Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Интересно... Обявената тук за провал "Маракеш" влиза в топ 10. "Феноменален" е над "Яко ми е", а уж втората я беше минала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Е то не е точно за Преслава, нали ... На целия жанр гледаш розово Последния вариант гледания на Наглите от Толбухин да са реални беше да сменили алгоритъма, ама гледаме Емануелция си прави гледания в редовните рамки, а песните с рекорди, предполагащи да ги знае цялата държава вече, не предизвикват истерия, адектватна за цифрите. Ся има някво подобрение в жанра, ама аз го отдавам единствено на новата кралица - самото и присъствие кара всички останали да си вземат бележка и да се стараят повече :Д Конди, няма смисъл, то вече даже не е интересно - Преслинцата такива автоголове си вкараха тия дни, че някой е редно да ги прозвъни спешните отделения, че вчера след като изпадна от Трендинг най-вероятно е имало групово рязане на вени. И в предните 2 години се водеше, че гледам розово на жанра, задето твърдях, че ще има пореден ренесанс, което вече се случва. А в случая съм на мнение, че тези клипове от половин милион са просто началото на още по-засилената фаза от доминация. Но ще си призная, че докато само Преслава беше с рекорда бях доста колеблив какво да си мисля. Подобряването му от Галин и Лидия взе да подкрепя назряващата ми теория, че тук вероятно вече не говорим за купени гледания, а за реален нарастващ интерес на публиката. Мисля си, че е възможно в близкото бъдеще това да бъде подкрепено и от други големи имена като Галена, Анелия, Емануела, Клеа и т.н. Ако не се случи- не е като и преди да не съм изказвал други теории за изпълнители като Преслава и начинът да се водят на върха след като няма награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Айде, пак обръщане на палачинката и вече броим сигналточкабеге за сайт, който е популярен и има някво значение .... Само го отбелязах не че ми дреме ,че Преслава е спечелила там , защото откакто смениха там дизайна сайта не става за нищо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Добре дошъл Конди Избрахте: „Да гори в любов“ на Преслава е Попфолк хит на 2018-а “Да гори в любов“ на Преслава е „Попфолк хит на 2018-а година“. Песента излезе в края на месец септември 2018-а и веднага се наложи като най-желан хит в ефира и на клубната сцена. „Да гори в любов“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, автори на текста са Росен Димитров и Анастасия Мавродиева. Ето как подредихте Топ 10 на попфолк хитовете за 2018-а: 01. Преслава – Да гори в любов – 3112 гласа 02. Цветелина Янева и Денис Теофиков – Грешка беше – 3068 гласа 03. Галена – Феноменален – 2945 гласа 04. Емануела – Направи така – 2799 гласа 05. Джена – Яко ми е – 2614 гласа 06. Азис – Позна ли ме? – 2508 гласа 07. Емануела – Нотариално заверен – 2403 гласа 08. Анелия – Зоопарк – 2391 гласа 09. Галена и Цветелина Янева – Маракеш – 2310 гласа 10. Анелия и Крум – Обичам те – 2292 гласа Омг,къде е хитът на 2018 "Шефката? Ама аман вече от вас,бе.Сто доказателства ви дадоха и то хора,които разбират от ютюб ,че гледанията на Преса са истински и вие пак лаете.Защо Преса да не може да има 500к за 24 часа? "Изтрезняваш ли" излиза след голям неин хит+че това е Преслава,а мелодията е като на песни,които са били хитове. Педалин колкото и да ми е анти и той също не смятам,че е купувал,щом дори на Малина докара 300к за денонощие,защо да не може да има такива гледания и на най-чалгарската му песен от години? Следвайки вашата логика значи и Александрова си е купила гледания преди 2 години,понеже държи рекорд за най-гледана песен за 24 часа,мисля че беше 800-900к,а тогава канала на Планета дори нямаше 1 милион абоната.Мотел пък същата работа,Азис го пусна в все още неразвития си канал,сериозно ли го сравнявате с канала на Планета,wtf? Много мш е интересно какви оправдания ще измислите ако и вашата разпоретина има 500к за 24 часа? Не че е възможно де,все пак кой се вълнува от нея,но да си го представим хипотетично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Само го отбелязах не че ми дреме ,че Преслава е спечелила там , защото откакто смениха там дизайна сайта не става за нищо! Щом сайта за нищо не ставал, за кво ни го отбелязваш или как изобщо разбра че Преслава била спечелила там? И в предните 2 години се водеше, че гледам розово на жанра, задето твърдях, че ще има пореден ренесанс, което вече се случва. А в случая съм на мнение, че тези клипове от половин милион са просто началото на още по-засилената фаза от доминация. Но ще си призная, че докато само Преслава беше с рекорда бях доста колеблив какво да си мисля. Подобряването му от Галин и Лидия взе да подкрепя назряващата ми теория, че тук вероятно вече не говорим за купени гледания, а за реален нарастващ интерес на публиката. Мисля си, че е възможно в близкото бъдеще това да бъде подкрепено и от други големи имена като Галена, Анелия, Емануела, Клеа и т.н. Ако не се случи- не е като и преди да не съм изказвал други теории за изпълнители като Преслава и начинът да се водят на върха след като няма награди. Според мен купуват - щото има защо - Преса рекламира цигари, Галин - неЧипса ... Емануела не забелязах да рекламира квото и да било, и ето прави си нормалните гледания там като всички останали. За сметка на което да си забелязал как брояча на абонатите уж все се увеличава, а гледанията си седят в едни и същи граници, с чат пат някое изключение като настоящите две - топа си прави сходни гледания едни с други, тия под топа топа (Яници, Татяни и прочее) също си правят сходни гледания, тия извън борда - също. Което би следвало да е притеснително за развитието и интереса към жанра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 и Галин вече има 44к харесвания извинете какъв рекорд държи Преслава :3fdb8960598fa63e: п.с. Преслава след 3 дена: 1 242 912 показвания 36 ХИЛ. хар. 749 нехаресвания ––––––––––––––––––– Галин и Лидия след 3 дена: 1 283 562 показвания 43 ХИЛ. хар. 932 нехаресвания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Щом сайта за нищо не ставал, за кво ни го отбелязваш или как изобщо разбра че Преслава била спечелила там? Според мен купуват - щото има защо - Преса рекламира цигари, Галин - неЧипса ... Емануела не забелязах да рекламира квото и да било, и ето прави си нормалните гледания там като всички останали. За сметка на което да си забелязал как брояча на абонатите уж все се увеличава, а гледанията си седят в едни и същи граници, с чат пат някое изключение като настоящите две - топа си прави сходни гледания едни с други, тия под топа топа (Яници, Татяни и прочее) също си правят сходни гледания, тия извън борда - също. Което би следвало да е притеснително за развитието и интереса към жанра Във фейса ми излезна! Поредна доза нервички а. Гледам ,че особено ти след излизането на “Изтрезняваш ли” си почти пред нервна криза , ако бъркам поправи ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Според мен купуват - щото има защо - Преса рекламира цигари, Галин - неЧипса ... Емануела не забелязах да рекламира квото и да било, и ето прави си нормалните гледания там като всички останали. За сметка на което да си забелязал как брояча на абонатите уж все се увеличава, а гледанията си седят в едни и същи граници, с чат пат някое изключение като настоящите две - топа си прави сходни гледания едни с други, тия под топа топа (Яници, Татяни и прочее) също си правят сходни гледания, тия извън борда - също. Което би следвало да е притеснително за развитието и интереса към жанра Всъщност, прогреса си го има, но върви с бавни крачки. Доколкото помня, в края на 2014 беше шокиращо в началото някой да има 200k и мисля, че Фики беше първия. После в средата на 2016 Галин стигна първи 300k. 2017 и 2018 си имаме едни почти 400k на "Тук жена му пази" и "Феноменален". Тъй че навярно е нормално през 2019 да стигнат до 500k. Но времето ще покаже дали това е просто пазаруване или реален успех за жанра. Ако има нещо купено се съмнявам да е заради цигари или чипсове. :1000 (29): При Преслава много добре си знаем за какво е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Във фейса ми излезна! Поредна доза нервички а. Гледам ,че особено ти след излизането на “Изтрезняваш ли” си почти пред нервна криза , ако бъркам поправи ме! Голяма. Направо не мога да спя вече цяла седмица, че и косата ми гледам почнала да побелява от толкоз нерви по Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Голяма. Направо не мога да спя вече цяла седмица, че и косата ми гледам почнала да побелява от толкоз нерви по Преслава. Личи ти , издаваш се много лесно , откакто е излязла песента не си спряла да бълваш злоба! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Че е пазарувано много жестоко и при двамата, е от ясно по-ясно. Че Галин и Лидия направиха рекорд (макар и с пазаруване като при Преслава) също е пределно ясно. Въпросът е, че интереса към двете песни е коренно различен. На Преслава й се кефят нейните си фенове и като обезумели обикалят сайтове и профили на други изпълнители да спорят кое е рекорд, кое е по-голям хит и т.н. На дуета се кефят доста повече хора и съдейки от сторита (че дори и последващи гледания като втори и трети ден) то "Няма да ми мине" ще се развие доста повече и ще бъде доста по-голям хит в крайния си вариант, забелязвайки се много повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Омг,къде е хитът на 2018 "Шефката? В кошчето за боклук 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 В кошчето за боклук Иска ти се да е в коша. "Шефката" все още се пуска по мероприятия и клубове, не минава парти без нея. Постоянно я виждам на сторита и как хората се кефят. Dj-ите на най-големите и оборотни клубове я избраха за дискотечен хит на 2018-та . Все още прави по 30-40К на ден и е най - гледаната чалга в ютуб за миналата година. При тези факти няма как да е в коша, така че съжалявам, но не я търси там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Личи ти , издаваш се много лесно , откакто е излязла песента не си спряла да бълваш злоба! Ама не аз бързам да се изфукам как Пресито била първа в сайт, който иначе за нищо не ставал, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Азис реално щеше да мине рекорда и на двамата, защото песента му има около половин милион гледания във Facebook и 300К+ във Youtube за 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Иска ти се да е в коша. "Шефката" все още се пуска по мероприятия и клубове, не минава парти без нея. Постоянно я виждам на сторита и как хората се кефят. Dj-ите на най-големите и оборотни клубове я избраха за дискотечен хит на 2018-та . Все още прави по 30-40К на ден и е най - гледаната чалга в ютуб за миналата година. При тези факти няма как да е в коша, така че съжалявам, но не я търси там. Точно там е, а след някой ден с Преслава ще си делят първото място отзад напред! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Гледанията не са учудващо високи. Около 14 февруари има брутален ръст на гледанията глобално. Относно - много ли са 300к на ден - НЕ! Албания, например, която е с поне 2 пъти по-малко население (дори ако сложим Косово и Македония), с лекота достига 1 млн гледания за премиера и 4-5млн на седмица. Разбира се, там няма разделение на поп и чалга. Това пък е идеално за трупане на повече гледания, защото всички албанци следят премиерите. Тук има поне 1 млн активни хора, които не биха помислили да отворят доброволно ПланетаОфишъл. Същото е валидно и за поп музиката. Чалга феновете едва ли ще си пуснат англоезичната "Bye Bye" на Дара, освен ако не е станала "трендинг". Циганите също не слушат Дара. Румънците, които имат разделение на манеле и поп музика, но в полза на вторите, достигат по около 2 млн седмични гледания на песни от ранга на "Генерал" - сезонни хитове. Трябва да се отчете, че все пак имат поне 2 пъти по-голямо население. Но принципът е подобен. Впрочем, при тях казусът е същият. Манеле слушат власите предимно. Те не биха си пуснали Моранди, Серена или Инна. Така че, нещата са си много на място. При Сърбия също има увеличение на гледанията със средно - 5 млн, което почти достига новогодишните празници. Румъния - 3-4 млн., България и Албания - 5 млн. В Сащ, където е много популярен 14 февруари има ръст от 50 млн гледания, при Индия пък се скъсаха да продюсват песни за празника и увеличението е 75 млн., което им е най-много гледания евър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Защо Шефката я няма в топ 10 на сигнал. Поредното унижение за Галена и доказателство че масово не се приема като дуетна, а на Стораро. Затова и феновете не са я подкрепили. Преслава и Галин сцепиха всичко с последните си хитове. 100 про Галоша е в мега депресия, както и феновете и Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Новата на Преса в плаза я въртят по 5 пъти. Ако е заснето последното и пускане с цел манипулация, е нормално реакцията да е по вяла след 4 пускания. Освен това най добре реакцията се вижда на дискотека, а не по клипчета. Вече съвсем се излагате някои. Вие и за Да гори в любов не виждахте реакции, а на концерта после плакахте. Сега след Попфолк хит пак плачете. Просто Преслава отне всичко на Галена - рекорди в тубата, н1 в класации и приеми. Нормално е да сте леко невротични някои фенове на Галош. Радвайте се, че фолка е номер 1 и че има изпълнител, който може да си позволи почти 20 години да е номер 1. Беше ясно, че Галена няма да я бъде дълго. Смачкана е по всички параграфи. Освен това като говорим за реакции на хората от клипове, нека не напомням за клипчето, в което в некъв клуб се пускаха 4-5 песни на Галош, в който ни хора имаше, ни реакции. Ама като е за Галена се вади позитивното веднага... Страшни манипулатори сте... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Искате ли и вие повече такива смислени сюжетни клипове, не само скъп клип в който певицата ще показва колко много пари може да даде за дрехи? Този е вдъхновен от "Nasamo" на Рени. Кулминационния момент по-точно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Новата на Преса в плаза я въртят по 5 пъти. Ако е заснето последното и пускане с цел манипулация, е нормално реакцията да е по вяла след 4 пускания. Освен това най добре реакцията се вижда на дискотека, а не по клипчета. Вече съвсем се излагате някои. Вие и за Да гори в любов не виждахте реакции, а на концерта после плакахте. Сега след Попфолк хит пак плачете. Просто Преслава отне всичко на Галена - рекорди в тубата, н1 в класации и приеми. Нормално е да сте леко невротични някои фенове на Галош. Радвайте се, че фолка е номер 1 и че има изпълнител, който може да си позволи почти 20 години да е номер 1. Беше ясно, че Галена няма да я бъде дълго. Смачкана е по всички параграфи. Освен това като говорим за реакции на хората от клипове, нека не напомням за клипчето, в което в некъв клуб се пускаха 4-5 песни на Галош, в който ни хора имаше, ни реакции. Ама като е за Галена се вади позитивното веднага... Страшни манипулатори сте... Галена властва, само когато Преслава ѝ го позволи и то с милиони, хвърлени на вятъра. По-изкуствена и напомпена с въздух "лидерка" никога не е имало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Беше ясно, че Галена няма да я бъде дълго. Смачкана е по всички параграфи. Смачкана е единствено по параграфа "Правим 300 на ден, а реакцията ни на песента в дискотеката е съвсем нормална" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Смачкана е единствено по параграфа "Правим 300 на ден, а реакцията ни на песента в дискотеката е съвсем нормална" Не отричай сега, очевидно е че има спад при нея. Факт е, че ако изключим "Шефката", която даже не е подкрепена в годишната класация, Галена не държи най-големият хит и изобщо не е лидерка в нещо от поне 2-3 години. п.с. Почти 3 милиона. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Емануела да пуска комерсиално парче за клубовете и да купува трафик! Няма да е само тя с 315К за 24ч. :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не отричай сега, очевидно е че има спад при нея. Факт е, че ако изключим "Шефката", която даже не е подкрепена в годишната класация Обективната класация, в която липсват песни като "Купих ти сърце", "Шефката" и "Бръм" ли? И където песента на Крум е на тяхно място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари