Danger. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Преслава си е оперирала носа. Не е имала участия 3 седмици. Последното й е било на 16.02, следващото - на 9.03. Прилича на Емилия. https://www.instagram.com/p/BurCk7UFRyV/ https://www.instagram.com/p/Bul6K3NFAy-/ Не прилича на себе си. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 И устните ли е барала? Тая не можеш я познаеш вече... а беше симпатична, леко пълна и с големи хубави гърди. Жалко. Преди ми харесваше повече. Тая ще тръгне по пътя на Алисия и ще вземе да се докара на Майкъл Джексън, обикновено това е резултата от много баране по лицето. Гледам са и сменили и картинката на песента в тон с профилната от instagram. Като я смени пак ли да очакваме нова картинка? Че случи на хит - случи, ама прекалява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 И на мен ми се струва, че е опериран, но ще видим други снимки, тези са с някакъв странен филтър. Точно пък за това да я плюете, не знам... ако иска трето око на челото ще си присади, това си е нейното тяло, тя си решава. Да е първата или последната, разбирам, но това го прави всеки втори вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 И на мен ми се струва, че е опериран, но ще видим други снимки, тези са с някакъв странен филтър. Точно пък за това да я плюете, не знам... ако иска трето око на челото ще си присади, това си е нейното тяло, тя си решава. Да е първата или последната, разбирам, но това го прави всеки втори вече. А преди няколко дни си качи стори, че нямала никакви пластични корекции.... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 А преди няколко дни си качи стори, че нямала никакви пластични корекции.... :1000 (29): Ми тогава е нямала! :1000 (29): Аз се надявам, че тя се е научила от колежките си, че за тези въпроси трябва да е искрена или тотално да ги избягва. Никога не съм виждала смисъл в това да се отричат очевидни неща? Ето Галин си призна за корекцията на носа, макар че аз лично въобще не бях забелязала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ми тогава е нямала! :1000 (29): Аз се надявам, че тя се е научила от колежките си, че за тези въпроси трябва да е искрена или тотално да ги избягва. Никога не съм виждала смисъл в това да се отричат очевидни неща? Ето Галин си призна за корекцията на носа, макар че аз лично въобще не бях забелязала. Не я плюем, просто казваме че преди да почне с корекциите ни харесваше повече. Иначе съм съгласен, ако иска да си пришие трето око, четвърто ухо, още два носа и как там иска да се докара за собствено удоволствие или каквото там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Още на тази снимка ми заприлича на Майкъл Джексън. Има нещо странно в устата. https://www.instagram.com/p/Bul6K3NFAy-/ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Прилича на Десислава и Димана, напълно излишно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Още на тази снимка ми заприлича на Майкъл Джексън. Има нещо странно в устата. https://www.instagram.com/p/Bul6K3NFAy-/ Или е филтъра и светлината, или тази наистина е решила да последва колежката си Алисия и да заприлича на Джексън. Аз също забелязах приликата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Още на тази снимка ми заприлича на Майкъл Джексън. Има нещо странно в устата. https://www.instagram.com/p/Bul6K3NFAy-/ Ужас. Много е грозна. Дано просто да е прекалила с обработването на снимката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ся намерили да плюят Преслава за операцията (която дори може и да не е направена) точно ония които са феновете на извънземно което си сменя лицето всяка година Поне за това нямате никакви права да я плюете, както и за цигарите (които също е рекламирала вашата любимка) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Преслава си е оперирала носа. Не е имала участия 3 седмици. Последното й е било на 16.02, следващото - на 9.03. Прилича на Емилия. https://www.instagram.com/p/BurCk7UFRyV/ https://www.instagram.com/p/Bul6K3NFAy-/ :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Има ли пидали в тоя заспал форум? Я да ви видя всички гореее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 На Преса й е запазена марка носът-отварачка на консерви. Отива й на мазната усмивка и ехидно излъчване. Ако си го е променила, ще й се промени цялото изражение. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Това ще е брутално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Преслава имаше много остър нос. Време беше да го оправи. Прилича на старата Десислава, когато имаше ангелско излъчване и топъл поглед. Страхотна е. Още една причина да ми е новата фаворитка. Освенбтова е дигнала гледанията на 130ка на 21 ден. Чакаме Пламбата да коментира този факт Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Няма. От сега надушвам как ще е 1:1 с някоя песен на Лорена и как тая пак ще пищи, вместо да пее, което и без това не и се отдава. Галена ще се включи някъде накрая с някакво рапиране и с лафове от социалните мрежи. Тва е пято, пято... Кристиана освен да пищи върху увехналите инструментали на мъжа си друго не прави. Цивлене, пищене... поне е хубавка, спор няма. А също и значи, и че Галена подготвя нова песен от Боцко. Явно прави промоция половин цена ако направиш дует с жена му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Преслава имаше много остър нос. Време беше да го оправи. Прилича на старата Десислава, когато имаше ангелско излъчване и топъл поглед. Страхотна е. Още една причина да ми е новата фаворитка. Освенбтова е дигнала гледанията на 130ка на 21 ден. Чакаме Пламбата да коментира този факт Аз не мисля, че си е пипала носа, но иначе и аз подкррпям. Царица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Преслава наистина изглежда доста добре, пък дори и след операция. Какъв Майкъл Джексън? Нищо общо. На мен не ми е любимка, но пък за разбивацията с "Изтрезняваш ли" сме на едно мнение Десовите. Това парче ми е една от най-големите Пресови зарибявки в последните няколко години, дори и доста по-стойностните "На тебе не отказвам", "Не се изтриваш" и сръбската не съм ги въртял толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Преслава наистина изглежда доста добре, пък дори и след операция. Какъв Майкъл Джексън? Нищо общо. На мен не ми е любимка, но пък за разбивацията с "Изтрезняваш ли" сме на едно мнение Десовите. Това парче ми е една от най-големите Пресови зарибявки в последните няколко години, дори и доста по-стойностните "На тебе не отказвам", "Не се изтриваш" и сръбската не съм ги въртял толкова. Аз пък хич не я въртя, скучна ми е. За сметка на това пък на Лияна новата няма омръзване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Няма такава операция, вижте снимката на сторито и. Песента на Кристиана няма да прилича на никва песен на Лорена, ще е брутална, мноого мазно брутална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Слушал ли си я, че знаеш? И да не е копие на някоя на Лорена, ще е копие на някоя друга успешна от неговите. И нищо не променя факта, че тая пищи много противно. Пискливото и рецитиране е много дразнещо, а с тия обработки Оцкови става нетърпимо. Буквално е за дует с раждаща котка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Преслава и да е пипнала нещо по носа с всеки изминал ден изглежда по-красива. Нямам търпение да я видя събота на живо , тогава ще разбера по-добре дали е пипала нещо по лицето, защото почти всяка година я виждам на живо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Преслава и да е пипнала нещо по носа с всеки изминал ден изглежда по-красива. Нямам търпение да я видя събота на живо , тогава ще разбера по-добре дали е пипала нещо по лицето, защото почти всяка година я виждам на живо! Направи клипче на "Жените мъртви", но я предупреди че снимаш, за да я пее на живо. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари