presi_fen! Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Преслава е лидер в Ранглистата за януари, февруари и март! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 8 029 900 Тази песничка е била много сладка.Не знам как не ми е направила впечатление преди?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Беше над два часа участие, на което освен Юноница, бяха и Рени, която се поклащаше като пияна, Маги Желязкова, Ваня Червенкова и т.н. Извинявай, че не е врътнала някой кючек Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 1 милион. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Извинявай, че не е врътнала някой кючек Опитваше се, но не се получаваше особено. То при Рена кое ли се получава напоследък? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Опитваше се, но не се получаваше особено. То при Рена кое ли се получава напоследък? Той си мисли, че една лъжа ако я повтори 100 пъти ще стане истина, ама не става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Опитваше се, но не се получаваше особено. Каква срамота, че не може да играе кючек Феновете на Ванча е ясно, че нямате такива проблеми, но ние - на Рени имаме. Ако могат да се нарекат проблеми изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Дори и една цяла страница няма изписана за денонощие. Защо ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Момо да маха правата на Стела и да й дава перманентен бан барабар с Кондьо.Съсипаха форума на човека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 :1000 (6): Супер надъхваща песен,която няма омръзане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Честита първа пролет! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Честита първа пролет! :Vishenka_05: :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Дори и една цяла страница няма изписана за денонощие. Защо ли? песента на Преса мина и замина ! точно едномесечен хит ! Галена продължава да мачка с Феноменален,Шефката,Сърце Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Дори и една цяла страница няма изписана за денонощие. Защо ли? Щот набедените за съсипващи форума Стела и Кондома си имат по интересни неща за правене и не са влизали от 2 дена, що. Ето терена е свободен от тях в момента, ама гледам не е станало по раздвижено, даже обратното, дори Зайка се изнесе на Тайланд в Приморско. песента на Преса мина и замина ! точно едномесечен хит ! Галена продължава да мачка с Феноменален,Шефката,Сърце Преса нова песен ли е пускала? Аз мислех че още кара на стари лаври с Да гори ф любоф, не бях разбрал че имала и по-нова песен .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Щот набедените за съсипващи форума Стела и Кондома си имат по интересни неща за правене и не са влизали от 2 дена, що. Ето терена е свободен от тях в момента, ама гледам не е станало по раздвижено, даже обратното, дори Зайка се изнесе на Тайланд в Приморско. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ебахти тъпите педали, човек! Не стига, че от не знам колко време им въртим целия форум (2018 имаше повече хитове, кликове и т.н. от 2017), ами ни обвиняват, че заради нас нямало активност. Ми не съм писал от седмица сигурно, бе проклети педалчета насрани, и тука гледам едва пишете по 10 коментара на ден. Кой ви пречеше? Жалкари смотани, майка ви шейба. С изключение на няколко по-интересни индивида тук - всичко друго да изгние в лайна. ПЕДАЛИ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Има ли маскирании в тоя живот? :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Кондьо пак е в криза и ще получи бан.Мисията е изпълнена,очаква ме един страхотен уикенд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Кондьо пак е в криза и ще получи бан.Мисията е изпълнена,очаква ме един страхотен уикенд. В криза ти е гъза, затова правиш женски фейк профили със снимки на момичета по бедра да ти пишат някакви турци да те шибат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не прoклинай, татко, не кълни я ти. Тя радостта за мен, радост и сълзи. Не мой ба, татко, не мой да плача пак на мама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 В криза ти е гъза, затова правиш женски фейк профили със снимки на момичета по бедра да ти пишат някакви турци да те шибат. Давай,коте.Продължавай,нека този път станат 7 дни. Идолката на Смядовската пача го е изпяла: Давай,очерни ме,черно ми отива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Има ли маскирании в тоя живот? :1000 (6): Има, естествено, и един от тях само чакаше да се появиш от някъде и веднага ти се лепна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Има, естествено, и един от тях само чакаше да се появиш от някъде и веднага ти се лепна. Василена ли? Оо, тя много проста горката. Апелира да ми сложили бан, а като ме няма, едва пише. Като дойда, тогава става активна. Сама си плюе в сурата глупачката. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Кондьо продължава да си мисли,че всички сме асоциални като него и че е фактор в нечии живот. Пролетта дойде,а с нея и посещенията ми тук рязко ще намалеят.Няма да ви раздвижвам умрелия форум повече,я. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Кондьо продължава да си мисли,че всички сме асоциални като него и че е фактор в нечии живот. Пролетта дойде,а с нея и посещенията ми тук рязко ще намалеят.Няма да ви раздвижвам умрелия форум повече,я. :1000 (29): То и миналата година имаше пролет, ама ти беше плътно тук да ми вървиш след гъза. Раздвижваш ти. На баща си депресивните съмнения за сина му раздвижваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Къде се изгуби Валентина Кристи? Последно гледах един лайв от Созопол в някаква кръчма пееше този ретро хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари