Kriminal Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 fen_na_payner каза: Да ям тая ехидна усмивка , лисичка моя! 2:08 Точно това и на мен ми е любимият стоп-кадър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ако така продължава за две седмици ще чукне 4 милиона колкото Галена за един месец 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Може ли и в дискотеката на Коцето да са пуснали новата на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 zai4eto82 каза: Може ли и в дискотеката на Коцето да са пуснали новата на Преслава. Защо да не може? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 То оставаше и да не пускат най-големият хит в момента. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Fast каза: То оставаше и да не пускат най-големият хит в момента. :1000 (29): ? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Fast каза: То оставаше и да не пускат най-големият хит в момента. :1000 (29): Хит за тебе, не и за мен. Както казах за феновете на Преслава всичко е хит. Не мислят реално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 “Пайнер хит сезони – пролет 2019" скоро и някакси ще ми липсва Константин в поредната компилация да не присъства вече. Коцето с Емануела сега по Планета с "Не ме заслужаваш". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Fast каза: Чарта се обновил на 16ти срещу 17ти. Минали са само няколко часа, не цял ден. Линк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 plambata каза: Линк? https://charts.youtube.com/location/0x40a8f...7T00%3A00%3A00Z Гледам че на 17ти срещу 18ти е обновяван отново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Аз като гледам Галена е навсякъде номер 1 и за изпълнител,и за песен. Преслава чак на номер 3 и на номер 9 за песен. Къде си ги измисляте, не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 zai4eto82 каза: Аз като гледам Галена е навсякъде номер 1 и за изпълнител,и за песен. Преслава чак на номер 3 и на номер 9 за песен. Къде си ги измисляте, не знам. Цъкни отгоре и промени 28 days на 7 days. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Fast каза: Цъкни отгоре и промени 28 days на 7 days. Нищо няма да цъкам. Фактите са си факти. Галена е номер 1. Галена пак е номер 1 за изпълнител. единствено за песен е номер 2. Но 1000 пъти предпочитам "Сърце" пред тъпата на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 zai4eto82 каза: Нищо няма да цъкам. Фактите са си факти. Галена е номер 1. Галена пак е номер 1 за изпълнител. единствено за песен е номер 2. Но 1000 пъти предпочитам "Сърце" пред тъпата на Преслава. Кукличке с невероятна розова косичке, пиши ми на ЛС„ имам интерес към теб... може да измислим нещо И специален поздрав за теб с най-добри чувства! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 zai4eto82 каза: Галена пак е номер 1 за изпълнител. единствено за песен е номер 2. Но 1000 пъти предпочитам "Сърце" пред тъпата на Преслава. "Изтрезняваш ли" не е добавена в страницата на Преслава. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Starboy каза: Кукличке с невероятна розова косичке, пиши ми на ЛС„ имам интерес към теб... може да измислим нещо И специален поздрав за теб с най-добри чувства! Ти пък къде си ме видял? И косата ми е лилава с розови и лилави кичури. Оооо, Коцето се е събудил преди 10 минути след снощното участие на промоцията на Лияна в дискотеката му. И сега го дават с Кали "В рая". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 И сега вече е онлайн Коцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 zai4eto82 каза: И сега вече е онлайн Коцето. Марш в Чат Мания. Там можеш да информираш и кога се е изходил. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Fast каза: "Изтрезняваш ли" не е добавена в страницата на Преслава. :1000 (29): Именно, не е добавена. Така че не може да се прецени дали гледанията от чужбина са се повишили след излизането на песента. Тези 1.31 млн. гледания на "Изтрезняваш ли" са всичките й гледания до 17.02., а не гледанията само в България, пак изкривяваш фактите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 zai4eto82 каза: И сега вече е онлайн Коцето. Досадна си вече с тоя Коцю , пиши си там с него какво искате това правете , но всеки път да информираш кога е на линия и кога прави нещо друго е доста тъпо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 fen_na_payner каза: Досадна си вече с тоя Коцю , пиши си там с него какво искате това правете , но всеки път да информираш кога е на линия и кога прави нещо друго е доста тъпо! Ами като коментирате само Преслава, трябва да има и нещо различно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари