Yaneva Публикувано Март 23 Author Report Share Публикувано Март 23 Въпросът е: тя има ли участия? :1000 (29): :1000 (29): Разбира се, в Илюжън беше снощи. В Пловдив е всяка седмица, в София също си я канят, ако не се лъжа се изяви и в Стара Загора тия дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Разбира се, в Илюжън беше снощи. В Пловдив е всяка седмица, в София също си я канят, ако не се лъжа се изяви и в Стара Загора тия дни. По-скоро ѝ дават участия в последно време. Те и да я канят, като им пробутат някоя друга... Всичко зависи от Пайнер. Нереално е просто как навсякъде е пробутана Джулия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Стареенето е неизбежен физиологичен процес, който няма да подмине дори порцелановата, която ще спихне един ден от цялата тази естетична хирургия по мутрата си. Песента на Коцьо не ми въздейства засега. Ажда на 73 г. и Галена ще изглежда така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Author Report Share Публикувано Март 23 Ажда на 73 г. и Галена ще изглежда така. Но никога няма да пее така. Макар по-скоро да прогнозирам, че по-скоро ще е двойничка на тази от аватара ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Но никога няма да пее така. Макар по-скоро да прогнозирам, че по-скоро ще е двойничка на тази от аватара ти. Леличка ще направи 1 000 000 тази вечер. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Но никога няма да пее така. Макар по-скоро да прогнозирам, че по-скоро ще е двойничка на тази от аватара ти. Защо Галена да не може да разбере хирурзите и процедурите, на които се е подлагала Ажда? Единственото нужно е българския толупски народ да продължава да яде вафли като за световно, за да имаме и за напред нужните ни финансии. Има ли кеш, ако трябва и до Луната ще идем за тамошен реджувинейтинг терапия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Песен с рекордни гледания, а? Плейбечето си дъни, Пресчето се опитва да не заспи на сцената, охраната подпрял колоната да не падне, една кака със заголен баджак се поклаща некоординирано вдясно и една мускулеста батка, налапала наргилето, чупи стойки отзад. Гротеска - това виждам аз в този клип! Че на всичкото отгоре и дискотеката е празна. Аз като разправях преди месец и нещо, че Преслава пуска една от най-слабите си песни в последните 5-6 години, няколко разбирачи тук ми се смяха и говореха за несъществуващи рекорди. Очаквам максимум до 6 месеца даже сама да спре да я пее по участията си. Тая овца става все по-безочлива с всяка следваща година. Феновете й трябва да се срамуват от нея и поведението й, а вместо това я възхваляват като стадо, което ги прави не по-малко безочливи от нея. Абе пич, ти не разбра ли, че дискотеките вече не са критерии, живеем в стрийминг ерата. Тези хора в клуба не реагират по никакъв начин, но вкъщи я късат от въртене въпросната песен. Гаранция ти давам. Просто ги е срам да се отпуснат, как си требе пред хора. Нищо, че точно за това са отишли там. :1000 (30): ПРЕСЛАВА - ИЗТРЕЗНЯВАШ ЛИ: Рекорд за най-голямо несъответсвие/пропаст между реакция на хората на живо и виртуални гледания в стрийминг платформите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Има ли цигАниииии? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Има ли цигАниииии? Всичко имаааааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Толкооова дъългоо. Аз не поназнайвах, НЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Толкооова дъългоо. чаках да си проговорим с теб, а от любов сега единствено мълчи ми се! Честит милион на мис Айтос. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 чаках да си проговорим с теб, а от любов сега единствено мълчи ми се! Честит милион на мис Айтос. Тогава Сус, да мълчиш. :1000 (29): Честито на Айтоска, знаех, че ще се случи. И втори милион ще има. Зъблата от Чипровци няма ли да пуска нещо вече.. Или тя понеже е селска тарикатка и си вика "Ще изчакам да свърши Гласът, за да не си помислят хората, че се възползвам от националния ефир да налагам песен. Аз съм тарикатка, аз ги разбирам нещата". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Тогава Сус, да мълчиш. :1000 (29): Честито на Айтоска, знаех, че ще се случи. И втори милион ще има. meleto каза, че щяла да забие на 500 хиляди. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 meleto каза, че щяла да забие на 500 хиляди. Човекът, създал popnable.. Той Риби, той не знае къде се намира. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Човекът, създал popnable.. Той Риби, той не знае къде се намира. :1000 (6): Ще коментираш ли, че Ваня се представя по-добре от Глория с гледанията на последните песни? Много се надявам есента да направи концерт в НДК за 20 години и междувременно да пусне хит. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 6 милиона за любимото Когато в дискотеките избухват на балада и я пеят, а заспиват на хита "Изтрезняваш ли". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ще коментираш ли, че Ваня се представя по-добре от Глория с гледанията на последните песни? Много се надявам есента да направи концерт в НДК за 20 години и междувременно да пусне хит. Радвам се, онази е неадекватна. Бях го написал и в нейната тема - след десетина-15 години и концертни турнета няма да може да прави по простата причина, че основният й електорат ще в гроба или трудно подвижен. Тя си е виновна. По телевизията някъде мернах Симона наскоро - беше малко домусче, явно не следва диетата на Емилова. Калудова да прави концерт и да изкарва голям хит - ЗА съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 По въпроса за Глория да направя едно сравнение - сръбската икона Брена, дето е много по-дърта от нашата прима и се изявява много по-отдавна миналата година гръмна с 10-милионен хит в тубата. Така, че.... явно и на 60 е възможно да си актуален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 meleto каза, че щяла да забие на 500 хиляди. Кой да повярва, че има толкова много пенсионери, които знаят YouTube. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Радвам се, онази е неадекватна. Бях го написал и в нейната тема - след десетина-15 години и концертни турнета няма да може да прави по простата причина, че основният й електорат ще в гроба или трудно подвижен. Тя си е виновна. По телевизията някъде мернах Симона наскоро - беше малко домусче, явно не следва диетата на Емилова. Калудова да прави концерт и да изкарва голям хит - ЗА съм. Симона я виждам да стане като дъщерята на Стоянка Мутафова - един търтей, който живее на дърти години от славата и парите на майка си. От поне 6-7 години все ще дебютира и все никаква я няма. Не че не е талантлива, но нищо не успява да постигне сама. Не може да излезе от сянката. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Симона е талантлива, но за жалост е наследила неадекватното мислене и поведение на майка си. Можеше да се нареди до топ изпълнителите в поп-а съвсем спокойно. Явно Глория й дава съвети за песните, което няма да й донесе полза. Момичето няма един хит до този момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Симона я виждам да стане като дъщерята на Стоянка Мутафова - един търтей, който живее на дърти години от славата и парите на майка си. От поне 6-7 години все ще дебютира и все никаква я няма. Не че не е талантлива, но нищо не успява да постигне сама. Не може да излезе от сянката. И да обикаля по интервюта с майка си, когато Глория вече е на 90, пак да обяснява, че тя вижда себе си в различно от попфолка амплоа и мисли да пробива в чужбина. Помниш ли Симонината версия на "Лудата дойде" от преди 7 години. Тогава всички бяхме в екстаз и предричахме мега успех. А тя се оказа една малка тьотчица. Симона е талантлива, но за жалост е наследила неадекватното мислене и поведение на майка си. Можеше да се нареди до топ изпълнителите в поп-а съвсем спокойно. Явно Глория й дава съвети за песните, което няма да й донесе полза. Момичето няма един хит до този момент. Твърде вероятно. Майката яде сушито на д-р Емилова и дава наклон на дъщеря си. Картофът е пуснал пипала навсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 "Любовта настоява" има 1.4 милиона от двата клипа. Адски бавно ги прави обаче. Положението е зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 "Любовта настоява" има 1.4 милиона от двата клипа. Адски бавно ги прави обаче. Положението е зле. Именно. Ванчината песен ще я мине, а излезе 4 месеца по-късно. Освен това клипът на Гло е сниман в Париж и е къде по-изпипан от семплата тв версия на Калудова. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Твърде вероятно. Майката яде сушито на д-р Емилова и дава наклон на дъщеря си. Картофът е пуснал пипала навсякъде. Емилова е по-дърта от Глория. Като се спомине кой ще храни Глория с каши? Дано е запомнила рецептите, защото на стари години като нищо ще стане трътличка пак, тя е предразположена. Симона ако не се осъзнае ще остане до живот в сянката на Глория, а тази сянка и тя не е много сигурна вече и не е достатъчна. Тя Глория сега има по-важни неща, влачи се все в Гърция. Приятеля и поне да я свърже с някой гръцки автор да й барне някое готино парче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари