Denis Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ако Галин измести Преси от тренда, спирам да слушам чалга! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ако Галин измести Преси от тренда, спирам да слушам чалга! Нека я измести за да има интрига! :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Коцето кихна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Нека я измести за да има интрига! :3fdb8960598fa63e: Тоя джендър ще вземе короната от Преси и Гали. Като нищо да му връчат "Певица на годината" и да скандализират държавата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ами не, Коцето ми потвърди, че има участие днес преди малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Ами не, Коцето ми потвърди, че има участие днес преди малко. Не се ли чувстваш неудобно все да му пишеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Галин и Лидия имат 160К за 4 часа, а Преслава имаше 160К за 6 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не се ли чувстваш неудобно все да му пишеш? Зависи. Аз не му пиша постоянно. Ама трябваше да знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Галин и Лидия имат 160К за 4 часа, а Преслава имаше 160К за 6 часа. Лесбийската любов винаги е привличала внимание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Галин и Лидия имат 160К за 4 часа, а Преслава имаше 160К за 6 часа. Ще минем ли Преслава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Господи, Камелия е била на линия в Инстаграм преди 13 минути. Дали е яла? Сега ще я накарам да си даде номера и да си лафим и без това имам неограниюени минути към всички! Ах тая Камелия защо не си е обявила участието за днес? Добре,че ми казаха. Ще и пиша да видя да няма проблем. Знам ли :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Дава ми, че е на линия! Ще и пиша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Господи, Камелия е била на линия в Инстаграм преди 13 минути. Дали е яла? Сега ще я накарам да си даде номера и да си лафим и без това имам неограниюени минути към всички! Ах тая Камелия защо не си е обявила участието за днес? Добре,че ми казаха. Ще и пиша да видя да няма проблем. Знам ли :3fdb8960598fa63e: С тая разлика, че аз никой не съм карала да си дава номера. И ние не си пишем така както си мислите тука. Много пъти аз му пиша, той е зает и само гледа. Когато може, ми отговаря. И най- много сме писали по 1 час и то неща свързани с работата му, нищо лично. По телефона сме си говорили 2-3 минути и дотам. Знаем се от участията му още преди години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ще минем ли Преслава? Амин! Много е яка. Стига Преса си поцарува 6 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 С тая разлика, че аз никой не съм карала да си дава номера. И ние не си пишем така както си мислите тука. Много пъти аз му пиша, той е зает и само гледа. Когато може, ми отговаря. И най- много сме писали по 1 час и то неща свързани с работата му, нищо лично. По телефона сме си говорили 2-3 минути и дотам. Знаем се от участията му още преди години. Че и ние се знаем от участия с Камелия! Дори ми е чиститила РД и снимката събра 2К и нещо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Коцето преди 7 минути пръдна. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Коцето преди 7 минути пръдна. И аз усетих! :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ще минем ли Преслава? Сигурно няма да я минат и сеирът във форума ще стане още по-голям и поне ще е интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Когато Галин изкара по-яка песен от Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Галена не е на линия от 3 минути и започнах изключително да се тревожа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Преслава какво харесва снимки на Галена в инстаграма й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 @Western е на линия, а не ми е отговорил. Побеснявам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 @Western е на линия, а не ми е отговорил. Побеснявам! Western е зает да прави ритуали Галин да не мине рекорда на Преслава. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Western е зает да прави ритуали Галин да не мине рекорда на Преслава. :1000 (30): Това момче не спира да разочарова, чудя се на себе си как продължвам да водя диалог с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Когато Галин изкара по-яка песен от Преслава. Нищо не е изкарал един е хита и той е при Преслава 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари