричате купените гледания, които и вие знаете, че има. И без това дали 10 души тук ще обсъждат нещо, това по никакъв начин няма да промени нещо извън този форум. Но поне бъдете откровени с хората, с които общувате тук. Тази песен е много под последните три на Преслава и самата тя го знае, неслучайно е пазарувала толкова много. Но това няма да направи песен нито повече хит в дискотеките, нито ще накара някой да я харесва повече. Между другото, също трябва да направят и другата половина за "Сърце", която като песен също е доста под хитовете на Галена и никой няма да помни след 4-5 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Мисля, че ставаше въпрос за "Направо ги убивам". По новините май ги даваха. Сега се разрових, "Ела и си вземи" е направила 1 милион за 3 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 "Ела и си вземи" не е правила милион за денонощие никога. Най-силният старт на Гери беше "Напрао ги убивам" с над 800К за първото денонощие, сигурно и тя е купувала, хъ хъ. Наистина ли сравняваш "Напрао ги убивам" с "Изтрезняваш ли"...хахаххаха...Но комент. Оф стига Рамания за днес. Утре ви почвам наново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ех, чушке, чушке, стегни се малко. Някой поставил ли е под въпрос гледанията на "Да гори в любов"? Песента си стана хит, правеше си много добри ЛОГИЧНИ гледания, СЪИЗМЕРИМИ с всички останали хитове от такъв ранг. Същото важи и за всички песни на Галена, Анелия (с изкл. на "Гот ми е", която ми е съмнителна), Емануела, Галин, Джена. Просто YT-интересът към тази новата песньовка на Преса е в абсолютен разрез с всички логики. Преслава е в топ 3 от 14 години. Това също е в разрез с всички логики. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Наистина ли сравняваш "Напрао ги убивам" с "Изтрезняваш ли"...хахаххаха...Но комент. Оф стига Рамания за днес. Утре ви почвам наново. Пломба, успокой се. Не ги сравнявам, виждам, че се обсъжда Гери-Никол и казах информация за най-силната ѝ премиера, това няма нищо общо с Преси, дишай, последните дни напълно те е обсебила. Поправи себе си, тогава почвай който и да било, и аз не знам с какво, никой тук не е останал потърпевш от някои твои думи или действия, но щом те кара да се чувстваш значим.... вярвай го. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 613,574 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 "Да гори в любов" и "Феноменален" бяха влезнали в германския тренд ако помните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Гледанията зависят от много неща. Преслава винаги е била "обичана" от алгоритъма на тубата - нейните песни ВИНАГИ се показват отстрани, неслучайно във времето трупат много повече милиони от пряката конкуренция, докато например при Галена спират да се показват след няколко месеца и зациклят. Отделно в момента няма конкуренция - единствено "Сърце", която е много по-бутикова и не толкова за широка употреба. В другите жанрове хитове няма, в чалгата също - влезле в попнабле, след "Изтрезняваш ли" и "Сърце" имаме... Годжи и Сашо Роман, Мария с кавър на хита на 2018, който кара с неговата инерция, Галена и Джена с песни от есента, Десита, дето никой не я чувал, Ваня и Максим. Какво друго да слушат хората? Ми много ясно, че хитачката на Преслава. Отделно самата песен е много ударна и предразполага към много слушания. Тя е точно от тези песни, които са правени да се слушат на риплей. "Не се изтриваш" беше по същия начин, а "Да гори в любов" е по-умерена и лежерна някак, макар и да е с подобно темпо (и лично за мен тя е най-слабата от трите). Като цяло аз мисля, че манипулация няма. И да има, не мисля, че е повече от да кажем 100к на ден. Но дори и това ме съмнява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Гледанията зависят от много неща. Преслава винаги е била "обичана" от алгоритъма на тубата - нейните песни ВИНАГИ се показват отстрани, неслучайно във времето трупат много повече милиони от пряката конкуренция, докато например при Галена спират да се показват след няколко месеца и зациклят. Отделно в момента няма конкуренция - единствено "Сърце", която е много по-бутикова и не толкова за широка употреба. В другите жанрове хитове няма, в чалгата също - влезле в попнабле, след "Изтрезняваш ли" и "Сърце" имаме... Годжи и Сашо Роман, Мария с кавър на хита на 2018, който кара с неговата инерция, Галена и Джена с песни от есента, Десита, дето никой не я чувал, Ваня и Максим. Какво друго да слушат хората? Ми много ясно, че хитачката на Преслава. Отделно самата песен е много ударна и предразполага към много слушания. Тя е точно от тези песни, които са правени да се слушат на риплей. "Не се изтриваш" беше по същия начин, а "Да гори в любов" е по-умерена и лежерна някак, макар и да е с подобно темпо (и лично за мен тя е най-слабата от трите). Като цяло аз мисля, че манипулация няма. И да има, не мисля, че е повече от да кажем 100к на ден. Но дори и това ме съмнява. Коментирай, че смазва със супер положително съотношение в рейтинга - 41 000 харесвания срещу 900 нехаресвания. Обикновено като влезе някоя чалга песен в Трендинг веднага обичайно заподозрените античалгари започват да цъкат минуси. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Според теб защо песен като "Сърце" има повече дислайкове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Според теб защо песен като "Сърце" има повече дислайкове? Нямам обяснение. Като клип и като текст е с по-голямо съдържание, но пък не звучи толкова хитово. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Гледанията зависят от много неща. Преслава винаги е била "обичана" от алгоритъма на тубата - нейните песни ВИНАГИ се показват отстрани, неслучайно във времето трупат много повече милиони от пряката конкуренция, докато например при Галена спират да се показват след няколко месеца и зациклят. Отделно в момента няма конкуренция - единствено "Сърце", която е много по-бутикова и не толкова за широка употреба. В другите жанрове хитове няма, в чалгата също - влезле в попнабле, след "Изтрезняваш ли" и "Сърце" имаме... Годжи и Сашо Роман, Мария с кавър на хита на 2018, който кара с неговата инерция, Галена и Джена с песни от есента, Десита, дето никой не я чувал, Ваня и Максим. Какво друго да слушат хората? Ми много ясно, че хитачката на Преслава. Отделно самата песен е много ударна и предразполага към много слушания. Тя е точно от тези песни, които са правени да се слушат на риплей. "Не се изтриваш" беше по същия начин, а "Да гори в любов" е по-умерена и лежерна някак, макар и да е с подобно темпо (и лично за мен тя е най-слабата от трите). Като цяло аз мисля, че манипулация няма. И да има, не мисля, че е повече от да кажем 100к на ден. Но дори и това ме съмнява. А към това да добавим, че в Spotify манипулации няма как да се направят защото всичко се следи супер стриктно и там Преслава разбива. Кога друга чалга песен за 4 дни е имала над 16 хиляди слушания ? Там хитовете цял месец трупат по 30 макс. Другото смешно е, че се говори за купени лайкове. Нали видяхте как стават тези неща? При ''Обратно в играта'' близо 3 хиляди dislake войдоха в рамките на 1-2 мин. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Нямам обяснение. Като клип и като текст е с по-голямо съдържание, но пък не звучи толкова хитово. И "Завинаги" на Емилия е с 33 хиляди лайка и 1,4К дислайка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Песента си звучи като типичен тотален хит и не виждам кое е странното с гледанията! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари